בגלל שאנלא יוצאת ...........

בגלל שאנלא יוצאת ............./images/Emo121.gif

חשבתי להגיד לכם שלום בפורום ...... למרות שפרשתי ..... ואני חייבת להגיד שאתם מזה חמודים .....כולם ניסו לשכנע אותי לחזור... אבל נירוש הכי חמוד
חויחוי.... ואנלא יוצאת היום כי נורא קר ואיזה גשם&רוח מזה חזקה.... אז מה שלומנו? אני כבר ישאל אותכם איך עבר עליכם השבוע? איך בבצפר? זהו שלכם ב
שמוצה

Moranus

New member
ייייייייייייייייש

אני לא לבד עוד מישהי לא יוצאת כי קר בחוץ אפילו להשכיר סרט לא רציתי כי לא רציתי ללכת ברוח

Moranus

New member
אה ו...

השבוע עבר בטיל כמו כל השנה הזאת כל השבוע ביטלו שיעורים סיימנו מוקדם והכי גדול שהיה לי מבחן ולא היה לי כוח ללמוד אז שהגיע המבחן לא ידעתי כלום אבל המורים ששמרו עלינו בממבחן מרחפים כמו דמבו אז מול העיניים שלהם הוצאתי דפים עם חומר רשמתי שאלות לילדים אחרים וצעקתי בכיתה תשובות שידעתי והם לא שמו לב...גדול או מה? שבוע הבא נראה כמה קיבלתי ונראה אם הצלחתי

LimiMimi

New member
בובע´לה!! ../images/Emo24.gif

חולהההה עלייך!! ואת באמת לא היחידה שלא יצאה.. המון נשארו בבית.. אני לא אבל היה קפוא!! מזליסטית.. הכי קטעים זה שעוד אבא של חברה שלי אמר לה "ייפול עלייך עץ!!" וכל פעם שהיינו מתחת לעץ התחלנו לברוח... אחח אחח..
מה שלומך?! תחזרי כבר!! (או שכבר חזרת?)

KoRn forever

New member
ברוכה השבה :)

ברוב טמטומי יצאתי למועדון בראשון ונחשו מה??? הגעתי לשם ר-ט-ו-ב-ה מכף רגל ועד ראש!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה