בבקשה תעזרו לי

בבקשה תעזרו לי

כשמדליקים את המחשב מופיע מסך בו כתוב: Cnnot find a device file that may be needed to run windows or a windows application. The windows regestry or SYSTAM.INI file refers to this device file, but the device file no longer exists. If you deleted this file on purpose, try uninstalling the associated application using its uninstalling or setup program. If you still want to use the application associated with this device file, try reinstalling that application to replace the missing file. C:\program~1\norton~1\navap.vxd Press any key to continue כשאני לוחצת על מקש כלשהו המחשב נדלק וחלק מהיישומים לא עובד. (למשל: הוטמייל, צ'אטים, משחקים, מסנג'ר ועוד) בבקשה שמישהו יעזור!!! תודה

איך??????../images/Emo4.gif../images/Emo35.gif

איך גורמים לכם להתייחס אלי בכלל??????????????? מתחילה להתייאש, המחשב לא עובד כמו שצריך חם ולח ואף אחד לא עונה..................
מה עושים?

MrBlueboy

New member
כמו שאומרים

התשובה נמצאת בגוף השאלה:
If you still want to use the application associated with this device file, try reinstalling that application to replace the missing file.​
נסי להתקין מחדש את הנורטון

xroeeh

New member
~~~>

נסי להסיר את האנטי וירוס, תראי אם הבעיה נעלמת, אם כן נסי להתקין אותו מחדש. רועי

ailag

New member
נסיון

למרות ש20 דקות לחכות (בשבת) זה לא כ-ז-ה נורא.. אבל אם לא יענו משהו יותר טוב : ההודעה מתריעה על בעיה היא ב norton antivirus (שנקרא בקיצור nav), אז אם אין לאחרים רעיון טוב יותר, הייתי מתקינה אותו מחדש. (או מחפשת את אותו הקובץ ומעתיקה לספריה מתאימה). אני לא בטוחה ששאר הבעיות שלך קשורות.

זה יומיים - לא 20 דקות

ותודה לכל המציעים עזרה הנורטון מסרב לפקודה uninstall אוףףףףףףףףףף מחר המחשב הולך לרופא של מחשבים. תודה שוב.

למעלה