בגלל שמעמם לי.....עוד כמה שאלות

בגלל שמעמם לי.....עוד כמה שאלות

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר? 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? <בלי התשובה מה שהיא רוצה> 3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? <העתקה מהסקר של תפוז, מודה> 4. סטוץ ללילה- כן או לא? 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו? 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו? 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון? 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו? 9. אופנוע או מכונית? 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"? 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן? 12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא? 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה? 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן? 15. מתי הבנתן שאתן בקטע? 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה? 17. ים או בריכה? 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>? 19. תכונות שהיית משנה בעצמך? 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? וול, זה מה שקורה כשמשועממים. צל"ש למי שעונה!!

magicgirl

New member
אני יהיה אמיצה ואני יענה

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר?- סוגרת משכמטה לאמא שלי וקנה בית ואוטו ותורמת 30% מהזכיה 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? <בלי התשובה מה שהיא רוצה>צעצועי...סקס
3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? <העתקה מהסקר של תפוז, מודה>לא
4. סטוץ ללילה- כן או לא?כן בטח
5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו?שהתנשקתי עם משהי בזמן שהייתי בקשר עם אחר
6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו? כל גיל 17
7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון?כמו שיצאתי 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו?אמרתי לאמא שלי :תשבי,אני אוהבת נשים" (והיא אמרה "אני יודעת")
9. אופנוע או מכונית?מכונית (או אופנוע)
10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"? לא רוצה להיות גדולה 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן?פנים
12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא?אם זה עוזר למישהו טוב 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה?להשיג את מי שאוהבים 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן?גיל 16 15. מתי הבנתן שאתן בקטע?גיל 18 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה?טיול בפארק
17. ים או בריכה?ים!
18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>? לא ממש יותר עם קטינות (סתם) 19. תכונות שהיית משנה בעצמך? נאיביות
20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? יושר זהו...עברתי? יש לי צל"ש?

שׁזִיף

New member
../images/Emo110.gif

1. מליון שקל... תורמת חלק למי שזקוק, והולכת לקנות לי בית בצפון
2. קונה לבת זוג..
חחחחח, לא יודעת משהו שהיא תאהב 3. בגידה ווירטואלית - לא. 4. סטוץ לילה - לא. 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתי חוזרת אליו - התקופה עם החבר שלי (שנה וחצי בלאט). 6. ארוע אחד שכן הייתי חוזרת אליו - הפעם הראשונה במינרווה, היפה הזאת...
7. איך הייתי רוצה לצאת מהארון... לפתוח אותו, ולומר "הנה אני וככה אני" 8. אם אני מחוץ לו... לא יצאתי
9. אופנוע
אבל כמובן שלא יהיה לי אז ג´יפ 4X4 10. מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדולה - מעצבת פנים. 11. החלק שאני הכי אוהבת בגוף שלי - חזה... (שששששששש...) זה סוד. 12. ניתוחים פלסטיים - לא. 13. להשיג את מי שאני אוהבת 14. האהבה הראשונה שלי הייתה בכיתה ז´ (הדגש|בלאט
) 15. הבנתי שאני בקטע לפני שנה ו3 חודשים בערך 16. בילוי מעודף בפגישה ראשונה - בית קפה
17. ים. 18. לא הייתי יוצאת עם מישהי מבוגרת ממני בהרבה, שנה מעל שנה מתחת מספיק בהחלט. 19. תכונה שהייתי משנה בעצמי - הביישנות... 20. תכונה שלא הייתי משנה בעצמי - שאני אוהבת להקשיב ולעזור לאחרים
היה נחמד היה נעים, דווקא אהבתי את שאלון זה
ושיר לסיום: משחק של דמעות - נקמת הטרקטור בתוך שעות בשקט מיוזע מגופך חש אותך נעלמת חולקת לתוך תוכך בתוך עננים של דממה את נוטפת מליחות של פרדה בזהירות מתפזרת זה הכל רק משחק של דמעות אני עף למקום אחר ובבוקר היום עמדת מולי שותקת ומשחק של דמעות התחיל עם רעש הרכבת זה הכל רק משחק של דמעות אני עף למקום אחר

shabby

New member
מממ

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר? מסיימת עם השיעורי נהיגה, קונה אוטו, סוגרת להורים ת´מינוס, קונה גיטרה, ושמה ת´שאר בבנק
2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? אנא אערף... כלב? לא´דעת, קודם שתהיה בת-זוג, אח"כ נראה מה נקנה לה
3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? ממ.. לא 4. סטוץ ללילה- כן או לא?
5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו? לא מתחרטת על דברים שהיו. גם הדברים הרעים - מחזקים אותך 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו? כל השטויות שעשיתי בכיתה י´, היה לי כיף
7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון? בהליכה? 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו? לא´דעת, זה קרה לבד 9. אופנוע או מכונית? קטנוע לעיר, מכונית לנסיעות מחוץ לעיר. אבל אם זה או או אז מכונית 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"? מקצוע? הייתי רוצה לעבוד בשיווק\פירסום\עיצוב 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן? הזרת הסקסית שלי 12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא? נהה 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה? להשיג את מי שאת אוהבת 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן? גיל 14.5 15. מתי הבנתן שאתן בקטע? תמיד ידעתי 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה? במיטה?
17. ים או בריכה? ים 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>? לא חושבת... 19. תכונות שהיית משנה בעצמך? את החוסר-רצינות שלי 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? את החוסר-רצינות שלי זהו?

Mortza

New member
טוב, גם לי דיי משעמם אז הינה-

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר?נותנת להורים שלי חצי, וחצי לי:) 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? <בלי התשובה מה שהיא רוצה דובי גדול שהיא תישן איתו בלילה אם אנ´לא יהיה לידה 3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? <העתקה מהסקר של תפוז, מודה> לא !!!! 4. סטוץ ללילה- כן או לא ?איכסה פיכסהה!! 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו?הפיגוע בחדרה!!! 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו?התקופה של שנה שעברה:) 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון?כמובן שלא איך שאני יצאתי! 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו?בכוח !!!ובמקריות! 9. אופנוע או מכונית?מכונית כמובן! 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"?להשאר בגיל 16 !! 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן?הבטן! 12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא?לא !זה לא עוזר ! 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה?להשיג את מי שאת אוהבת כמובן !! 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן?14 15. מתי הבנתן שאתן בקטע?13 וחצי 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה?טיול ... 17. ים או בריכה?ים !:) 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>?שנה שנתיים לא יותר:) 19. תכונות שהיית משנה בעצמך?מצבי רוח ... : \ 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך?נאמנות (בקטע של זוג...) יש לי גם צל´´ש???:)) חחחחחח...

לונה..

New member
בלעע

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר? קונה לעצמי בגרות.. יש דבר כזה? הממ.. קונה לעצמי איזה ג´יפ חביב... בית חביב... פותחת פאב.. את השאר תורמת לכל מיני אגודות.. 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? <בלי התשובה מה שהיא רוצה>את הגיטרה שהאשה חולמת עליה כבר שנים.. כמובן אם היה לי את המיליון דולר.. 3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? <העתקה מהסקר של תפוז, מודה>לא 4. סטוץ ללילה- כן או לא? אני לא סגורה על זה.. וואטאבר 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו? אני יודעת שיש מיליון, אבל אני לא זוכרת אף אחד מהם כרגע, אז אולי זה אומר שאנ´לא צריכה להתחרט על כלום. 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו? לא יודעת.. 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון? לא משנה לי 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו? נקסט 9. אופנוע או מכונית? שניהם 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"? הממ.. אין לי מושג 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן? עיניים.. נראה לי.. 12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא? תלוי 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה? להשיג את מי שאת אוהבת 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן? עכשיו :) 15. מתי הבנתן שאתן בקטע? שנתיים שלוש.. 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה? המממ.. למות מקור על הגג של עזריאלי, אחרי זה להגיע לבני ברק, לחטוף שבץ, ואחרי זה ללכת לשבת ליד בית כנסת מסריח כל הלילה.. סוף הדרך! חחח זה באמת היה.. 17. ים או בריכה? יםםםםםםםםםםם ים ים ים ים ים ים ים 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>? לא בטוחה 19. תכונות שהיית משנה בעצמך? מצבי רוח, רגישות, פתיל קצרצר 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? פתיל קצרצר, זהו..

pinoki

New member
יאא אני מתה על השאלות האלו...

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר?
קודם כל לטפל בעיניינם המשפחתים
(מינוסים, מכוניות, בית חלומות), נטפל קצת בעינינים החברתים,
ואז נתרום קצת,
אחרי שנשאיר קצת בצד לפנסיה...
2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? <בלי התשובה מה שהיא רוצה> אם זה אחרי שזכיתי המיליון דולר
אז חנות ממתקים עם הרבה שוקולד
, אם לא אז נסתפק בחבילת שוקולדים שיעשה לה מתוק על הנשמה.
. 3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? <העתקה מהסקר של תפוז, מודה> לא.
4. סטוץ ללילה- כן או לא? ממש לא...
5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו? יום שישי האחרון..
6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו? לא יודעת, אולי, הנשיקה הראשונה עם החבר.
7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון? בשקט ובלי הרבה בלאגן
8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו? ----- 9. אופנוע או מכונית? מכונית
10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"? אשת קריירה מצליחה
11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן? עיניים
12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא? לא...
13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה?
להשיג את מי שאת אוהבת
14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן?
לא יודעת אם זאת אהבה אבל בכיתה ז נדלקתי על מישהו
15. מתי הבנתן שאתן בקטע? אולי כיתה יוד
16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה? להסתובב , להכיר , לצחוק, אולי בקניון
17. ים או בריכה? בריכה ים = מדווזות
איכססס 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>?לא ממש.
19. תכונות שהיית משנה בעצמך? הבישנות, לפעמים חושבים שאני סנובית בגלל התכונה הזאת
20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? קן החשיבה שלי זה תכונה..

יה כיף

עוד הזדמנות לדבר על עצמי חחח
1. מה הייתי עושה עם מיליון דולר: קונה בית באיזה כפר, סטוק סיגריות, אולי אוטו... ומחלקת את השאר לשאר
2. מה הייתי קונה לבת זוג שלי: כרטיס טיסה חד סטרי ללונדון! חחח סתם, הייתי קונה גם לי ודו סטרי
3. בגידה וירטואלית: לא, בגידה זה חרא.. לא משנה איזו
4. סטוץ ללילה: חחח אני חייבת לענות?
5. ארוע מהחיים שלא הייתי חוזרת עליו: אני אמורה להגיד שאין.. אבל דווקא יש
6. ארוע שכן הייתי חוזרת עליו: כל רגע טוב
7. איך הייתי רוצה לצאת מהארון: בזהירות
8. אף פעם לא הסתרתי שומדבר.. מי שצריך לדעת יודע
9. מכונית
10. מה אני רוצה להיות: גדולה בעיקר.. :) אבל אולי קרימינולוגית או משהו כזה
11. מה החלק שאני הכי אוהבת בגוף שלי: ציצים? חחח
12. ניתוחים פלסטיים: מזה לא..
13. להשיג את מי שאני אוהבת או את מי שאני משיגה: מי שאני אוהבת
14. מתי הייתה האהבה הראשונה שלי: תלוי איזה, הממומשת או לא ממומשת... נגיד גיל 17
15. מתי הבנתי שאני בקטע: איזה קטע?
16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה: בית קפה
17. ים או בריכה: ים
18. האם הייתי יוצאות עם בנות שמבוגרות ממני בהרבה: חחחחח! הנה השאלה בשבילי... שימו לב, לא
19. תכונות שהייתי משנה בעצמי: משחקת משחקים
20. תכונות שלא הייתי משנה בעצמי: כנה בסופו של דבר
21. אה אין שאלה.. חחח יום טובבב

little one

New member
גמני עונה

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר? קונה לי אוטו ובונה בית חדש להורים. 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? <בלי התשובה מה שהיא רוצה> את הBMW שהיא חולמת עליה 3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? <העתקה מהסקר של תפוז, מודה>לא 4. סטוץ ללילה- כן או לא?כן, נראה לי 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו? בואו לא נכנס לזה... 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו? מרביצה למורה שלי בכיתה ה´ 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון? כבר יצאתי 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו? סיפרתי לאמא 9. אופנוע או מכונית? ברור שמכונית 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"? ארכיאולוגית :-O 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן? עיניים 12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא? לא 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה? להשיג את מי שאני אוהבת 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן? 17 15. מתי הבנתן שאתן בקטע? תמיד ידעתי 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה? להסתובב בטיילת 17. ים או בריכה? מפחדת ממים
18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>? לא נראה לי 19. תכונות שהיית משנה בעצמך? עודף הפולניות שלי 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? טוב לב ואמינות

xxMtvGirlxx

New member
גמני עונה אחרי שולה :)

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר? קונה בית ענק ומהמם בעיצוב שלי, אוטו (אם האשה לא תספיק לקנות קודם), פותחת את הפאב הכי גדול במזרח התיכון, ללסביות בלבד. 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? <בלי התשובה מה שהיא רוצה> הי זקוקה לאוטו נורמאלי, וולוו S70 נראה לי ימצא חן בעיניה. 3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? <העתקה מהסקר של תפוז, מודה> ממש לא. 4. סטוץ ללילה- כן או לא? כיום לא. אם מצבי יהיה חרא.. אז כן. 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו? אין כזה דבר. אני טיפוס עקשני שלא מתחרט על שום דבר. 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו? יש הרבה. זה קצת גס. 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון? כל העולם יודע עלי חוץ מההורים *בעיה קטנה* אני חושבת שאני אשאיר להם בבית איזה סרט שמספר להם את כל מה שהם לא יודעים עלי וכלטוב. 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו? נקסט 9. אופנוע או מכונית? לא משנה הסדר. 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"? חחחח אמממ מנהלת רשת אופנה מובילה. 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן? *נה לפנות לשולה* 12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא? אם זה יוסיף, למה לא. 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה? לאהוב את מי שאני משיגה... 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן? גיל 17 אולי. אני לא הטיפוס שמתאהב בקלות. 15. מתי הבנתן שאתן בקטע? אממ גיל 13 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה? בית קפה/מסעדה/קולנוע 17. ים או בריכה? כלום. 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>? תלוי כמה הרבה, אם הן נראות כמה שנים פחות אז זה אפשרי בהחלט. 19. תכונות שהיית משנה בעצמך? אין לי בראש. 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? כנל. יומטוב,

gaya123

New member
אם כבר עניתי על כל הקודמות.....

1.מה הייתי עושה עם מיליון דולר? נותת חצי להורים , קונה בית באיזור קיסריה , וגיבסון לס-פול 2.מה הייתי קונה לבת-זוג שלי? אני לא חושבת שהייתי קונה לה משהו אחד קטן או גדול , הייתי משלמת לה על כל היציאות שלנו וקונה לה כל מיני שטויות קטנות.... שוקולדים , פרחים , דובי.... 3. בגידה ווירטואלית - ממש לא 4.סטוץ ללילה - לא רואה שום סיבה לשלול דבר כזה..... 5.ארוע אחד מהחיים שלא הייתי חוזרת עליו - יש הרבה..... יותר מידי , אבל לומדים מטעויות.... 6.ארוע אחד שכן הייתי חוזרת עליו - המסיבת נשים הראשונה שלי..... 7.איך הייתי רוצה לצאת מהארון - אני כבר בחוץ..... 8.איך יצאתי מהארון? אמא שאלה אותי למה אין לי חבר , אמרתי לה שאני מחפשת חברה...... בבית ספר ועם חברים אני נורא מוחצנת...... 9.אופנוע או מכונית - מכונית 10.מה אני רוצה להיות כש"אהייה גדולה"? אני חולמת על קריירה צבאית , אני חותמת קבע במג"ב..... אבל תנו לי להתגייס קודם...... 11.מה החלק שאני הכי אוהבת בגוף שלי? לא יודעת , אף פעם לא חשבתי על זה..... 12.ניתוחים פלסטיים כן או לא - ברור שלא!! 13.להשיג את מי שאני אוהבת. 14.מתי היתה האהבה הראשונה שלי? בגיל 15 וחצי 15.מתי הבנתי שאני בקטע? בין כיתה י´ ל-ט´ , לפני 3 שנים בערך..... 16.בילוי מועדף בפגישה הראשונה - אין לי ממש , תלוי עם מי הפגישה..... 17.ים או בריכה - בים יש חול , בבריכה יש כלור...... אבל ים נותן את המוזה..... 18.האם הייתי יוצאת עם בחורה שמבוגרת ממני? תלוי כמה מבוגרת ממני..... עד 6-8 שנים סבבה , יותר מזה לא צריך...... 19.תכונות שהייתי משנה בעצמי - ציניות מוקצנת..... 20.תכונות שלא הייתי משנה - נאמנות

biloooooo

New member
טוב נו משעמם לי אז אני עונה

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר? קונה שולחן סנוקר מכונת ברד ובריכת כדורים 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? <בלי התשובה מה שהיא רוצה>תלוי מי זאת (חחח זה כמו מה שהיא רוצה) 3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? לא! 4. סטוץ ללילה- כן או לא?כן 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו?שסוס נפל עליי 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו?כל החופש הגדול בין ט´ לי´ 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון?לאט ובזהירות 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו?פשוט סיפרתי לכולם ואמא שלי הייתה שיכורה כסיפרתי לה 9. אופנוע או מכונית?אופנוע 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"?ברמנית 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן?האוזן השמאלית כי יש לה עיוות כזה חמוד והגומות 12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא?לא 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה?להשיג את מי שאת אוהבת 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן?15.5 15. מתי הבנתן שאתן בקטע?15.5 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה?ממש לא משנה לי 17. ים או בריכה?ים 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>?כן 19. תכונות שהיית משנה בעצמך?עצבים בלתי נשלטים 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך?הומור(אני לא מצחיקה אבל הרה מאוד דברים משעשעים אותי נורא)

עונה לשאלות של עצמי....

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר? עושה סרט ומה שנשאר בבנק. 2. מה הייתן קונות לבת זוג? הממממממ כל מיני דברים קטנים וחמודים, ואם זה כלול במליון דולר, משלמת על כל היציאות שלנו. 3. בגידה ווירטואלית כן או לא? בעיקרון לא אבל תלוי מה מגדירים בגידה. 4. סטוץ ללילה- לא. 5. ארוע אחד מהחיים שלא היתן חוזרות עליו? אני אמורה להגיד שאין, אבל יש הרבה ומהכל לומדים, אבל אם לבחור אחד... את הנשיקה הראשונה שלי עם גבר.
6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו: הממממ גם יש הרבה, אבל אם חייבים לבחור אחד.... הסלבסטר האחרון. 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון: כמו שיצאתי, אבל אולי הייתי אומרת שאני דו ולא לס חד משמעית. 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתן ממנו? הקראתי לאמא סיפור והיא הבינה לבד.וכל השאר, פשוט אמרתי שאני לס. 9. אופנוע או מכונית- מכונית. 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"? משהו בתחום הקולנוע. 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן? האזור של הצוואר והתחלת החזה <לא החזה עצמו> 12. ניתוחים פלסטיים כן או לא? בעיקרון לא, אבל אם זה עושה למישהו טוב.. 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה? להשיג את מי שאת אוהבת, ואם לא הולך לאהוב את מי שאת משיגה. 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן? האהבה ההדדית- לפני חודש בערך. הלא הדדית- בערך בכיתה ח´. 15.מתי הבנתם שאתן בקטע? תמיד ידעתי, אבל בערך בכיתה י´. 16. בילוי מועדף בפגישה הראשונה? מקום שאפשר לדבר בו בלי הרבה אנשים מסביב. 17. ים או בריכה? שניהם טובים. 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>? בעיקרון כן אבל תלוי בהרבה דברים <סגנון חיים של שתינו וכו´> 19. תכונות שהיית משנה בעצמך? ביישנות בדברים מסוימים, חוסר ביטחון בחברה. 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? סקרנות, אינטואיציה, יכולת להקשיב ולתת כתף, ואולי יש עוד כמה. צל"ש לכל מי שענתה! סיכום יגיע מחר!

klara19

New member
לא, לא נמאס ../images/Emo13.gif

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר?מטיילת קצת קונה בית ועושה תתואר שלי בלי עזרת ההורים 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? <בלי התשובה מה שהיא רוצה>טיול תרמילים זוגי במזרח אירופה 3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? <העתקה מהסקר של תפוז, מודה>כל כך לא,בכלל סקס וירטואלי...לא 4. סטוץ ללילה- כן או לא?לא 5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו?תחלילת כתה יב 6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו?כל יא 7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון?הייתי רוצה לספר לחברה שלי ושהיא תשאל אותי אם אפשר לנשק אותי.. 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו?טוב יצאתי- וזה כאמור לא קרה אבל היה סבבה אני בחוץ בפני החברים ואמא 9. אופנוע או מכונית? 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"?אומנית 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן?כפות רגליים 12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא?כן 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה?להשיג 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן?17-לגבר....אאאאאהההההה!!!!!! 15. מתי הבנתן שאתן בקטע?19 וחצי בערך לפני חצי שנה 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה?סוטרה רולזזזזז 17. ים או בריכה? ים 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>?כן 19. תכונות שהיית משנה בעצמך?כנות שגובלת החוסר טאקט 20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? כנות שגובלת בחוסר טאקט

לה לה לה תשובות ../images/Emo9.gif

1. מה הייתן עושות עם מליון דולר? הייתי קונה קוף ווילה ענקיתתת והונדה 4X4 ו...המממ.. לא יודעת 2. מה הייתן קונות לבת זוג שלכן? מה שהיא רוצה
3. בגידה ווירטואלית- כן או לא? לא 4. סטוץ ללילה- כן או לא? בוודאי!
5. ארוע אחד מהחיים שלא הייתן חוזרות עליו? שניתקתי קשר עם חברה שלי כי הייתי מאוהבת בה...
6. ארוע אחד שכן הייתן חוזרות עליו? רשפון הקודם, היה לי כיף
7. איך הייתן רוצות לצאת מהארון?
עם שלטים ומסיבות וזה... סתם, היה לי טוב בדרך שלי... 8. אם אתן כבר מחוץ לו- איך יצאתם ממנו? יאאא זה ארוך... 9. אופנוע או מכונית? מכונית 10. מה אתן רוצות להיות "כשתהיו גדולות"? עשירה
אני רוצה לעבוד במשהו שקשור בהיי טק 11. מה החלק שאתן הכי אוהבות בגוף שלכן? אף ותחת 12. ניתוחים פלסטיים- כן או לא? לא! 13. להשיג את מי שאת אוהבת או לאהוב את מי שאת משיגה? להשיג את בלה בלה.. 14. מתי היתה האהבה הראשונה שלכן? המממ... כיתה ט´ 15. מתי הבנתן שאתן בקטע? כיתה ט´ 16. בילוי מועדף בפגישה ראשונה? מקום שקט. בית קפה או משהו 17. ים או בריכה? ים 18. האם הייתן יוצאות עם בנות שמבוגרות מכן בהרבה <בקטע רומנטי>? לא ´כפת לי... תלוי כמה הרבה 19. תכונות שהיית משנה בעצמך? תלותיות, מתעצבנת בקלות, המממ... לא´דעת, חוצמזה אני מושלמת
20. תכונות שלא היית משנה בעצמך? אני מצחיקה את עצמי ו... אני חכמה! יווו אני מרגישה טיפשה עכשיו

shabby

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אעלק קוף! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב דיי חחחחחחחחחחחחחח אבל מצחיק

shabby

New member
מממ

לא´דעת, אבל הקונספט של "לקנות קוף" הצחיק אותי נורא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה