בבקשה עזרה דחוף

בבקשה עזרה דחוף

אני חייב לקבל יעוץ מישהי נשואה חזרה האוב החלטתי להתעלם ממנה לחלוטין היא שלחה לי עכשיו תהודעה הבאה "בכל מקרה כבר לא צריכה אותך אני כבר גמרתי עם החיים בכלל" מה לעשות לדעתכם עם SMS שכזה?

להתקשר.

מקסימום היא מחפשת קצת צומי... עדיף לבזבז שיחת טלפון מלהרגיש אשם...

ברור לך שזה ניסיון למשוך תשומת לב

מלחיץ ברמות ומצד שני, היא מהעבר, אתה לא בקשר איתה ותכלס אתה לא חייב לה כלום אם תיצור איתה קשר זה יכול להיות ביצה טובענית שא ברכה

stimpy5

New member
אני אומר משהו מנחה אבל ידוע

מי שרוצה להתאבד מתאבד- ולא שולח סמסים סימני קריאה לעזרה הם ברורים וידועים.... אם תענה לה היא תשאב אותך למשחק/מעגל שוב וזה מה שהיא רוצה. זה נשמע שהיא מנסה להשיג אותך בכול דרך- גם בדרכים לא לגיטימיות ואלו סימנים לא בריאים אל תשכח שהיא נשואה יש לה בעל היא לא לבד יש לה חברים - אתה לא האחד והיחיד בחיי...

seelinewoman

New member
הבהרה

לפי חוקי תפוז, עלינו להתייחס לכל קריאה כזאת, מבלי לפרשן אם היא מתכוונת לעשות זאת או לא. ברור לי שזה לא נכתב אליך בתפוז, אלא כמסר פרטי, ולכן אני כותבת זאת כהמלצה: אני מציעה לך לוודא שהיא לא לבד, שהיא לא מתכוונת למשהו דרמטי, ואחר כך להבהיר לה שהקשר ביניכם לא יחודש, ושהיא מבינה שאי אפשר לסחוט אותך רגשית שוב.

זה נשלח ב SMS

וכבר יומיים אני מבהיר לה שזה שאני לא מתכוון לפתח איתה שוב קשר והיא ממשיכה וממשיכה עד שאמרתי לה תפסיקי יש לי מישהי(בנות לא להיבהל אני פנוי)

seelinewoman

New member
אני מבינה. תעביר את העניין למישהו ממשפחתה

שאינו בעלה, כמובן. אתה לא אמור להמשיך לטפל בה. יש מישהו כזה?

seelinewoman

New member
שאל אותה עם מי היא יכולה לדבר.

תסביר לה שזאת הפעם האחרונה שאתה עונה לה, ושהיא זקוקה לעזרה מקצועית, וזה כל מה שאתה מוכן לעשות בשבילה, כמעשה ידידותי אחרון, ולא מעבר לזה. אם היא תדחה את זה, אין לך מה לעשות, חוץ מלומר לה שהיא לא מותירה לך ברירה אלא לדווח למשטרה על כוונותיה, כי רק הם מוסמכים לטפל במקרה שלה, בתקווה שזה יעורר אותה.

seelinewoman

New member
לשיקולך. אתה מכיר אותה ואת מצבה המשפחתי

ומתי ואם לעשות מעשה דרסטי יותר.

למעלה