בבקשה תעזרו לי

בבקשה תעזרו לי

היי... אני חדשה פה והגעתי לסהר דרך כתבה בעיתון. ישר שקראתי את הכתבה אמרתי לעצמי שאולי זה המקום שאני יוכל למצוא בו עזרה ושמישהו סופסוף יקשיב לי ויבין אותי.. אני מתחילה לפחד מעצמי. בזמן האחרון אני חושבת על התאבדות יותר ויותר. זה נראה לי פתרון כל כך מתבקש וכל כך הגיוני. איך אני לעזעזל יכולה לחשוב ככה?! כבר הגעתי לשלב שאני לא נרתעת מזה ובאמת מתחילה לחשוב על זה ברצינות. קשה לי. מאוד קשה לי. אני מרגישה כל כך צבועה כי בעיקרון לא חסר לי כלום בחיים.. כל כך קשה לי לחיות עם עצמי, אני כל כך שונאת את עצמי שזה לא יאומן! אני נלחמת נפשית בעצמי, אני כל כך רוצה להגיע לשלב המוות רק כדי.. להיפטר מעצמי.. שאני לא יצטרך יותר לחיות ולהתמודד עם השנאה הזאת! אני כל כך נגעלת מעצמי ואני לא מבינה איך אנשים אחרים לא.. אני כבר לא יכולה להסתכל במראה מבלי לשנוא את מה שאני רואה ולכעוס ולבכות... לפעמים אני חושבת- זה יעבור.. זה רק זמני.. אבל זה כל הזמן חוזר אליי! סיפרתי את זה לחברה שלי והיא אמרה לי שאולי אני צריכה ללכת לפסיכולוג. אבל לא סיפרתי לה את זה כדי שהיא תגיד לי שאני צריכה עזרה! סיפרתי לה את זה כדי שהיא תקשיב לי ותעודד אותי קצת .. שתנסה להבין אותי ולדבר איתי על הכאב שלי.. היא גרמה לי להרגיש שאני כל כך לבד! כי אם החברה הכי טובה שלי לא מבינה אותי אז מי יבין אותי?? הדבר היחידי שעוצר ממני להתאבד זה המשפחה שלי. אני מפחדת ממה שיקרה להם אחרי שאני יתאבד.. אז בבקשה, אם מישהו מוכן להקשיב לי ואולי להצליח לעודד אותי ..בבקשה אני כל כך צריכה שמישהו יבין אותי. אני כבר לא יכולה לחיות עם עצמי! נמאס לי כבר!

בולונת

New member
לילית היקרה!!!!!!!

קודם כל ברוכה הבאה! הגעת למקום הנכון! אנחנו באמת משתדלים להקשיב ולתמוך אולי לפעמים לעזור...אם לא הינו רוצים בכך לא היינו יושבים מול המחשב וקוראים הודעות ומגיבים עליהן. ולעניינך...אני בטוחה שלא חסר לך כלום בחיים, אני בטוחה שלאף אחד לא חסר, פשוט צריך למצוא ולהתמקד בדברים הטובים(!)...משימה קצת קשה אבל בהחלט משתלמת. למה את שונאת את עצמך כ"כ? ולמה את חושבת שהפתרון הטוב ביותר זה להתאבד? אני בטוחה שיש בך המון דברים טובים, שיש לך מה להציע ויש לך במה להתגאות. אולי את מעט חסרת בטחון ולא ממש מעריכה את עצמך. אם תרשי לי אני יכולה לספר לך אפילו שגם אני לא ממש אוהבת את עצמי, אני בטוחה שכל מקום שאני נמצאת בו יש מזל רע וכל דבר שאני עושה אני הורסת וכמעט כל מערכת יחסים (לאו דווקא רומנטית) אני הורסת דיי מהר והכל בגללי. אני חושבת ששתינו צריכות להתחיל להרים את האף...להתחיל לצאת מהבוץ...בסוף הכל יהיה בסדר!!! אל תתאבדי, זה באמת יכאב ולא רק למשפחה שלך, גם לכל הסובבים אותך שאוהבים אותך מאוד מאוד מאוד...ואני בטוחהההההההההההההה שיש הרבההה מאוד אנשים שאכפת להם ממך ואוהבים אותך אולי פשוט הם לא אומרים לך את זה. וחברה שלך...ניסתה לעזור לך, אולי גם היא לא ממש בטוחה בעצמה ולכן היא חשבה שכדאי לך ללכת למישהו שיודע קצת יותר...מה שבטוח את לא לבד... כולנו כאן בשבילך, תמיד!

תגובה לך בולונת

זה הקטע בולונת! אני בכלל לא מעריכה את עצמי וזאת בעצם הבעיה העיקרית שלי שגם אם אני רוצה לנסות אני לא מצליחה להעריך את עצמי! יש לי רק שנאה כלפי עצמי ולא שום הערכה עצמית! זה מאוד קשה לאחת ששונאת את עצמה לבנות פתאום הערכה עצמית כלפיה.. הרבה אנשים אומרים לי שיש לי הערכה עצמית מאוד נמוכה ואני צריכה להשיג קצת בטחון אבל הם לא מבינים שזה בלתי אפשרי אצלי! הם לא מרגישים את השנאה והכאב!

בולונת

New member
../images/Emo29.gif

מעניין אותי לדעת מה את שונאת בעצמך? אולי ישדברים שאת יכולה לשנות איכשהו וככה תפתחי ביטחון והערכה...

מה אני שונאת

את המראה שלי.. כל כך כל כך שונאת.. ואני יודעת שיש מחלה כזאת- של אנשים שהם כל כך שונאים את איך שהם נראים עד שהם עושים דברים מטורפים ואפילו מתאבדים. נראה לי אני חולה במחלה הזאת.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לילית יקרה

כן, הגעת למקום שבו יקשיבו לך, למקום בו לא ישפטו אותך, למקום בו תוכלי לדבר על הדברים הכי כואבים... יש בך המון שנאה כלפי עצמך.. שנאה שגורמת לך לחשוב על התאבדות, רצון אדיר להפסיק את הכאב הזה שאת חווה... את מוזמנת לבוא לשוחח איתנו בשיחה אישית וכמובן להמשיך לשתף כאן בפורום החם והתומך הזה, אולי יחד נצליח למצוא דרכים אחרות להתמודד עם הכאב שאת חווה אולי יחד נגלה פתרונות אחרים, פחות סופיים מהפתרון שאת חושבת עליו.. ברוכה הבאה לפורום

למעלה