בגלל שמעמם לי.....עוד כמה שאלות

ימיממה

New member
זה משעשע....

מה הייתן עושות עם מליון דולר:בית וטסה לאמסטרדם מה הייתן קונות לבת הזוג:מיטה נוחה.... בגידה ווירטואלית כן או לא:לא!!!!!!!! סטוץ לילה כן או לא:לא!!! ארוע אחד מהחיים שלא הייתם חוזרות עליו:כיתה א-ז ארוע שכן הייתן חוזרות עליו:הופעת הרוק הראשונה שלי... איך הייתן רוצות לצאת מהארון:ללכת לבית ספר האיזורי [איפה שכל הילדים מהיסודי} ולצרוח את זה!! אופנוע או מכונית:אופנוע!!! מה אתן רוצות להיות כשתהיו גדולות:פוליטיקאית או מסעדנית מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן:עניים... ניתוחים פלסטים:לא!! בישביל מי??!! להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה:להשיג את מי שאת אוהבת יותר מאתגר...ומספק... מתי הייתה האהבה הראשונה:הראשונה והאחרונה בכיתה ג´ לא מצחיק... מתי הבנת שאת בקטע:? בילוי מועדף בפגישה ראשונה: ים רומנטי חמוד... ים או בריכה:ג´קוזי האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה:כן למה לא? תכונות שהיית משנה בעצמך:קנאות קצת...היפרקטיביות תכונות שלא היית משנה:נאמנות איכפתיות טוב זה פורום מאד משעשע מעביר את הזמן יום טוב!!!!!!

חחח פעם ראשונה שלי :)))

אם זה מעניין מישהי... 1. מיליון דולר? קונה בית ברמה"ש 2. קונה לבת הזוג? סופשבוע איתי. 3. בגידה וירטואלית? חופשי כן. 4. סטוץ ללילה? יאפ 5. ארוע אחד שלא הייתי חוזרת עליו? המון... לצאת לשאדו נראה לי... 6. ארוע שכן הייתי חוזרת עליו? רשפון פון פון ועוד לילה כמו ההוא. 7. לצאת מהארון? לא הייתי רוצה...אף פעם. רק עם תעודת ביטוח שכולם יאהבו אותי יותר :) 8. לא צריך 9. אופנוע או מכונית? מכונית 10. כשאני אהיה גדולה? עשירה... 11. חלק אהוב בגוף? עיניים ושפתיים 12. ניתוח פלסטי? אם צריך- כן. 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה? שניהם... 14. אהבה ראשונה? 14 וחצי... 15. מתי הבנתי שאני בקטע? לא הבנתי...לא יודעת לענות על זה. נראה לי אחרי ההתאהבות השנייה. 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה? שונאת פגישות ראשונות. 17. ים או בריכה? אף אחד מהם 18. יוצאת עם בנות מבוגרות? עד 25.... 19. תכונה שהייתי משנה בעצמי? להיות יותר נחמדה לאנשים... 20. תכונות שלא הייתי משנה בעצמי? אני לא גזענית... :) צל"ש לי.

meeee

New member
יו:)

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר? נוסעת לחו"ל לטיול לזמן לא מוגדר..וגם קונה כל מיני שטויות כמו מצלמת וידאו שבא לי..! וניראה לי הייתי קונה איזה בית באוסטרליה בטבע המטריף הזה או בלונדון. 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? שאני אקנה לה מה שאני לא רוצה? חח אני אשאל אותה אם בא לה להצטרף לח"ול..:) 3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? פטתי!,יש לך את ה"ריל טינג" 4. סטוץ ללילה- כן או לא? למה לא? 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו? לא יודעת..יש כמה 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו?יום שבוא תפסתי אומץ ואמרתי למישהי שאני לא מכירה שהיא מדהימה ושנה שלמה לא הפסקתי להתאהב בה. (טוב שנה לא הצלחתי לדבר..וזה לא מתאים לי) 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון? כבדרך אגב..אם צריך בכלל..זה לא מה שמייצג אותי. 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו? לא ממש..! 9. אופנוע או מכונית? אופנוע או מכונית:) 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"? וואו מלא דברים.. אנתרופולוגית?..ו..אולי לשחק ולרקוד ולנגן ולשיר ולעבוד עם אנשים. 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן? אף נידמה לי.. 12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא? נהה 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה? להשיג את מי שאני אוהבת 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן? כתה ט´ 15. מתי הבנתן שאתן בקטע? עוד לא הבנתי..אבל חשבתי לעצמי בערך בכתה ט..או תחילת כתה-י´ 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה?ים ים או איזה מסיבה טובה:) 17. ים או בריכה? אחח ים! כמובן.. 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה? אם הייתי מאוהבת?יתכן 19. תכונות שהיית משנה בעצמך? הייתי מפסיקה לזלזל בעצמי לפעמים, להכאיב לעצמי, חלק מהעקשנות שלי הייתי מפחיתה, את הקיצוניות לכל מקום, הייתי רוצה להיות טיפל´ה יותר ספונטנית אבל אני לא מודאגת זה מגיע כשאני בטוחה בעצמי:) ועוד דברים הייתי משנה.. 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? את הכנות שלי, את הרצון שלי להגשים את עצמי, את היחס הכללי שלי והאהבה לעולם, את החשק הפנימי שלי לכל מה שיש לי חשק.

בלאט..

מה הייתן עושות עם מליון דולר? מיטת מים.. אלפי מיטות מים. וילה מזכוכית ועץ מלאה במיטות מים.. ובריכה. 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? <בלי התשובה מה שהיא רוצה> קודם שתהיה לי אחת.. ואז את הירח סתם כי היא ביקשה... אני אישית לא מתלהבת מירח בחדר. 3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? <העתקה מהסקר של תפוז, מודה> מה הפואנטה בזה? 4. סטוץ ללילה- כן או לא? yes . 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו? לילה אפוף עשן אחד. לא רוצה לציין הרבה פרטים אבל היה שם זוג גרביים והרבה מיונז.. אה ו. חמור עצבני העונה לשם שמוליק.. 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו? מסיבה בטי אל וי לפני שלושה חודשים.. 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון? באירוע משפחתי עם החברה בלי לומר כלום.. רק במעשים.. 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו? אם אימא מכחישה ושכחה למרות שיצאתי כבר שלוש פעמים זה נחשב?.. 9. אופנוע או מכונית? מריצה על מנוע. 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"? נהגת מריצות על מנוע.. 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן? השפתיים. למרות כל עניין החיים משלהן. 12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא? תלוי עד כמה המצב גרוע. 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה? דפנטלי להשיג את מי שאוהבים. 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן? אני מניחה שביום שגיליתי את עניין המראה.. מזמן... 15. מתי הבנתן שאתן בקטע? בגיל חודש. אחרי שנותרו לי העיניים. 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה? שחייה בעירום בכינרת. 17. ים או בריכה? ים ומיטת מים מפונצ´רת. 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>? חחח.. לא לא ו.. אמממ.. לא.. 19. תכונות שהיית משנה בעצמך? כלום... 20.תכונות שלא היית משנה בעצמך? הכל..

למעלה