בבקשה..רק הפעם תעזרו

FearMe

New member
אז תשמעו...

קודם כל לבאר כמה דברים.. אל תנסו להשוות את אמא שלי למרקים לשם..הבנאדם היא באמת מפלצת ואין ביננו שום קשר..אין לא אנושית ממש ממש.. למרות שזה נראה לא הגיוני..היא לא בנאדם ועכשיו, תראו מה קרה... שלשום באתי בבוקר המבחן ה-ע-נ-ק בהסטוריה לחבר שלי ועשיתי משהו שהוא בערך להפרד ממנה..אחרי שהיא אמרה שהיא רצה להפרד.. אח"כ בהפסקה יצאנו החוצה ודיברנו והבהרתי שאני מאוד אוהב אותה (והיא יודעת את זה, והיא גם אוהבת אותי) ואני בכלל בכלל לא רוצה להפרד.. וההפסקה נגמרה מאוד מהר..ואנחנו דיברנו..והתחיל שעור מתמטיקה..ואנחנו מדברים..וגם השעור הזה נגמר..ואנחנו מדברים..ממש ממש ממש על סף וויתור... (ושתקלטו אנחנו באותו ביצפר, ואני רואה אותה נטו 4-5 שעות ביום וכל יום בצהריים גם, כל הפסקה, כל מעבר משעור לשעור אנחנו ביחד) והשארנו את זה ככה שהיא הבינה שאני רוצה להשאר וההחלטה בה.. בסוף היום, הלכנו לשבת בפארק שלנו ואז הבנו שאנחנו יותר מדי אוהבים אחד את השני והחלטנו להשאר.. היומיים ההם היו היומיים הכי קשים בחיים שלי..ברצינות.. אבל עכשיו החברות שלנו רק התחזקה הרבה הרבה הרבה יותר....ואני בדיוק חזרתי מטיול של איזה שעתיים וחצי איתה.. ואני פשוט שמח בינתיים..:) וואי.. זה ארוווווווךךךך ואחים ואחיות שלי באמת תודה...עזרתם לי מאוד...

Nשמה

New member
אני מסכימה איתך...

אבל מצד שני יש הורים שדווקא כן רוצים לעשות רע לילדים שלהם... יש כאלה ויש כאלה... אולי באמת יש כאן טעות? אולי ההורים סתם מתנגדים לקשר כי לא מוצא חן בענייהם שהבן שלו יצא עם פרחה?...

FearMe

New member
מה פרחה?!?! אינעל אביך...!

מי הזכיר שהיא פרחה.. ומזה קשור.. בעעע..עיצבנת אותי ילדונת...

FearMe

New member
בבקשה..רק הפעם תעזרו ../images/Emo7.gif

איך אפשר לסיים את הקשר ששני הצדדים אוהבים אחד את השני אהבהת מוות אבל ההורים שלנו יותר מדי לוחצים להפרד? איך אפשר? אין לי את הכוח הנפשי לסיים לעצמי את מה שטוב לי.. אני לא יכול, אני לא יודע מה אני יעשה לעצמי!!!

Nשמה

New member
תרגע...

דיברתי באופן כללי... לא על החברה שלך ספציפית... עזוב לא יודעת מה עובר עליי בזמן האחרון...

FearMe

New member
זה בסדר..

אבל זה שחשבת על זה והעלת את זה זה ממש ממש לא לעניין..

FearMe

New member
מה יש לכם להגיד..

על איך שהמשבר הזה נגמר? לטובה...? (ברור שכן)... אבל מה אתם חושבים?..

FearMe

New member
כי ככה זה ההורים שלנו..

לחוצים מוזרים ולא אוהבים שהילדים שלהם מסתובבים עם האחרים.. כמה שזה נשמע מוזר.. למרות שאנחנו מאוהבים מעל הראש הכול מושלם אין בעיות אן כלום מחר בבוקר אנחנו הולכים להפרד בגלל זה... בא לי ללכת לישון לאיזה כמה שנים עכשיו~~!!~!!~! החיים כ"כ קשים..עד שאני מצליח למצוא תוך 15 שנות חיי מישהושאוהב אותי בחזרה ההורים דפוקים את זה! איפה ההגיון בחיים?... מה ה´ חשב כשהוא עשה את זה?

מילותיי קטנות, אך אנסה ..

קשה לסיים קשר ששני הצדדים לא מעוניינים בו. שהסיבה לפרידה היא גורם חיצוני. אני מכירה את זה, מקרוב מאוד. זה הכי קשה, כי הפרידה נעשית מסיבות שלא קשורות לאף אחד משניכם. קצת קשה לי להבין במה הלחץ מצד ההורים מתבטא.. הם לא מרוצים מהקשר, או דורשים שתיפרדו? אולי יש דרך להתפשר איכשהו? להסביר להורים שזהו באמת הדבר שגורם לך אושר, ושאחרי הכול, אתה היחידי שיודע באמת מהם הדברים שעושים לך טוב. מצא את הדרך שלך לאושר בתוך הקשר. אינך חייב לעשות דבר שאתה לא מעוניין בו, ואם אחרי הכול החלטת להיפרד, ואני מדגישה, הבחירה היא שלך, אז תהיה חייב לקחת את זה ברצינות המירבית.. ולהתרחק כמה שניתן כי רק כך תוכל להתנתק באמת. רחוק מהעין רחוק מהלב.. קבל את מלוא איחוליי להצלחה .. אני כאן בשבילך אם תזדקק.
שלך, נועה.

FearMe

New member
נועה..תודה רבה...תקשיבי,

אנחנו לא רוצים להפרד אף אחד מאיתנו.. אבל היום בפעם הראשונה הבנתי שזה בלתי אפשרי.. םשוט אי אפשר.. תקשיבי מה הקטע.. הרבה זמן חברה שלי יודעתי שאמא שלי לא מרוצה מהקשר וההורים שלה לא יודעים בכלל שהיא בקשר איתי (הם חושבים שנפרדנו). ובזמן האחרון סבתא שלי במצב מאוד מאוד מאוד רע בריאותי (אמא של אמא שלי), והיום היא חזרה מוקדם ממה שציפיתי והיא ראתה שחברה שלי היתה אצלי וכמו שאתם מבינים, אמא שלי התעצבנה מאוד נכנסה להסטריה אטומית, ובדרך שהוצאתי אותה החוצה, אמא שלי אמרה " אתם שניכם מפלצות" וזה פחות או יותר גומר את הקשר סופית למרות שכשהיא היתה אצלי נהנינו מאוד מאוד מאוד אין מה לעשות חייבים לעשות את זה...
נועה, שם יפה, למשהו תמיד אהבתי אותו..אם תהי לי בת זה השם שלה...

Ze Colmeia

New member
תשמע....

תכלס בסוף מי שיקבע זה אתם לא ההורים שלכם, ואם אתה באמת אוהב אותה והיא אותך ואתם לא רוצים להפרד, אני אומר מה רע בקצת מרד
אם עד כדי כך אוהבים אני לא הייתי נפרד ממנה עם הייתי במקומך
מה איכפת לך אם אתה אוהב אותה כל כך אז תשקרו קצת להורים, ואם אתה לא רוצה לשקר, תעשה להורים שלך מזה יסורי מצפון ואל תעשה כלום ממה שהם מבקשים ממך, אתה תראה שבסוף הם יבנו שזה פשוט מישהיא ממש חשובה לך ושאתה פשוט לא מוכן לוותר כך בקלות. בסוף לא משנה כמה ההורים שלך רוצים בזה או לא הם יוותרו וגידו בסדר.

FearMe

New member
תשמעי

אני בחיים שלי לא ויתרתי על כלום... ואם אני מותר עליה אז סימן שזה כבר בלתי נסבל.... העניין הוא שיש לה קצת אופי חלש.. והיחסים שלה עם ההורים שלה מושלמים..חלומיים... והיא לא רוצה להרוס את זה.... כמה ניסיתי..כמה שיחתו מוטיבציה היו לי ושיכנעתי אותה להשאר.. עכשיו זה כבר יותר מדי אפילו לי.. אני לא בטוח שיש מישהו שיכול להזדהות איתי.. אמא שלה זה תופעה בפני עצמה..מה שהיא יכולה לעשות זה~!@#~!@!!

Ze Colmeia

New member
טוב...

מה אני יגיד לך, יקרה מה שיקרה אם אני הייתי במקומך אני הייתי מחזיר להורים שלי כי הם לא יהרסו לי אהבה, אני הייתי הופך למזה מורד אחרי כזה דבר, מה אני יגיד לך אחי רק הצלחה בחיים אני מאחל לך
נ.ב זה בן
מה יש לאנשים בפורום הזה כולם חושבים שאני בת.

FearMe

New member
יש לאמא שלי בעיות כרגע אם אמא שלה

ובכלל אני מסתדר איתנ ממאז שאני קטן.. פשוט לא מסתדרים.. ואממא שלי פשוט בעעעע.. אני לא יקלל אבל היא מסוגלת לפגוע כל כך...

WrongMaterialM

New member
ואו

אני ממש לא מבין, אם שניכם באמת אוהבים, איך אפשר להפרד? תסבירו להורים שלכם, (כל אחד להוריו) שאין מה לעשות, אבל אתם אוהבים אחד את השני, ושלא משנה מה יקרה הם לא יצליחו להפריד בינכם, ולהפך הם רק מחזקים את הקשר שלכם (וזה באמת מה שקורה, כמו שכשיש מלחמה העם מתאחד)... בכל מקרה, תהיו חזקים ואל תכנעו להורים. אם אתם באמת אוהבים תשארו ביחד, ושההורים שלכם ילמדו לחיות עם זה בעיה שלהם... מקווה שעזרתי במשהוא, אני.

FearMe

New member
זה כל הקטע המבאס בזה!~!

שאנחנו נפרדים כי למרות שאנחנו לא רוצים.. אבל אין שום סכוי לפתור את הבעיה דרך ההורים.. אין שום דרך..

WrongMaterialM

New member
תשקרו תרמו תהונו

אף פעם לא אמרתי לאנשים לעשות את זה, אבל זה שווה את זה, אם זאת אהבה אמיתית, היא לא תישבר בגללם! חזק ואמץ, :) בעיה של ההורים הבעיה שלהם... תשארו ביחד!

למעלה