בגלל שמעמם לי.....עוד כמה שאלות

../images/Emo42.gifגם אני אוצה לענות

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר?-*מסדרת קצת את המשפחה שלי ומטפחת את אישתי* 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן?* בית עם חדר מוסיקה מיוחד* 3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? *כן!!!* 4. סטוץ ללילה- *לא* 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו?*לא שמרתי על החברות הסטרייטיות שלי* 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו?* הטיסה לניו יורק* 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון?*להביא את האישה הביתה ולהכיר לה את המשפוחה* 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו?*אני במגירה העליונה* 9. אופנוע או מכונית?*מכונית* 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"?*כל מקצוע שיגרום לאנשים לחייך* 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן?*העיניים* 12. ניתוחים פלסטיים- *רק במקרים ממש נואשים* 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה?*להשיג* 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן?*בגיל 17* 15. מתי הבנתן שאתן בקטע?בגיל 14 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה?מינרווה...סתם סתם..הממ..חוף ים בלילה 17. ים או בריכה?ים 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>?אין סיבה שלא 19. תכונות שהיית משנה בעצמך?אובר רגישות, עקשנות 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? יכולת הקשבה,סובלנות וסבלנות

shabby

New member
../images/Emo93.gif

- רוצה לקנות קוף? - לא, אני לסבית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב דיי אני שוב מצחיקה ת´עצמי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי כמה שאלות הולכות בפורום הזה

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר? תרומת לעופרה... חברה שלי שגרה ברחוב. 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? <בלי התשובה מה שהיא רוצה> טבעת נישואין 3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? <העתקה מהסקר של תפוז, מודה> לא, לא, לא! בגידה זה בגידה לא משנה באיזה צורה זה פשוט לא מתקבל! 4. סטוץ ללילה- כן או לא? תלוי... אם מעורבים בזה רגשות אז לה, זה סתם יתחיל תיסבוכים ופגיעות, אבל אם זה סתם עניין של משיכה אז כן למה לא? 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו? הקשרים עם 2 האקסיות הראשונות שלי... 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו? 21.10.02 היום שבו החיים שלי התחילו להיות חיים 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון? לרכז את כל האנשים שאני מכירה באיזה אולם ענק ולעלות לבמה גבוה גבוה ולצעוק להם מה שאני מה שאני חושבת על זה מה שאני מרגישה וכמה אני אעריך את זה אם הם יקבלו את זה ומי שלא יכול להכנס לי ל***...
8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו? התחלתי לדבר עם אבא שלי על כוסיות ואז הוא הבין כבר לבד... לאח שלי אמא שלי סיפרה, אמא שלי ואני השלמנו מריב אז ניצלתי את ההזדמנות של הרגע הנאיבי וסיפרתי לה היינו באוטו אז הסתכלתי גם החוצה לראות שאני עוד בחיים ולא עשינו תאונה .. 9. אופנוע או מכונית? חורף- מכונית קיץ- אופנוע 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"? רוצה להיות עם אישתי! 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן? האף 12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא? לא. העולם הזה לא באמת שווה את המאמץ והפוזה... 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה? להשיג את מי שאת אוהבת 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן? כל קשר שהיה לי הרגשתי שהוא יותר טוב מהקודם... אז ליאת 15. מתי הבנתן שאתן בקטע? בגיל 12 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה? חוף הים, במובן הקיטצ´... אני אוהבת קיטצ´ 17. ים או בריכה? ים! 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>? גיל זה רק מספר.. 19. תכונות שהיית משנה בעצמך? הייתי משנה את זה שאני לא מסוגלת להתמודד עם דברים ואני כל הזמן בורחת. 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? נאמנות, כנות, ישירות יום כתוםםםםםםםםםםם

יאה גם אנייי../images/Emo66.gif

1. מה ההיתי עושה במליון דולר: תורמת לנזקקים.... ניראה לכם?!!?!?!?!? אממ דבר דבר ראשון ההיתי מביאה לאמא שלי שתשלם עבור האימוץ(החלום שלה לאמץ כלב...סתם ...ילדה) ודבר שני ההיתי שמה כמה מניות באיפה שזה לא יהיה כדי להרוויח עוד תשאר שמה בבנק כדי לבזבז אחרי הצבא . אה וגם ההיתי קונה משרתת שתנקה לי תחדר וההיתי בונה רמפה לקסייט בחצר וגם בריכה וג´קוזי וההיתי קונה גם עכביש -טרנטולה וההיתי קוראת לו שולה (מההה אני לא מגזימה יש לי הרבה כסףףף
) אמממ זהו בנתיים! 2.מה ההיתי קונה לבת זוג שלי: אמממ ההיתי קונה לה כל דבר שיעשה אותה מאושרת אפילו תירח!!! 3.בגידה ווירטואלית- כן או לא: מה לא הבנתי
אני לא בוגדת!!! 4.סטוץ לילה- כן או לא: אני בתולה קדושהה ראבק מה הולך פה!
5.ארוע אחד מהחיים שלא ההיתי חוזרת עליו: שבכיתה א´ זרקתי על חברה שלי שופר לראש
ואני לא ילדה אלימה מילדות! הי לקחה לי ת´טוש!!! 6.ארוע אחד שההיתי חוזרת עליו: אממ שהייתי בדיזנילנד היה מה זה כיף ההיתי חוזרת על זה מאה אלף בעם במיוחד על הרכבת הרים עד שאני יקבל בחילה
7.איך ההיתן רוצות לצאת מהארון: אממ ביום האחרון של הלימודים (של כיתה י´ב) לבוא עם חולצה של NOWBADY KNOW I´M A LESBIEN 8.אם יצאתם ממנו -איך יצאתם: לא יצאתי
9.אופנוע או מכונית: עגלה וסוס! 10.מה אני רוצה להיות שאני יהיה גדולה: זמרת אופרה- אבל לא מהשמנות האלה 11.מה החלק שאני הכי אוהבת בגוף שלי: חזה
12.ניתוחים פלסטים כן או לא: לא, מה אני מייקל ג´קסון?!
13.להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה: משיג את מי שאני מושגת משיגה השגה....עכשיו בעיברית:להשיג את מי שאת אוהבת 14.מתי היתה אהבה הראשונה שלי: כיתה ה´ 15.מתי הבנת שאני בקטע: כיתה ח´(שקט) 16.בילוי מועדף בפגישה ראשונה: הקיוסק של סוסו! חח סתם אמממ ניראה לי סרט? אבל מפחיד! 17.ים או בריכה: ים -פלמחים!!!! 18.הם הייתי יוצאת עם נישה מבוגרת ממני: ניראה לך אידיוטט~~!!! לא בפרק שלי בכלל ומה לי ולמקומטות בכלל
19.התכונות שההיתי משנה בעצמי: ההיתי רוצה להיות קצת פחות ביישנית ויותר חוצפנית, אממ להעלות ת´ביתחון עצמי פחדת במה בגדול זה הביישנות זהו! (אני עובדת על זה) 20.תכונות שלא ההיתי משנה בעצמי: אמממ לא יודעת נו!!! שאפתנות 21. זהו?! אוף היה לי כיף

O r T a L 17

New member
חחחח במבה

הייתי חייבת להגיב על זה אמממ ניראה לי סרט? אבל מפחיד!. אוקי השאלה, איזה סרט ראינו!?

Kipi girl

New member
../images/Emo26.gifמי 2

מה הייתן עושות עם מיליון דולר? קונה מכונית בית והגדלת חזה חחחחחחח והייתי שוכרת מישהו שיהרוג את ידיד שלי...
מה הייתן קונות לבת הזוג שלכן? ויברי חחחחח
בגידה וירטואלית כן או לא? אפשר לנסות.... סטוץ ללילה כן או לא? תלוי עם מי... ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו? אוווו יש הרבה! והכל קשור ל.. *** ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו? כל מה שהיה עם האקסית שלי למרות שזה הסתיים לא טוב... איך הייתן רוצות מהארון? קודם כל ביודם! דבר שני לפתוח ת´דלת! אם אתן כבר מחוץ לו איך יצאתם ממנו? לא יצאתי אני עדיין פה. יש ריח של נפתלין
אופנוע או מכונית? ברור אוטו! מה אתן רוצות להיות שתיהיו גדולות? חשפנית חח לא שחקנית.. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן? השפתיים ניתוחים פלסטיים כן או לא? לאאא להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה? להשיג את מי שאני אוהבת.. מתי הייתה האבה הראשונה שלכן? בן? או בת? אם בת. אז זה היה במאי.. מתי הבנתן שאתן בקטע? בערך לפני שנה או שהרבה לפני רק שלפני שנה התחלתי לעשות עם זה משהו... בילוי מועדף בפגישה ראשונה? המיטה
חחח סתם פאב או משהו.. ים או בריכה? בריכה.. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה? אני לא פתחתי גנון ולא בית אבות! תכונות שהיית משנה בעצמך? אני יותר מידי רגישה וזה מבאס...
תכונות שלא היית משנה בעצמך? הצד האפל שלי
היייי יש לי צל"ש????.............

Kipi girl

New member
שמתן ../images/Emo23.gif

ש....... כולן עונות לשאלון הזה.... כי זה ממש כיף לדבר על עצמן במיוחד שאולי מישהו קורא את זה... זה נותן הרגשה שלמישהו אכפת מה לעזאזל את עושה בחיים ובאיזה משחת שיניים את משתמשת!!!!!!! שמישהי תעז להכחיש..... זה כל כך פאתטי (המילה האהובה על המורה שלי לספרות..) אבל גם אני כזאת אז נו מילא.....

נכון קיפי

חוץ מזה, זה נחמד לגלות דברים חדשים, שאולי לא היינו יודעות בשום דרך אחרת... וזה באמת מעניין, אחרת לא היו עושים את השאלונים האלו. נ.ב. לא קשור מישהי שמעה מנצח בזמן האחרון? או שהיא התגייסה ואני לא מעודכנת?

dannnnnna

New member
me now:)))

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר? קונה מיליון סוכריות על מקל (אני לא מכורה..אני יכולה להפסיק מתי שאני רוצה
) 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? מיליון סוכריות על מקל..סתם לא..אלא אם כן היא ממש אוהבת כאלה.. 3. בגידה ווירטואלית- כן או לא אהמ..לא ממש מבינה את השאלה..מה זה בגידה וירטואלית? 4. סטוץ ללילה- כן או לא? כן אם זה עם מישהי שרק פגשתי או מישהי שבכלל לא אכפת לי ממנה.. 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו? אהמ.. נסיעה על אופנוע לפני כמה שבועות שעפתי ממנו ממש ממש רחוק..אני עדיין מרגישה את הצלעות כשאני נושמת:/// (מוסר השכל: אופנועים זה רע.במיוחד כשלא יודעים לסוע עליהם) 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו? רק אחד? ואי זה קשה מדי 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון? איך הייתי רוצה? מה זה משנה אני כבר בחוץ וזהו 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו? להורים..הם מצאו את הפורום (של גאווה צעירה) פתוח על המחשב (אופסי) ולחברים פשוט אמרתי (לראשונים כשאני שיכורה ולא כלכך חושבת) 9. אופנוע או מכונית? אופנוע (דפנטלי) ולא אני לא בוצ´ה:/ אלא אם כן זה מכונית ממש יפה...*מאוהבת בקורבט שהייתה לידיד שלי עד לפני כמה חודשים* 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"? לא חושבת כלכך רחוק 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן?רק אחד?..אהמ אני מניחה שאת השפתיים או משהו.. 12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא? לא!!!! 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה? ברור(!) שלהשיג את מי שאני אוהבת 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן? החופש הגדול של כתה ט (ועד סוף העולם:) 15. מתי הבנתן שאתן בקטע? אהמ.. לא יודעת.. 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה? ים בעקרון (אבל חורף עכשיו אז לא) 17. ים או בריכה? כמובן שים 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>? אהמ..בעקרון לא..הייתה לי חברה בת 21 וזה הגבול שלי למרות שגם זה היה יוצא מהכלל.. 19. תכונות שהיית משנה בעצמך? התשובה של הסעים הבא 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? טכלס לא הייתי משנה בעצמי שום דבר דנה

דנהה1

New member
טוב הייתי חייבת לענות, רק בגלל הצלש

חחחחחחחחחח, הבאמת שמשעמם לי אז אם זה מעניין מישהי: 1. מה הייתן עושות עם מליון דולר? דירה, מכונית, לימודים, מכסה חובות (ככה זה שמגיעים לגיל 24) 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן?"סוכריה על מקל, באמצע הקיץ".....חחחחח 3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? כן למה לא? כל עוד זה רק וירטואלי.... 4. סטוץ ללילה- כן או לא?כן 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו? פשלה קטנה בטירונוצ מטבח בצבא.... ולא! אני לא הולכת לספר על זה! 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו? 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון? תולה דגל גדול וטוענת שאני אוהבת את הצבעים...חחחחחחחחח 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו? נראה לי שההורים הבינו, במכללה - כל עבודה זה על דנה או גאווה.... ובכללי? פשוט יום אחד החלתטי וזהו! 9. אופנוע או מכונית? מכונית 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"? אני כבר גדולה אבל בעקרון גרפיקאית 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן?רגליים 12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא?רק אם ממש צריך 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה?להשיג את מי שאוהבת 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן? האמיתית-בצבא 15. מתי הבנתן שאתן בקטע? בצבא 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה? פאב או מסעדה שקטים 17. ים או בריכה?לא זה ולא זה, אם כבר ים בלילה 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה?לא 19. תכונות שהיית משנה בעצמך? מתרגזת בקלות 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? בטחון עצמי, אנרגטיות, פתיחות לדברים חדשים וזהו....מעניין אם זה בכלל עניין מישהו...מממ

זאת מ ל א כ י ת ת

ושלא תגידו שלא אמרתי!! אז ככה.... אני יענה קצת על השאלות מכיוון שמשעמם.. 1-הייתי קונה אודי TT וPASAT ובכסף שנשאר לי הייתי קונה כלב יפה 2-מה שהיא רוצה (מהעודף שנשאר לי משאלה 1) 3-ממ... אז"ש 4-אם היא שווה את זה 5-אמ... ---חסוי--- 6-גם חסוי חיחיחי 7-לפתוח את הדלת לצאת ולסגור אחרי 8-אז זהו.. שאני עוד שם :/ 9-אופנוע ומכונית למה להתפשר? 10-כלב 11-אף 12-דחוף 13-תלויייייייייייייייייייייייייייייייי 14-כיתה ט´ 15-בגיל 16 16-מפגש צ´אט חחחחחחחחח סתם!! אתן לא תבינו 17-בריכה 18-אני?? מה פתאום!! 19-הכל 20-אין ביי ביי

da renana

New member
ממ.....

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר? ספינה ישנה, 3 צימרים עם נוף לכינרת, 2 עזים, בית תמחוי, גיטרות לבילו ואת תשובה 2. 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? <בלי התשובה מה שהיא רוצה> בית קטן עם מיטה, אח ומקרר על הקיר. (אה כן, גם דבק חם,פונפונים, סוכריות לעוגה, פרוות צבעוניות, רהיטים משומשים ונרות) 3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? <העתקה מהסקר של תפוז, מודה> לא, וגם אם זו לא בגידה זה מטופש. 4. סטוץ ללילה- כן או לא? -למה לא? 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו? -הדרקון בגן ציפי, הדרכה. 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו? -הכל חוץ מתשובה 5. 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון? בלילה בלילה, בשקט בשקט, קמה ילדה קטנה וצעקה... 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו? -"בילו, בואי נספר לבנות" -"טוב, את קודם" -"בנות, אני דו.." -"אני לסבית" *צרחות, התלהבות ובריזרים על החוף...* 9. אופנוע או מכונית? -אופנוע, ואם כבר מכונית אז שתהיה גדולה ומכוערת. 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"? -רועת צאן 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן? -חזה. לא רק שלי, בכלליות. 12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא? -לא לא ולא. 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה? -להשיג! 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן? -היתה.. 15. מתי הבנתן שאתן בקטע? -14.5 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה? -טיול, עדיף בבגדים ענקיים ולכלוך. 17. ים או בריכה? -ים וקפה בפחית (את האיטלקי), כל יום בקיץ, עדיף קצת לפני השקיעה. 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>? -למה לא? 19. תכונות שהיית משנה בעצמך? -נאיביות, ביישנות ואת העובדה שאני לא יודעת לקבל לא. 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? -ספונטניות, אהבה ואת היכולת להפתיע את עצמי כל הזמן.

kostic

New member
בעע, מה הולך כאן?

אבל זה מגניב אז אני אענה 1. מה הייתן עושות עם מליון דולר? קונה וילה ברעננה 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? <בלי התשובה מה שהיא רוצה> מה שהיא רוצה :) סתם, וילה ברעננה
3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? <העתקה מהסקר של תפוז, מודה> ממש לא 4. סטוץ ללילה- כן או לא? לא 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו? נשיקה מול כל ביצפר 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו? נשיקה מול כל ביצפר 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון? "הדר, את לסבית?- כן" 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו? לא שייך אליי...
9. אופנוע או מכונית? מכונית 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"? שחקנית כדורסל 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן? רגליים (לא יודעת למה) 12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא? לא 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה? להשיג את מי שאת אוהבת 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן? אהה.. עם בנות עוד לא הייתה 15. מתי הבנתן שאתן בקטע? כיתה ד´ (מורה לאנגלית מדהימה ...) אבל כיתה ז´ הגדרתי את עצמי 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה? בית קפה 17. ים או בריכה? ים 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>? ברור, זה הכי שווה 19. תכונות שהיית משנה בעצמך? חוסר בטחון, חוסר סבלנות 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? כנות

מור~!

New member
אם דנה ענתה אז גם לי מותר כאילו כזה

1. אם היו לי 1,000,000$ If I had a $1000000 (If I had a $1000000) I´d buy you a house (I would buy you a house) If I had a $1000000 (If I had a $1000000) I´d buy you furniture for your house (Maybe a nice chesterfield or an ottoman) And if I had a $1000000 (If I had a $1000000) I´d buy you a K-Car (A nice Reliant automobile) If I had $1000000 I´d buy your love. If I had a $1000000 I´d build a tree fort in our yard If I had $1000000 You could help, it wouldn´t be that hard If I had $1000000 Maybe we could put like a little tiny fridge in there somewhere You know, we could just go up there and hang out Like open the fridge and stuff There would be already laid out foods for us Like little pre-wrapped sausages and things If I had $1000000 (If I had $1000000) I´d buy you a fur coat (But not a real fur coat that´s cruel) And if I had $1000000 (If I had a $1000000) I´d buy you an exotic pet (Like a llama or an emu) And if I had $1000000 (If I had a $1000000) I´d buy you John Merrick´s remains (All them crazy elephant bones) And If I had $1000000 I´d buy your love. If I had a $1000000 We wouldn´t have to walk to the store If I had a $1000000 We´d take a limousine ´cause it costs more. If I had a $1000000 We wouldn´t have to eat Kraft Dinner But we would eat Kraft Dinner Of course we would, we’d just eat more And buy really expensive ketchups with it That’s right, all the fanciest dijon ketchups Mmmmmm If I had $1000000 (If I had $1000000) I´d buy you a green dress (But not a real green dress, that´s cruel) And if I had $1000000 (If I had $1000000) I´d buy you some art (A Picasso or a Garfunkel) If I had $1000000 (If I had $1000000) I´d buy you a monkey (Haven´t you always wanted a monkey?) If I had $1000000 I’d buy your love If I had $1000000, If I had $1000000 If I had $1000000, If I had $1000000 I´d be rich 2. קונות לבת זוג - ראה תשובה קודמת 3. בגידה וירטואלית - לא כאילו? 4. סטוץ ללילה - סטוץ ללילה, סטוץ לבוקר, סטוץ לצהריים ולעוד שעות ביום שאין להן שם 5. אירוע מהחיים
- וואלה לא עולה לי משו שאני מתחרטת עליו 6. אירוע מהחיים
- ההופעה של מוניקה סקס ואיפה הילד שהלכתי עם אפרת לפני שנה וחצי 7. איך הייתי רוצה לצאת מהארון - על הילוך ראשון 8. איך יצאתי - ילדה אחת ראתה אותי ואת אפרתי והלכה לספר לילדה הכי רכלנית בביצפר, והיא הלכה וסיפרה לזאת שעובדת בקיוסק, והיא סיפרה לכל מי שנכנס לקיוסק :) אה ולפני כמה שבועות סיפרתי לאמא... היה מצחיק, אבל זה לא לפורום 9. אופנוע או מכונית - חחח :) CBR 600 בצבעים ירוק לבן 10. כשאהיה גדולה... - מתה! לא רוצה לגדול 11. החלק שאני הכי אוהבת בגוף שלי - השכל 12. ניתוחים פלסטיים - לעצמי, לא. אם אחרות מרגישות צורך, אפשרי מאוד שכן 13. להשיג את מי שאני אוהבת כאילו דה? 14. אהבה ראשונה - שמומשה, בגיל הממ 15? אולי 14 בעצם מי זוכר כבר. זהו בעצם לא היו לי התאהבויות לפני 15. מתי הבנתי שאני בקטע? - כשהתחלתי לחשוב על עדי לפני כל פעם שהלכתי לישון :) בערך בכיתה ד´ 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה - סקססס וגם בפגישה השנייה אם אפשר ובשלישית והרביעית וכו´ וכו´ 17. ים או בריכה - אמבטיה עם קצף 18. בנות מבוגרות - כןןןןן *ענתיייי* 19. תכונה
- מצפוניות יתר 20. תכונה
- ממ יודעת לאהוב :) אינאף איז אינאף איזין אף אוזן גרון

נו טוף...

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר? מכסה מינוסים, עושה טיול מסביב לעולם, קונה ג´יפ, מסדרת ת´משפחה, פותחת פאב. 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? אוטו נוצץ, סופ"ש בצימר 3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? לא 4. סטוץ ללילה- כן או לא? לא!! 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו? ההתמודדות עם הסרטן של אמא 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו? השנתיים האחרונות 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון? להסתכל עמוק בעניים ולהגיד את זה הכי ישיר שיש 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו? מכתב לאמא 9. אופנוע או מכונית? לעבודה אופנוע, ליציאות אוטו 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"? שחקנית ו"אמא" 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן? עיניים 12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא? לא.. נשמע כואב! 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה?להשיג את מי שאוהבים 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן? סוף י"א 15. מתי הבנתן שאתן בקטע? גיל 13 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה? בית קפה עם אופציה להמשיך לרקוד אח"כ 17. ים או בריכה? אמבטיה 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>? כן 19. תכונות שהיית משנה בעצמך? שמרנות,היפראקטיביות 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? נתינה, הומור,תבונה

תוכיה אחרי זמרת....

מה הייתן עושות עם מיליון דולר? משלמת למשפחה שלי שתצא לי מהחיים מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? חלקה על הירח,מנותקות מהעולם בגידה וירטואלית - כן או לא? כן,וכל המרבה הרי זה משובח סטוץ ללילה - כן או לא? אם אני לבד כן, אם אני תפוסה לא. ארוע אחד מהחיים שלא היית חוזרת עליו? *מצונזר* עדיין לא עברו 7 שנים מביצוע הפשע.. איך הייתן רוצות לצאת מהארון? בטלפתיה אם כבר מחוץ לו - איך יצאתם ממנו? בטלפתיה ,השאלה מה הבינו אופנוע או מכונית? מה שבא ברוך הבא,כל האמצעים להגיע מנקודה א´ לב´ כשרים מה הייתן רוצות להיות שתיהיו גדולות? קטנות, רצוי בחזרה ל 21 מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן? את המעיים,מעכלות הכל ניתוחים פלסטיים כן או לא? כן,את האף, שטיטול לא תגיד לי שהוא גודל כל יום נוריד אותו לחלוטין,ננשום מהתחת. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה? גם וגם מתי הייתה האהבה הראשונה שלכן? כיתה ו,בעטתי לצחי ברגל. מתי הבנתן שאתן בקטע? בתיכון, היא עושה הכל בילוי מעודף בפגישה ראשונה? מקום מנותק להתבודד בלי הפרעות ים או בריכה? ים ובריכה,העיקר לטבול לצלול ולהשתכשך במים. האם הייתן יוצאות עם בנות מבוגרות ממכן? יותר מבוגר ממני זה בית אבות חח סתם בכיף אני אכנס עם 30+ 5 למיטה תכונות שהיית משנה בעצמך? פרנואידיות,ושמירת טינה תכונות שלא הייתי משנה בעצמי? הומור,והעובדה שחצי עולם יושב לי על כתף ימין. זהו,נלך לישון לילה טוב

למעלה