מחפש אהבה בחיים
New member
בא לכם קצת קריזות? - כנסו ../images/Emo4.gif
אממ האמת התעייפתי מלבקש עזרה ועיצות כי במילא כלום לא עובד לי, אני דפוק מידיי.. אז סתם רציתי רק לשפוך תלב..
טוב אממ.. אני נמצא במצב של כאוס מטורף. אני רע, פשוט רע, היום ניפגשתי עם חבר שהפעם האחרונה שראיתי אותו זה ביום האחרון ללימודים, לפני חודשיים. והוא אומר לי "וואיי יוני איך השתנת לרעה, זה לא היוני שאני מכיר, מה קרה לך ג'וני??
" וגם אבא שלי פתאום אומר לי "מי אתה לעזאזל? מה ניהיה לך?? "
אני לא יודע מה קורה לי, אני מיום ליום משתנה, אני אדיש, קר, לא איכפתי, נאבדת לי האהבה והאמון בבני אדם, אני רואה אנשים סתם ברחוב ואני שונאאאאאאאאאא אותם כשכביכול אני בכלל לא מכיר אותם, אני עצוב, אני דכאוני, אני אשכרה מרגיש שהעולם מיותר, אני מרגיש רע. אני שבוז ובלי חשק לכלום. פשוט הרגשת ריקנות. אין כלום. מת. 0. רק זיקה לאהבה יש לי, האם היא תופיע מתישהו? האם אלוהים יתן לי את מבוקשי? כי כל דבר שאני עושה, זו הנאה ריגעית, אני לא מצליח להחזיק לי את ההנאה הזאת לתקופה ממושכת בצורה כזו שאני ניזכר בה ואז נהנה ומחייך לעצמי. אני ניזכר בה וסובל שהיא ניגמרה. כי ברגע שאני מסיים לעשות משהו, הכל ניגמר. הכל מת. ואני מרגיש שרק דבר אחד יפתור לי את בעיותיי - אהבה ! ושוב אני אומר, מתי אלוהים יפסיק להעמיד אותי בנסיונות ? מתי אני אקבל את מבוקשי? למה כבר 5 שנים חיי בסערת רגשות שלא ניגמרת? למה אני לא לומד מטעויות? למה אני לא מצליח להקדים תרופה למכה? ומאיפה הרוע הזה שנחת עליי פתאום? למה אני חי בכלל ?!?!?
ולמה כשאומרים לי קודם לאהוב את עצמי ולהאמין בעצמי ולבטוח בעצמי ולקבל את עצמי כמו שאני, אני לא מצליח ליישם את זה! למה? אוףףף..
אממ האמת התעייפתי מלבקש עזרה ועיצות כי במילא כלום לא עובד לי, אני דפוק מידיי.. אז סתם רציתי רק לשפוך תלב..