בבקשה עזרה דחופה!! מתנה ל...

מ33iaת

New member
בבקשה עזרה דחופה!! מתנה ל...

חבר שלי. אנחנו בשעה טובה ומוצלחת מתחתנים. ואנחנו עושים אירוסים/חינה. רציתי לעשות לו עיצוב כלשהוא עם מתנה יפה ממני. אין לי בעיה ליצור ולהכין בעצמי, אם צריך. שאלתי היא מה לקנות/לעשות?! תנו לי בבקשה רעיונות, זה דחוף מאוד!!!

מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo48.gif

מה דעתך על מחזיק מפתחות של חצאי לב. להוסיף הקדשה. ולהסביר שאתם מתחילים התחלה חדשה, פותחים דלת חדשה ביחד.

מ33iaת

New member
כבר

קניתי לו את זה. תודה! הייתי רוצה משהו כמו מלא מתנות קטנטנות ולעצב אותם יפה.. השאלה היא מה מתאים לאירוסים?!

eidan888

New member
כמה מתנות מדליקות לרגל האירוסין ../images/Emo13.gif

תוכלי לעצב לו שער של עיתון (איזה עיתון שיבוא לך).. להדפיס,להדביק על אחד אמיתי, לגלגל ולהניח לו על השולחן בבוקר.. כתבי בשער:" הזוג הכי הורס-מתארס! " וכאלה..
הנה התוכנה >> http://www.oniton.com/
תוכלי לקנות לו תיבה מעץ כזו -יש בכל חנות אומנות- למלא אותה במטבעות שוקולד,להכניס לשם פתק עם ברכה שמביע את הרגשות והשמחה שיש לך לגבי הנישואין עימו,לשים בתוך בקבוק , לכתוב "לאוצר שלי" , וגם אולי: "אמן שהאושר ושפע המזל בנישואינו יהיה כמו שפע המטבעות הללו.."
או ללכת לחנות שחורטים בה על עץ (רשת "ארט לי" או "סר" )..לחרוט איזה משהו מהלב ככה, (תוכלי להעזר בשרוני "קורות חיי" שלנו ) ,להוסיף תמונה ולתת לו,וככה זה יישאר על המזנון שלכם בבית המשותף הקרב ובא! בהצלחה ושיהיה במזל!

למעלה