בגידה...

smile28

New member
בגידה...

אם יש משהו שמעצבן אותי בבגידה זה בזבוז משאבים. ולמה הכוונה? ישנם גברים וגם נשים שמבזבזים המון כספים על המאהב/ת ואח"כ בוכים בבית שאין להם כסף. שצריך להדק את החגורה. הכסף הזה שהולך למשל על צימר יכול להחסך ולהשתמש בו לנופש או בילוי עם הילדים.

שלגיה 31

New member
מה הקשר?

אם מישהי מבזבזת כסף על אוסף ברביות או על קנית שמלה זה בסדר? לאחת תחביב מקרמה, אצל אחרת התחביב זה לבגוד. מקרמה יותר זול, לא?

trainspotter

New member
לפחות כל 15 לחודש מקבלת החזר ממס

ממס ההכנסה זוהי הוצאה מוכרת אני חושב

את רצינית../images/Emo35.gif

זה הדבר שמעצבן אותך בבגידה

smile28

New member
זה מעצבן כאשר מושקעים כספים

במאהבת בעוד שבבית יש מחסור... זה מעצבן כשהגבר אומר לאשה שאין כסף לקנות X או Y אבל כן יש לו כסף להשקיע במאהבת... יש גם אלמנט של זמן... במקרים מסויימים אנשים שבוגדים, בגלל שאין להם חשק לבלות בחיק המשפחה, אומרים שאין להם זמן לפעילויות משפחתיות אבל זה כבר נושא לפוסט אחר...

אבל

איך אפשר להשקיע אם אין
לגבי החשק, זה כבר משהו אחר. זה בדיוק כמו שמשקרים שיוצאים עם חבר ויוצאים עם המאהבת... הרי היציאה עם המאהבת באה על חשבון להיות עם האשה/הילדים. עולם הבגידות מלא בשקרים כאלו....

smile28

New member
אין לך מושג כמה אפשר...

זה יכול להתבטא אפילו בדבר הכי טריוויאלי כמו דלק... וחוץ מזה, זה לא שממש אין... זה ש"המצב קשה", חיים בדוחק... ואם נעשה חישוב קל: שהרי 50% בוגדים (וזה רק המספר שהצהירו עליו) ונחשב כמה משקי בית הם במינוס, אז נראה שיש הרבה גברים ואו נשים שבוגדים ומשקיעים זמן וממון על הריגושים הקטנים... וחוץ מזה, שאני מכירה מקרים ספציפיים שאני לא מבינה איך גם שלבוגד/ת לא היה כסף הם פיזרו כספים על המאהב/ת...

גם אני לא מבין

איך לא היה לבוגד והוא פיזר כספים על המאהבת. לדעתי הוא רק אמר שאין לו כסף....

העלית נקודה מצויינת,

ללא ספק, כל גריעה מחיי המשפחה לטובת כל דבר אחר (במיוחד בגידה) מקורה בחוסר ביטחון עצמי,התבזות ויריקה בפני בני המשפחה. אני יודע שאני נשמע בוטה,ובדיוק כך אני רואה כל צעד של אדם שחוסך מבני משפחתו בשביל הנאות אישיות שלו. אני חונכתי להעניק ולקבל אחרון. <סימפל, שכולו מתרתח לשמוע שישנם אנשים כאלה...>

זה קצת יותר מורכב לדעתי ../images/Emo22.gif

אנשים משקיעים בעצמם בלי קשר לבגידה על מכוני כושר בגדים,מסעדות, תרבות.....(אפילו סיגריות) בעצם כל שקל שאתה משקיע בעצמך ניגרע ממשפחתך. אני חושב שההשקעה בעצמך צריכה לבוא ביחס לסה"כ המשאבים שלך להיכנס לחובות בגלל מאהבת נראה חסר אחריות ומבזה ההוצאה על הבגידה היא במסגרת ההוצאות שכל אחד משקיע בעצמו. כמובן שקיימת האופציה שמישהו אחר ישלם והיו דברים מעולם
הכל צריך להיעשות בפרופורציה. וכמו שכתב החתול באמת הנושא הכספי הוא לא המרכזי כשעוסקים בבגידה.

אני חולק עליך ידידי

אני לא אקנה לעצמי שום דבר חדש בזמן שאני לא יכול לקנות למישהו אחר מהמשפחה. כפי שאמרתי, חונכתי להעניק ולקבל אחרון נשמע פרימיטיבסקי? אכן כן! אבל לא מתבייש בזה אפילו לא לרגע.

מירי 25

New member
נכון..

מסכימה עם שניכם.. לכל אחד יש את זכות הבחירה.. ואת החופש לעשות כרצונו בכספו.. אבל אם זה בא על חשבון המשפחה והילדים... אז לא בא בחשבון מבחינתי.. כל הריגושים האילו באים אומנם למלא משהו אבל לא באים .. בכדי .. לחסוך מהמשפחה האישית.

Doggy Lover

New member
אההה בגלל זה

לא קנית החודש חוטיני ורוד! חחחחחחחחחחחחחחחח

לא יצא לך להכיר

אבל אחת ידועה
עובדת בחנות לחוטינים
היא רק אמרה שנגמר לה הוורוד :)

Doggy Lover

New member
להזכירך

לא אני הזמנתי את הורוד.... אבל אם כבר אתה מזמין...פוקסיה אין לי.....

לא חשבתי לרגע שאת הזמנת

אבל הבנתי את הרמז לכן הצעתי לך את הפוקסייה חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה