בדיחה : תייר אחד מגיע לכנרת ...... :)

בדיחה : תייר אחד מגיע לכנרת ...... :)

תייר אחד מגיע לכנרת ורוצה לשוט בסירה, ניגש לקופה ושואל: כמה זה עולה? משיב לו הקופאי: 150 דולר. האיש מתעצבן ואומר שזה מוגזם. אומר לו הקופאי: כאן ישו הלך על המים!! עונה לו האיש: עם מחיר כזה , לא פלא שישו הלך על המים.

בדיחה: באמצע הטיסה הטייס מודיע ו.. ;-)

באמצע טיסה הטייס מודיע לנוסעים שהמטוס עומד להתרסק, וכל אחד ינסה להציל את עצמו בכוחותיו. קמה בחורה חתיכה והתפשטה..שאלו אותה , מה את עושה ? והיא ענתה : יראו שיש לי גוף יפה, בטוח שיצילו אותי ראשונה . קמה רוסיה שמנה והתפשטה..שאלו אותה, מה את עושה ? והיא ענתה: יש לי מלא זהב בשיניים, בטוח אותי יצילו ראשונה. קמה אתיופית והתפשטה..שאלו אותה , למה את מתפשטת? והיא עונה : יחשבו שאני הקופסא השחורה .

אבו-דני

New member
מהתלה: טייס לוקח קבוצת משוגעים

במטוס לבית חולים אחר....הקבוצה מתחילה להשתולל במרומים הטייס המודאג מבחין בנוסע רגוע יחסית שכמעט אינו נע הלה קורא לו ואומר לו: תנסה להרגיע את החברים שלך אם תצליח תוכל לשבת לידי לראות את הנוף טוב יותר הולך המשוגע ה``שקט`` ובתוך דקות מבחין הטייס שהשתררה דומיה מוזרה..והמשוגע מופיע לו בקוק פיט, הטייס המופתע שואל את המשוגע מה עשית להם שהשתתקו באחת? ענה לו המשוגע...נתתי להם כדור לשחק בחוץ... שלכם האבו...שיודע מנסיון שלהיות טייס זה גם סוג של שיגעון

למעלה