../images/Emo42.gifגם אני אוצה לענות
1. מה הייתן עושות עם מליון דולר?-*מסדרת קצת את המשפחה שלי ומטפחת את אישתי* 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן?* בית עם חדר מוסיקה מיוחד* 3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? *כן!!!* 4. סטוץ ללילה- *לא* 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו?*לא שמרתי על החברות הסטרייטיות שלי* 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו?* הטיסה לניו יורק* 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון?*להביא את האישה הביתה ולהכיר לה את המשפוחה* 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו?*אני במגירה העליונה* 9. אופנוע או מכונית?*מכונית* 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"?*כל מקצוע שיגרום לאנשים לחייך* 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן?*העיניים* 12. ניתוחים פלסטיים- *רק במקרים ממש נואשים* 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה?*להשיג* 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן?*בגיל 17* 15. מתי הבנתן שאתן בקטע?בגיל 14 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה?מינרווה...סתם סתם..הממ..חוף ים בלילה 17. ים או בריכה?ים 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>?אין סיבה שלא 19. תכונות שהיית משנה בעצמך?אובר רגישות, עקשנות 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? יכולת הקשבה,סובלנות וסבלנות