בבקשה עזרה ממומחים

• פותח הנושא AL205
  • פורסם בתאריך

AL205

New member
בבקשה עזרה ממומחים

אז ככה, חברה שלי לא מזמן קבלה רשיון, ועכשיו אנחנו מחפשים לה אוטו, הבעיה היא התקציב שהוא 20K, הדרישות מהרכב הן: לא קטן ביוחד, עדיף מנוע 1.4+, חסכוני בדלק, מזגן, היא מעדיפה אוטו` אבל מקווה לשכנע אותה לרגיל, לפי דעתי הרכב יעשה גג 14 אלף בשנה, רוב הנסיעות בעיר 2+ אנשים באותו. אני יודע שהרבה דרישות למחיר נמוך, אפשר קצת להוסיף. תודה לכל מי שיעזור!

AL205

New member
אותו=אוטו :)

דרך הגב לי יש פג`ו 205 1.100 סמ"ק שנת 93 קרבורטור שתכלס אחלה אוטו אבל לאחרונה התחיל לזלול דלק, מקווה שזה בגלל החורף

אופציה חמודה:

רנו 19, מהדור השני. שנת 93-95. מנוע 1.4 מוזן הזרקה, נוח שימושי ומהנה. אם טופל נכון ישמור על רמת אמינות סבירה... וישאר כסף לביטוח... :)

AL205

New member
מזה הדור ה 2?

עד כמה שידוע לי הם לא שינו צורה, אתה יכול להסביר לי מה האבדל ביניהם, אני מקוה שהראה על הכביש את הדגם

הדור השני שונה מעט מהראשון.

ההבדלים הבולטים: חיצונית - לא שינויים מהותיים. עיצוביים קלים. הכנסת אלמנט ה"נחיריים" לגריל (אלמנט זה מופיע עד היום - 2 דורות קדימה בדגמי רנו). ושינו בגופי התאורה מאחורה (במקום שני פנסים נפרדים, בדור החדש יש חלק פלסטיק דמוי גוף תאורה שמחבר בין הפנסים. נראה עדיף. השינוי היותר משמעותי לדעתי נמצא בפנים הרכב. הדשבורד וגלגל ההגה הוחלפו, ובדור החדש הרבה הרבה יותר נעים לשבת. הכל הרבה יותר מוצק ואיכותי. סה"כ זה כמעט אותו הרכב.

ForumMember

New member
פולו או דיהטסו סריון

אומנם מנוע קטן מזה שאתה מחפש (1.0) אך אמור לספק לנסיעה עירונית ואף יותר מכך. מנוע קטן מן הסתם חסכוני בדלק והרכבים הללו מיועדים לנסיעה עירונית, מחירם עונה על הדרישות הכספיות (20K יספיק למודל 99!) החיסרון היחידי לנסיעה בערים פקוקות - גיר ידני.

AL205

New member
פולו?

אין פולו בתקציב הזה, רק מהצורה המאוד ישנה, וגם היא מאוד יקרה לאחזקה. לגבי סיריון שמעתי שמנוע האלף לא כל אמין לעומת 1.3

Vdrums

New member
דווקא לחבר שלי יש סיריון

והיא אמינה מאוד (1000) אבל אני חושב שזה קצת מעבר לתקציב שלך.

AL205

New member
לא רק שזה לא בתקציב זה גם נפח נמוך

היא מחפשת 1.4 ומעלה, כי היא לא רוצה משהו "חלש"

AL205

New member
205 אוטומט???

עד כמה שידוע לי אין 205 אוטו` וגם לפני שקניתי את שלי לא ראיתי (וראיתי לא קצת 205 - ים)

ophir28

New member
מדוע אתה משכנע אותה לגיר רגיל?

סיטרואן ZX יכולה להיות אופציה מעניינת, ויש גם אוטומטיות....

AL205

New member
ידני זול יותר!

גם אפשר למצוא דגם יותר חדש וגם צורך פחות דלק

למעלה