בבקשה עזרה

ertert15

New member
בבקשה עזרה ../images/Emo13.gif

אני צריך המלצה לאלבומים בסגנון של kid a או במילים אחרות אלבום יחסית שקט ורגוע עם הרבה צלילים אלקטורנים. פשוט אני חייב בדחיפות לנשמה שלי דברים בסגנון הזה אני נואש... תודה מראש :)
 

cauliflowerish

New member
../images/Emo154.gif בתאבון

יש בכבלים הדיגיטליים חבילת מוזיקה- שם יש קטגוריה של מוזיקה אלטרנטיבית אלקטרונית- יש שם דברים ממש טובים. משם בעיקרון אני מכירה את רוב מה שאני מכירה בז'אנר הזה. הממ טוב קודם כל תבדוק אם קלעתי לטעם שלך ותנסה את i monster-who is she ואת death in vegas- aisha. אם אהבת את השירים האלה אז סביר להניח שאתה תתעניין בשמות הבאים, אולי.טוב תבדוק את האחרים בכל מקרה... Sigur Rós, clinic, six by seven, jason sparks, dj shadow, two lone swordsmen, lemon jelly, prasley sound, wagon christ, red snapper, cause 4 concern, RJD2, st.gemain, black strobe, broadcast,my computer, usual suspects siCcut}.Db, tok tok vs. soffy o, elixir טוב זהו אין לי כח יותר לכתוב עוד. אין לי כח לתת שמות של אלבומים כי אני עצלנית...מקווה שלפחות עכשיו אתה לא תמצא את עצמך במצב של חסך מוזיקלי... כשרדיוהד הוציאו את קיד איי תום כל הזמן דיבר על boards of kanada, הוא אמר שהם פשוט מדהימים ושהם בעצם היו אלה שגרמו לו ללכת לכיוון האלקטרוני. אז כנראה שתחרוש עלייהם הכי הרבה. תגלה אצלם הרבה קטעים שרדיוהד השתמשו בהם.
 

ertert15

New member
תודה

אני רק מקווה שאהב זאת כי אולי אני אוהב תמוזיקה של kid a רק בגלל radiohead אבל נראה...
 

ArsaWhat

New member
נתת פה רשימה ארוכה ויפה, אבל

אני לא רואה איך היא מתקשרת ל Kid a. למרות שאלה אחלה אמנים, משובחים אחד אחד (כמעט). בלאקסטרוב, לדוגמה - אלקטרו האוס שלא קשור לחלוטין לרדיוהד או לסאונד של קיד איי. אני ממליץ לך לעבור על דברים של warp records (אפקס טווין חתום שם) ובעצם להוריד דיסקים של אפקס, ממנו תום יורק הושפע מאוד כשהקליט את קיד איי. בהצלחה
 
למעלה