באיזו דרך את מתכוונת ?בבוקר לתל אביב מכפר סבא
שלום לכולם, אני מתעדת לעבור לכפר סבא בקרוב. כמה זמן יקח לי, להגיע בבוקר לעבודה בתל אביב (איכילוב) ? מהו נתיב הנסיעה המהיר ביותר, בהנחה שאני צריכה להיות בעבודה ב8:00 ? תודה לכולם, ולשכני החדשים בפרט.
בנוגי = בנוגעבאיזו דרך את מתכוונת ?
מכיוון שכאן זה פורום תחבורה ציבורית אז את בוודאי לא שואלת איך להגיע ברכב הפרטי... אם את רוצה להגיע באוטובוס, אז יש לך את קו 149 של "דן" מכפר סבא עד בית המשפט בפינת רחוב ויצמן, ומשם זה 2 דקות הליכה ברגל לאיכילוב. בכדי להגיע עד 8:00 אני ממליץ לך לצאת מהבית בשעה 6:30 . יכול להיות שתקדימי קצת לעבודה, אבל אם תצאי ב- 7:00 רוב הסיכויים שתאחרי. יש לך גם אפשרות להגיע ברכבת מהתחנה החדשה בכפר-סבא/הוד השרון עד תחנת רכבת מרכז ת"א ומשם יש הרב קווי אוטובוס בכיוון שלך. בנוגי לזמנים ברכבת אולי יהיו בעלי ניסיון שיוסיפו פרטים שאינם ידועים לי (עדיין לא ניסיתי דרך זאת).
לא הלכתי לשום מקום...ברוך החוזר ארז.
פשוט לא כתבת אז חשבנו.....לא הלכתי לשום מקום...
אני כל הזמן כאן. לפעמים יש מה לכתוב ולעזור לאנשים ולפעמים אין מה לכתוב. לפעמים גם יש יותר זמן ולפעמים פחות...
אגב, דיברתי בשם עצמי.פשוט לא כתבת אז חשבנו.....
ב"ה שאתה לא פה.
ברכבת ושאלות נוספותבאיזו דרך את מתכוונת ?
מכיוון שכאן זה פורום תחבורה ציבורית אז את בוודאי לא שואלת איך להגיע ברכב הפרטי... אם את רוצה להגיע באוטובוס, אז יש לך את קו 149 של "דן" מכפר סבא עד בית המשפט בפינת רחוב ויצמן, ומשם זה 2 דקות הליכה ברגל לאיכילוב. בכדי להגיע עד 8:00 אני ממליץ לך לצאת מהבית בשעה 6:30 . יכול להיות שתקדימי קצת לעבודה, אבל אם תצאי ב- 7:00 רוב הסיכויים שתאחרי. יש לך גם אפשרות להגיע ברכבת מהתחנה החדשה בכפר-סבא/הוד השרון עד תחנת רכבת מרכז ת"א ומשם יש הרב קווי אוטובוס בכיוון שלך. בנוגי לזמנים ברכבת אולי יהיו בעלי ניסיון שיוסיפו פרטים שאינם ידועים לי (עדיין לא ניסיתי דרך זאת).
לחצות את רעננה בבוקר? חד משמעי לא !ברכבת ושאלות נוספות
ברכבת (אני מקווה ... שעה וחצי כל בוקר, זה המון), האם יש גישה נוחה לתחנת הרכבת בתחבורה ציבורית או חניה לרכב פרטי ? הבנתי שכרגע אין, אך האם עד אמצע אוקטובר (תחילת שנת הלימודים האקדמית) תהיה ? האם יש טעם לשקול נסיעה דרך תחנת הרכבת בהרצליה ? מאחר ולוח הזמנים של הרכבות בבוקר צפוף יותר והנסיעה קצרה יותר, במקרה כזה צריך לחצות את רעננה - האם זה משתלם ? תודה על התשובה סנדרה
יש חנייה!!! אפילו יש תמונותברכבת ושאלות נוספות
ברכבת (אני מקווה ... שעה וחצי כל בוקר, זה המון), האם יש גישה נוחה לתחנת הרכבת בתחבורה ציבורית או חניה לרכב פרטי ? הבנתי שכרגע אין, אך האם עד אמצע אוקטובר (תחילת שנת הלימודים האקדמית) תהיה ? האם יש טעם לשקול נסיעה דרך תחנת הרכבת בהרצליה ? מאחר ולוח הזמנים של הרכבות בבוקר צפוף יותר והנסיעה קצרה יותר, במקרה כזה צריך לחצות את רעננה - האם זה משתלם ? תודה על התשובה סנדרה
149 כמובןבאיזו דרך את מתכוונת ?
שלום וברוכה הבאהבבוקר לתל אביב מכפר סבא
שלום לכולם, אני מתעדת לעבור לכפר סבא בקרוב. כמה זמן יקח לי, להגיע בבוקר לעבודה בתל אביב (איכילוב) ? מהו נתיב הנסיעה המהיר ביותר, בהנחה שאני צריכה להיות בעבודה ב8:00 ? תודה לכולם, ולשכני החדשים בפרט.
קווים לתחנת ה"ה-כפ"סשלום וברוכה הבאה
רכבת מתחנת ה"ה-כפ"ס יוצאת בשעה 7:03 ומגיעה לת"א (תחנת מרכז) בשעה 7:30 הרכבת הבאה יוצאת חצי שעה מאוחר יותר (7:32) ומגיעה לת"א בשעה 7:54 אינני יודע מה כושר ההליכה שלך (המרחק מהתחנה לאיכילוב הוא כ-10 דקות הליכה ברגל עם זמן להנות מהנוף), או מספר רב של קווי אוטובוס המגיעים ממש עד פתח בית החולים / מרכז הקניות. לפרטים בנוגע לקווי אוטובוס פנימיים בכפ"ס, צרי קשר עם המוקד העירוני: 09-7672233, 09-7664955 וברוכה הבאה לאזור השרון
תודה לכולם (ל"ת)בבוקר לתל אביב מכפר סבא
קוו 561 שיוצא בשעה 0700 מתחנהבבוקר לתל אביב מכפר סבא
לא כדאי לדעתיקוו 561 שיוצא בשעה 0700 מתחנה
מרכזית בכ"ס.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.