בגדו בי

actus reus

New member
חגי היקר

אני חושב שמשהו לקוי ביחס שלך אליה,אולי אפילו ביצועיך במיטה לא היו מהמשובחים.לא שאני מצדיק ת'כלבה

seeyou

New member
"action of the thing"-,תחשוב קצת

בן 38 עדיין מאמין בסיפורים? -"ביצועיך במיטה לא היו מהמשובחים " אני שואל אותך בתור בעל ניסיון- זה הגורם היחידי על מנת שאישה תבגוד? הבחור הצעיר נפגע רגשית-למה להוסיף לו מלח על הפצעים? האם אתה מודע לאיזה נזק אתה יכול לגרום?

חגי21

New member
תראה

אני ממש לא הולך להיכנס לעיניני המיטה שלי ותאמין לי שזו הייתה הבעייה האחרונה.... היא יוצאת עם בחור שלא יביש את אריק שרון במראה חיצוני לידו אני ניראה דוגמן וגם ביצועי במיטה מעולים אני ממש שולל אפשרות שכזו.....

1אפי1

New member
חגי-לא סוף העולם!

עכשיו תראה אתה אתה לא צריך להצטדק על ביצועייך במיטה כי זה אתה ויהיו ביצועייך אשר יהיו, גם על צורתך במראה החיצוני או הפנימי, שוב כי זה אתה ואיך אומרים? זה מה יש. אתה בחור צעיר אני מבינה שאתה לומד כרגע, המשך כך כל החיים עוד לפניך צא ולמד ראה עולם ותכיר בנות חדשות תהנה תבלה ואיך אומרים תקרע את העולם, אני מאמינה שאיי שם בפינה מחכה לך האישה שלך, בבוא הזמן. היית איתה 6 שנים נהנית?, זהו נגמר קאפיש הבחורה לא אמינה למה לך לסבך את עצמך. ב-ה-צ-ל-ח-ה

מדי1

New member
שש שנים

חגי שלום, אמנם אורים צרת רבים נחמת טפשים - ובכל זאת , נכון שזה מאוד כואב אך זה רק תחילת דרכך בזוגיות ץאני מבינה שאין כאת משפחה כי אז הכאב היה גדול וחזק יותרץ היום אתה מנוסה ולכן בהמשך תהיה רגיש יותר חכם יותר ותמים פחות , תתרחק מה"כאב" הזה ככל שניתן, תעסיק את עצמך בדברים שאתה אוהב ובכך עם הזמן הכאב יתרחק, הוא לא ישכח וכנראה גם לא יסולח אך הוא יתגמד כשחייך ישתנו אם תיתן להם להשתנות !! בהצלחה מכל הלה מדי1

חגי21

New member
התחלה חדשה

תודה לכולם על העידוד אני חייב לציין שניכנסתי למערכת יחסים חדשה וכרגיל הלב פועם הפרפרים חזרו ושוב התחלה חדשה נקווה לטוב ושוב תודה לכולם

למעלה