בגדול יש לי סיכוי להגירה לקנדה

• פותח הנושא u242
  • פורסם בתאריך

u242

New member
בגדול יש לי סיכוי להגירה לקנדה

שלום רב אני בטוח שהתשובה שלכם תיהיה בערך תבדוק באתר תחפש בתשובות אבל אני צריך מניסיונכם תשובה גלובלית האם יש לי טעם להתחיל תהליך אני בן 35 עם ניסיון של 11 שנים בתוכנה ( אין לי תואר אך אני מתכנת בחברה גדולה) יש לי 2 ילדים קטנים ואשתי פקידה במקצועה ,האם יש לי כיוון בכלל ?

sashka1982

New member
לגבי הסיכוי להגירה

אני מכירה כמה זוגות בגילכם שהיגרו והסתדרו יפה מאוד. כמובן שכאשר יש תארים יש סיכויי להצליח יותר, שוב סיכויי(או שכן או שלא) כמו בכל מקום. בכל מקרה הזוגות שאני מכירה העלו את רמת החיים שלהם והסתדרו לא רע. שוב זה תלוי,במוטיבציה שלכם ,ביכולות ורצון. אני לא יודעת אם המקצוע שלכם הוא אחד ממקצועות במסלול הפדראלי אך אתם יכולים לנסות את הקהילה היהודית בויניפג או לחפש מקום עבודה ודרכו להתחיל בהליך. בהצלחה

u242

New member
תודה על התשובה , האם יש מישהו במצבי שיכול

לחלוק מ"חויותיו "? תודה

sashka1982

New member
גם אני ממליצה...

לראות אם בכלל יש לכם סיכויי דרך מסלול הפדראלי ואם אתם מתאימים למסלול דרך הקהילה ומעוניינים להגר דרכו אז לנסות את מזלכם דרכו. איך האנגלית שלכם? אנשים שאני מכירה היו עם אנגלית טובה מאוד וכסף רב שחסכו על מנת להתחיל להתבסס טוב.הם אכן התבססו טוב מאוד ומצליחים לא רע בכלל ,הרבה יותר טוב מבארץ.חוץ מזה ממליצה מאוד לקרוא הרבה על קנדה ולראות בכלל לאן בקנדה אם בכלל אתם מעוניינים להגר. אז בהצלחה.

לעניות דעתי

גם בהגירה דרך הקהילה היהודית בוויניפג יש צרוך לפחות בשנה אחת של לימודים אקדמים בשעות מלאות ,לכן כדאי שתתיעצו אם יועץ הגירה מוסמך לפני כל פעולה .

למעלה