בבקשה עזרה בנוגע לאוכל הטחון של הבנות
אז ככה, כבר פעמיים קרה בחודש האחרון שלאחר יום-יום וחצי במקרר הסיר עם מלוא האוכל של הבנות העלה ריח לא נעים,עיסה דביקה במיוחד, ובעצם - האוכל התקלקל...ונזרק לפח כמובן.
אני לא מבינה מה לא בסדר, כי הכל דיי חוזר על עצמו: סיר עם מים, כל הירקות, אורז/פתיתים/קוסקוס ועוף. כשמתבשל אני טוחנת בבלנדר יד. כשהסיר כבר לא חם - מכניסה למקרר. מספיק ל 4 ימים בערך. (מכינה פעמיים בשבוע).
אז למה זה מתקלקל?? האם זה שהאוכל טחון כל כך גורם לו להחזיק מעמד פחות זמן? עדיף להקפיא?
איך זה אצלכן? כל כמה זמן מכינים? כמה זמן מחזיק מעמד?
אשמח לעזרה
אז ככה, כבר פעמיים קרה בחודש האחרון שלאחר יום-יום וחצי במקרר הסיר עם מלוא האוכל של הבנות העלה ריח לא נעים,עיסה דביקה במיוחד, ובעצם - האוכל התקלקל...ונזרק לפח כמובן.
אני לא מבינה מה לא בסדר, כי הכל דיי חוזר על עצמו: סיר עם מים, כל הירקות, אורז/פתיתים/קוסקוס ועוף. כשמתבשל אני טוחנת בבלנדר יד. כשהסיר כבר לא חם - מכניסה למקרר. מספיק ל 4 ימים בערך. (מכינה פעמיים בשבוע).
אז למה זה מתקלקל?? האם זה שהאוכל טחון כל כך גורם לו להחזיק מעמד פחות זמן? עדיף להקפיא?
איך זה אצלכן? כל כמה זמן מכינים? כמה זמן מחזיק מעמד?
אשמח לעזרה