בא לי שנשחק "מי שמעליי". יש מעוניינים?
ל להלהלה בללה New member 9/9/06 #3 אם אני זוכרת טוב אז זה../images/Emo26.gif.. כזה משחק שאת רושמת לדוגמה: "^מי מעליי אוהבת לרקוד.. מי שמתחתיי אוהבת מחשב..(סתם דוגמה..) " ואז מי שרושמת תגובה צריכה לאהוב מחשב... מבינה (חח...הסברתי לא כ"כ ברור..סורי )
אם אני זוכרת טוב אז זה../images/Emo26.gif.. כזה משחק שאת רושמת לדוגמה: "^מי מעליי אוהבת לרקוד.. מי שמתחתיי אוהבת מחשב..(סתם דוגמה..) " ואז מי שרושמת תגובה צריכה לאהוב מחשב... מבינה (חח...הסברתי לא כ"כ ברור..סורי )
M Miss Pointe New member 9/9/06 #5 אבטיח|בסבבה:] למי שמעליי קוראים מור [ ] אני אוהבת סגנון לירי מי שמתחתיי אוהבת קלאסי
ר רקדנית בובתית New member 9/9/06 #6 ../images/Emo9.gif מי שמעליי היא מאמי אמיתית (אני לא אשכח לך את זה )מי שמתחתיי רוקדת בבלט הישראלי
M Miss Bayadere New member 9/9/06 #7 אני מקווה שהכוונה היא אליי../images/Emo8.gif מי שמעליי היא ילדה מדהימה ויפיפיה אמיתית מי שמתחתיי רוקדת במגמת מחול סתם,כי לא היה לי רעיון
אני מקווה שהכוונה היא אליי../images/Emo8.gif מי שמעליי היא ילדה מדהימה ויפיפיה אמיתית מי שמתחתיי רוקדת במגמת מחול סתם,כי לא היה לי רעיון
ר רקדנית בובתית New member 9/9/06 #8 חחח אני יכולה לענות על שניהם לא?../images/Emo9.gif וכן התכוונתי אלייך(או אל שרונוש!!) מי שמעליי רוקדת מדהים והיא אפילו לא מבינה כמה ABT הפסידו!! מי שמתחתיי אוהבת שוקולד והמון...חחח
חחח אני יכולה לענות על שניהם לא?../images/Emo9.gif וכן התכוונתי אלייך(או אל שרונוש!!) מי שמעליי רוקדת מדהים והיא אפילו לא מבינה כמה ABT הפסידו!! מי שמתחתיי אוהבת שוקולד והמון...חחח
ר רקדנית בובתית New member 9/9/06 #11 ימעצבנת את מפריעה לי לעשות שיעורים בתולדות חחח סתאםםםםםםם אני אוהבת אותך בלרינה שליייי
ר רקדנית בובתית New member 9/9/06 #12 גם אותך אני אוהבת דנדוש!! איך ידעתי שאת תגיבי על זהה!!!(התכוונתי שזה בשבילך )
ד דנדוש בעמ New member 9/9/06 #13 חח כן מה לעשות... כמו שהשיר הזה שדווקא מתקשר לרקדנים הולך רק בשינוי קטן....יש לי חולשה לשוקולד חח