בבקשה עזרה דחופה בקשר לשכר לימוד

Domestica

New member
בבקשה עזרה דחופה בקשר לשכר לימוד

אוקי תראו אני בדיוק חזרתי מחו"ל ואין לי מושג מה קורה איתי ועם האוניברסיטה הזאת. קיבלתי מכתב עם ספחים לתשלום מתוכם ההורים שלי שילמו 50 שקל בלי להגיד לי ועכשיו הם קצת מתקשים לענות על השאלה על מה הם שילמו בדיוק. שילמתי כבר את המקדמה. העניין הוא שההורים שלי רוצים לשלם מהחשבון שלהם בבנק יהב [מסיבות מטומטמות לגמרי, אבל עדיין], והם רוצים לעשות את זה בתשלומים ובצ'קים. אני קצת לחוצה מכייוון שהבידינג שלי נפתח מחר ואין לי חשק לפספס אותו, אבל הלכתי כבר ביום רביעי לבנק הפועלים עם הספחים ולפקידות שם לא היה מושג מה לעשות איתם. מכל הספחים האלה ראיתי שיש לי ספח לתשלום מראש וספח לתשלום בכרטיס אשראי. הספח שנותר הוא הספח עם 4 שורות שאחת מהן מלאה בכל הסעיפים חוץ מהאחרון שהוא שכ"ל יסודי. בעייה ראשונה: ביום רביעי הודיעו לי שהתקבלתי לעדיפות הראשונה שלי, ובספחים שקיבלתי מודפים הפרטים של העדיפות השנייה [שנמצאת באותה פקולטה ונמשכת אותה תקופת זמן ויש בינה לבין העדיפות הראשונה הבדל של מס' אחד בשם החוג, אבל עדיין לא אותו דבר]. האם אבוד לי ואני חייבת להוציא ספח חדש?\ ואם כן האם יעזור לי ללכת למזכירות האוניברסיטה ביום ראשון? בעייה שנייה: איך לעזאזל אני יודעת למלא את זה וכמה אני אמורה לשלם פעם ראשונה ובכלל? אני לגמרי אובדת עצות ואין אף אחד מסביבי שיודע לעזור לי בעניין. לתשובותיכם אודה.

miyake4u

New member
תשלום שכ"ל

ההורים שלך שילמו את ספח מס' 1 - 50 שקלים, זה אומר שתקבלי בדואר פנקס שוברים שמחלק את יתרת שכ"ל לתשלומים. אם ההורים מעוניינים לשלם דרך הוראת קבע, יש שני שוברים של הוראת קבע שצריך להחתים בבנק ולשלוח אישור ההוראה בפקס למס: 03-6406720 אז לא תצטרכי את פנקס השוברים ובתאריכי חיוב שכ"ל החשבון בנק יחוייב אוטומטית. לפרטים נוספים: http://go.tau.ac.il/index.php/ba/personal/shovar או: http://go.tau.ac.il/index.php/ba/personal/tuition בנוגע לבעיית עדיפויות, ממליץ לשלוח מייל מרכז למרשם לקבלת מענה בנושא הזה (הם עונים דיי מהר): [email protected] (לציין שם מלא ות.ז)

Domestica

New member
תודה רבה! אז בעצם אם הם שילמו את ספח מס' 1

זה אומר שאני צריכה לחכות שיגיעו אליי שוברים? ז"א שהתשלום הראשון שאשלם הוא ב5 לנובמבר, והבידינג יפתח לי כרגיל?

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאין סיבה להלחץ.

זה לא משנה איזו עדיפות מופיעה על השוברים התשלומים כולם אותו דבר.. ככה שמבחינת תשלומים את בסדר. מבחינת צורת התשלום כבר הסבירו לך.. את תקבלי בהמשך עוד 5 שוברים של המשך שכר הלימוד שלך ותוכלי לשלם בכל פעם בבנק או כמו שהציעו לך, בהוראת קבע.

למעלה