בגד ים - לא שני חלקים - להריון

boringvered

New member
בגד ים - לא שני חלקים - להריון

אוטוטו נוסעים לאילת (ביום חמישי) - אחותי הייתה אמורה לתת לי בגד ים אבל הוא טבע לו אי שם מאחורי בגדי הילדים שלה... אז חשבתי לקנות וכבר ולהשתמש לשאר הקיץ - אני לא לבשתי שני חלקים מאז שהייתי אולי בת 5... ולא מוכנה להתנסות עכשיו - מה גם שמדובר בנופש מהעבודה... אז מה ניתן לקנות ואיפה? ורד

מה עם טנקיני?

החלק העליון הוא מעין גופיה, לא חזיה. יש בכל מקום ומאד נוח עם הבטן. מישהי הראתה כזה בפורום בגדי הריון לא מזמן.

שירבלול

New member
../images/Emo6.gif טנקיני זה מלשון טנק?....

זה הצחיק אותי בגלל ההקשר להריון, טוב שאין ליין בגדי ים לנשים בהריון שעונה לשם "שרמן" או "מרכבה"...... בשבילי זה מתאים.......

אם כך אצלי זה אמור להיות על בסיס

נושאת מטוסים
חודש חמישי והמשחתת מתקדמת כמו בחודש שמיני בהריון הקודם. (לי יש בנים בבטן עם "בטן של בנים". הישר קדימה. land ahead!)

boringvered

New member
נשמע טוב!

אני עכשיו מחכימה ולומדת שיש עוד סוגי בגד ים מלבד הדברים הקלאסיים שגדלתי עליהם! תודה!

עדי011

New member
יש ב womenonly בגדי ים שלמים

שהיתרון שלהם הוא שהם מיועדים לבנות עם חזה גדול (CUP C ומעלה - נהדר בהריון) והבגדי ים שלהם אופנתיים ויפים ונעימים. חוצ'מזה יש להם גם בגדי ים שהם גופיה+תחתונים (נראה כמו שלם אבל בעצם עשוי משני חלקים) וככה אולי יהיה יותר קל להתאים את הגופיה לגודל של הבטן (אפשר לקנות גופייה במידה אחת ותחתונים במידה אחרת), וכמובן שיש גם מכנסונים ולא רק תחתונים רגילים של בגד ים אם את מעדיפה. ותהנו באילת!!!

רחלונת

New member
לגבי בגד הים...

אני כתבתי פה לא מזמן לגבי זה, אני הסתובבתי בכל מקום לחפש בגד ים והייתי מיואשת , אני דווקא הולכת עם ביקיני אבל בהריון לא כ"כ הרגשתי נוח לחשוף את הבטן לעיני כל, למרות שכן רציתי את האפשרות (וגופיה ותחתון נותנים את האפשרות...) בקיצור, כשהייתי קרובה לוותר מצאתי באינטימה בגד ים כזה גופיה ותחתון (נראה במבט ראשון כמו שלם...), המידות שלהם גדולות, במקומות אחרים מדדתי 46-48 וזה היה קטן וכאן לקחתי מידה 44 ואפילו נשאר מקום לגדילת הבטן...ובגדי הים שלהם צעירים ויפים, לא כמו בשאר המקומות שכל בגד ים גדול נראה כמו של דודות (ויסלחו לי כל הדודות) גם המחיר די סביר והם גם מקבלים תוי שי- בקיצור מומלץ!!! נ.ב: גם אני באילת ביום חמישי! איזה כיף! זה במסגרת המחוזיאדה?

boringvered

New member
ואללה - תודה!

דווקא לא באותה מסגרת... נופש מהעבודה! צריכה ללכת לבדוק את אינטימה - בדיוק קניתי לי שם חזיות נוחות לשלב האחרון של ההריון... אם רק הייתי יודעת!

אני קניתי בהריון הקודם אחלה בגד ים להריון

בשוק בצאלאל ממש ממש איכותי מדדתי אותו בחנות. האמת השתמשתי בו גם לאחר הלידה, והוא גם ישמש אותי בהריון הזה.

שקדון

New member
../images/Emo207.gifלא קשור-אבל...מה קורה אצלכן עם הפופיק??

אני שבוע 29 כבר (וואו!!!) הבטן כבר ברורה לגמרי, הענין הוא הטבור, איך שהוא נראה מבעד לחולצות... מפגין נוכחות. אז אני קונה חולצות בצבע כהה, לובשת מתחת מאמי טאמי, ומחפשת עוד פתרונות. נתקלתן בבעיה? למישהי רעיונות נוספים??? תודה.

boringvered

New member
שלי בחוץ... יש לי חשד לבקע

יצא בחוץ בהריון הקודם וחזר חלקית - בהריון הזה יצא לחלוטין כבר בחודש שני נראה לי... בקיצור פיטמה שלישית או משהו כזה... לא עושה כלום עם זה כי אני בהריון וזה חלק מהמראה ההריוני... ורד

pitzale

New member
גם שלי בחוץ - שבוע 35

אבל זה הדבר הכי מצחיק שיש. מדי ערב אני מרימה את החולצה וכל הבית מסתלבט על זה. למה להחביא?!

טאקית24

New member
לגדעון אוברזון יש אחלה בגדי ים שלמים!

אני קניתי שנה שעברה מחנות המפעל בים המלח בגד ים שלם מהמם שנראה לי שאוכל להשתמש בו גם למשך תקופת ההריון, למרות שהיום השלמים חזרו לאופנה..תעשי סיבוב בחנויות..

nushkaa

New member
יש מבצע בFOR2 באאוטלט הרצליה

כל בגדי הים ב-149 ש"ח. חברה שלי קנתה שם בגד ים שלם. אבל תתקשרי לפני לבדוק אם עדין נשאר להם.

למעלה