בדיחות אקזיט

e l u l a

New member
בדיחות אקזיט../images/Emo6.gif../images/Emo153.gif

מממ.. אני מדברת באיסיקיו עם לירון(ה ש א ו ו י נ ג י ת) באיסי.. והתחלנו לכתוב שטויות בטירוווף..!! כאילו כל הבדיחות של האיש אחד הלך הלך הלך... בלה בלה בלה ואאאאאאאאאאאאז.. חשבתי על רעיון... בדיחות אקזיטטט במקום איש אחד כותבים את השם של אחד המנחים.. זה יכול להיות ממש ממש שולט אם תשתפו פעולה.. נגיד במקום לכתוב איש אחד הלך הלך הלך נפל לבור מסתבררר שדוד שלו אוהב חומוס.. תכתבו עפר שכטר הלך הלך הלך נפל לבור מסתבררר שדוד שלו אוהב חומוס יש מבין...?

e l u l a

New member
אני מתחילה../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif

מושיק גלאמין שחה שחה שחה הגיע לחוף תבע
(קרדיט ללירון היא נתנה לי את הבדיחה הזאת-יענו את המקור)

e l u l a

New member
בגלל שאין תגובות.ממשיכה../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif

שירי מימון הלכה הלכה הלכה, פרשה כנפיים והתחילה לעוף...

e l u l a

New member
זאת טובה...../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif

אסי עזר אומר לכלב שלו: "אתה בא או לא?" אז הכלב בא או לא...

e l u l a

New member
........../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif

עפר שכטר למד לנשום מהתחת, כשהוא רצה לנוח הוא ישב ומת...

e l u l a

New member
../images/Emo166.gif../images/Emo153.gif

יעל גולדמן הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה הלכה לישון

e l u l a

New member
=]]]]]../images/Emo153.gif

מלי לוי התחפשה לביסקוויט, בא כלב ואכל אותה.

../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif../images/Emo104.gif../images/Emo164.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלה.. נקרעתייייי

e l u l a

New member
...../images/Emo153.gif

ו..הכל בהומור.. מלי אם את קוראת את זה.. הכל בצחוקיאדה למלי לוי נולדו תאומים, עד היום היא מחפשת את האבא השני... והמקור הוא..:(כדי שתבינו..) לבלונדינית אחת נולדו תאומים, עד היום היא מחפשת את האבא השני...

e l u l a

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo153.gif

משו שאהבתי ואין איך להכניס לזה מנחה... אז קבלו את זה ככה
המשפטים שלא מומלץ להגיד לבחורה: • "יש לך יופי כפרי, את דומה לפרה!" • "יש לך יופי פראי, את דומה לקוף!" • "יש לך יופי אגדי, את דומה למכשפה!" • "יש לך יופי ימי, את דומה ללווייתן!" • "יש לך יופי לא מהעולם הזה, את דומה לחייזר!" • "יש לך יופי צפוני, את דומה לקרחון!" • "יש לך יופי ביתי, את דומה לאסלה!" • "יש לך יופי אנטארקטי, את דומה לפינגווין!" • "יש לך יופי מדברי, את דומה לגמל!" • "יש לך יופי טרופי, את דומה לאננס!" • "יש לך יופי דיגיטלי, את דומה לדיסק!" • "יש לך יופי עירוני, את דומה לטרקטור!" • "יש לך יופי מסנוור, את דומה לפנס!" • "יש לך יופי מדברי, את דומה לקקטוס!" • "יש לך יופי חייתי, את דומה לבהמה!"

ortal13

New member
זה חמוד אהבתי את זה יש עוד אבל...

יש לך יופי גזעי,כל רגע גזעעעעעעעעע

e l u l a

New member
עוד בדיחת מלי לוי../images/Emo153.gif

כי הגעתי לבדיחות על בלונדיניות.. חחחח שאלה: "למה בלונדינית הולכת לישון עם כוס מלאה מים וכוס ריקה?" תשובה: "אם היא תהיה צמאה בלילה היא תשתה ואם לא היא לא תשתה..."

e l u l a

New member
אווופס../images/Emo153.gif

זה היה אמור להיות: שאלה: "למה מלי לוי הולכת לישון עם כוס מלאה מים וכוס ריקה?" תשובה: "אם היא תהיה צמאה בלילה היא תשתה ואם לא היא לא תשתה..."

e l u l a

New member
בלופ בלופ בלופ../images/Emo153.gif

אסי עזר הולך ברחוב וצועק לכל עבר, "חמישים אלף! חמישים אלף!" מושיק ניגש אליו ושואל אותו, "מה חמישים אלף?" אסי ממשיך וצועק, "חמישים אלף! חמישים אלף!" "מה חמישים אלף", שואל אותו מושיק, "זכית בפיס?" אסי ממשיך וצועק, "חמישים אלף! חמישים אלף!" "מה חמישים אלף", שואל שוב מושיק בסקרנות, "הפסדת בהימורים?" "חמישים אלף איש באיצטדיון", אומר אסי, "ודווקא עלי הציפור חירבנה..."

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gifאממ יש לי../images/Emo70.gifיש לי../images/Emo70.gifקבלו

מיכאל ויעל רוצים מנסים לעצור מונית, הם מוצאים מונית ומיכאל שואל כמה עולה מונית עד לתחנה המרכזית, והנהג אומר "30 שקלים", אז מיכאל שואל בשנית:" וכמה תעלה המונית גם לי וגם לחברתי
" ואז הנהג עונה:" 30 שקלים". מיכאל מגחחך לעבר יעל ואומר:" אמרתי לך שאת לא שווה כלום
". חחח זה הרעיון היחיד שעלה לי עכשיו בראש
.

e l u l a

New member
אני מביאה את הבדיחות מפה../images/Emo153.gif

אני מביאה את הבדיחות מפה.. כולם תכנסו ותמלאו את השרשורררררררר..!!

למעלה