בבקשה עזרה: מסלולי קווים בתוך ראשון

מצב
הנושא נעול.

איליה.

New member

יש לי שאלה חשובה: אני צריך פירוט של מסלולי קווים עירוניים בתוך ראשון, אני אשמח מאד (מאד
) אם מישהו יוכל לעזור, ותודה מראש.
הקווים שמעניינים אותי הם: 5, 14 ו-14א (אם הוא עדיין קיים). יש לי את המפה של גוש דן מהאתר של אגד, השאלה היא אם משהו השתנה מאז, כי מספר קווים עירוניים שונו בעקבות פתיחת תחנת הראשונים. כמו כן, אם למישהו יש לוחות זמנים, גם זה יכול להיות מאד שימושי.

איליה.

New member
אה, ושכחתי: נווה דקלים

יש לי שאלה חשובה: אני צריך פירוט של מסלולי קווים עירוניים בתוך ראשון, אני אשמח מאד (מאד
הקווים שמעניינים אותי הם: 5, 14 ו-14א (אם הוא עדיין קיים). יש לי את המפה של גוש דן מהאתר של אגד, השאלה היא אם משהו השתנה מאז, כי מספר קווים עירוניים שונו בעקבות פתיחת תחנת הראשונים. כמו כן, אם למישהו יש לוחות זמנים, גם זה יכול להיות מאד שימושי.
זאת שכונה חדשה, שבחלק גדול ממנה עדיין לא עברו קווי אוטובוס כשיצאה המפה. חשוב לי לדעת את מסלולי הקווים הנוכחיים בתוך שכונת נווה דקלים. תודה

sannis

New member
נווה דקלים

זאת שכונה חדשה, שבחלק גדול ממנה עדיין לא עברו קווי אוטובוס כשיצאה המפה. חשוב לי לדעת את מסלולי הקווים הנוכחיים בתוך שכונת נווה דקלים. תודה
נווה דקלים
רק 17 ו 17א עבר פנימה 5 14 84 173 עבר קָרוֹב

איליה.

New member
תודה! מה המסלול של 17? האם הוא עובר

נווה דקלים
רק 17 ו 17א עבר פנימה 5 14 84 173 עבר קָרוֹב
בתחנה המרכזית הישנה? איך הולך המסלול שלו במרכז ראשון, ואיך הולך המסלול שלו בנווה דקלים?

sannis

New member
המסלול של 17

בתחנה המרכזית הישנה? איך הולך המסלול שלו במרכז ראשון, ואיך הולך המסלול שלו בנווה דקלים?
המסלול של 17
הוא עובר בתחנה המרכזית הישנה. 17א - לא 17א ו 17 עובר בנווה דקלים במסלול של 14א במפה ישנה אתה יכול לבדוק מסלול באתר של אגד

איליה.

New member
תודה רבה, עזרת לי מאד.

המסלול של 17
הוא עובר בתחנה המרכזית הישנה. 17א - לא 17א ו 17 עובר בנווה דקלים במסלול של 14א במפה ישנה אתה יכול לבדוק מסלול באתר של אגד
תודה רבה, עזרת לי מאד.
הלוואי שיכולתי לבדוק את המסלול באתר של אגד! אם מסלולי הקווים העירוניים היו מופיעים באתר של אגד, לא הייתי שואל בפורום.

sannis

New member
egged site

תודה רבה, עזרת לי מאד.
הלוואי שיכולתי לבדוק את המסלול באתר של אגד! אם מסלולי הקווים העירוניים היו מופיעים באתר של אגד, לא הייתי שואל בפורום.
egged site
When you choose "search by line number" in egged site and put "Rishon new bus station" line 17 U'll receive schedule for this line and smthing like route too... Try it...

איליה.

New member
וואי, תודה! ../images/Emo24.gif

egged site
When you choose "search by line number" in egged site and put "Rishon new bus station" line 17 U'll receive schedule for this line and smthing like route too... Try it...
וואי, תודה!

גילית לי משהו שלא ידעתי, וטוב מאד לדעת את זה!
תודה

איליה.

New member
עוד שאלה

המסלול של 17
עוד שאלה
האם קו 17 עובר גם בתחנה המרכזית החדשה? איזה עוד קווים מגיעים מהתחנה המרכזית החדשה לנווה דקלים?

sannis

New member
Neve dkalim

עוד שאלה
האם קו 17 עובר גם בתחנה המרכזית החדשה? איזה עוד קווים מגיעים מהתחנה המרכזית החדשה לנווה דקלים?
Neve dkalim
Only with lines 17 and 17A U can get INSIDE this block. There is some other lines like 5,14,84,173 that has a stop near this blok, but very close... Sorry for english, it's very hard to me to write in hebrew... :(

איליה.

New member
הקפצה - קווים 5,14,17 בראשון

הקפצה - קווים 5,14,17 בראשון
מישהו יכול לעזור?

מצב
הנושא נעול.
למעלה