בא לי לעשות סקר!!! מי רוצה להשתתף?

ויליאם

New member
בא לי לעשות סקר!!! מי רוצה להשתתף?

ב"ה שלום!!! אז ככה אתמול דברתי עם מישהי ופתאום נזכרתי שאף פעם לא הייתי "מאוהב". אז זה דיי מסקרן אותי מי מהחברים פה היה או חושב שהיה מאוהב? ובעיקר למה הוא חושב שמה שהיה נקרא התאהבות?

fido*

New member
המומחית מדברת

הייתי מאוהבת : פעמיים בחיי - מכיתה ב´ עד ו´ ( האהבה הראשונה - אווווו) ואז עזבתי את איפה שגרתי ועברתי לגור פה ואז הייתי עוד מאוהבת מכיתה ח´ עד אמצע יא. כמובן שהם לא ידעו על זה ולא יצא מזה כלום חוץ משברון לב.... איך אתה יודע? כשאתה מרגיש שהלב שלך דופק חזק חזק כשאתה רואה אותה ( או אותו ? פוליטקלי קורקט ) שאתה נורא נורא רוצה לצאת איתה ( איתו) ולדבר איתה ( איתו ) ואפילו לפעמים חולה עליה ( עליו ). זה לפחות בשבילי. פידו אה חשבתי על משהו: בתור הזקנה שכאן אני אהיה היועצת שלכם!!! מגניב!

ויליאם

New member
לזה את קוראת אהבה?????????

ב"ה לזה שאת רואה אותו ונורא רוצה לצאת איתו? ואם הוא היה מכוער? [ חוץ מזה שלא הבנת מה שאלתי, שאלתי למה את חושבת שמה שהיה לך נקרא התאהבות למה דווקא זה? מה הסיבה? בגלל שדפק לך הלב חזק? לכולם דופק הלב חזק. ולגבי העצות, בעניין הזה אני מעדיף לשאול אנשים קצת יותר מנוסים:))

ויליאם

New member
אני מצטער אם פגעתי בך זה לא היה

ב"ה בכוונה, אני גם בן אדם ומותר לי לטעות. לא צריך להרוג אותי בגלל זה.

שלומצי

New member
יו שמוליק מה באת לעצבן?? ../images/Emo46.gif

היא ענתה לך יפה ובאדיבות ובחביבות ותראה איך הגבת?? בתור אחד שמגדיר את עצמו כאחד שלא יודע אהבה מה היא ולא היה מאוהב מעולם, אין לך זכות להגיד מה זו אהבה ומה זו לא אהבה. התגובה שלך היתה מכוערת ומבאסת. ואגב, לא - בכלל לא לכולם דופק הלב חזק, ולא מכל אחד. ולא כל אחד שמתאהבים בו הוא יפה. לפעמים הוא גם שמן ומכוער (אתה יכול לקרוא ביומן שלי). וכמו שאמרתי קודם, היועצים בפורום הזה בלי קשר לניסיון או לא, יודעים לתת עצות נפלאות. אל תוציא להם את החשק לענות לך.

יו.......לא יפה מצדכם.

כמה שאני כועסת את שמואל(סליחה, אבל שמוליק עושה לי משהו לא טוב...) כי אני יודעה בתור נוטרת טינה....... אני לא הבנתי מה כל-כך כעסתם עד שקראתי את ההודעה שלו בפעם השלישית... אז אולי הוא הביע את דעתו בצורה קצת מעליבה אבל לא הגזמנו? כולה הוא "ירד" עליה קצת..... הוא לא הודיע פה שהפורום גרוע ושההורים שלה (אם כבר מדברים על פוליטקלי קורקט.....) עומדים בצומת...... יעל.... שמניחה את הטינה קצת בצד....

ויליאם

New member
אלוהים ישמור מה אמרתי????????

ב"ה אני מצטער אם העלבתי או פגעתי בה אבל אני לא מבין מה עשיתי אני פשוט בשוק מה קרה? אני חייב הסבר שמישהו יסביר לי מה קרה כי אני לא מבין כאן כלום.. פשוט כלום.

שלומצי

New member
את לא תהיי לבד.. ../images/Emo15.gif

יש כאן מלא יועצים ואחלה יועצים.. בלי קשר לגיל בכלל... עם קשר לתבונה ושכל..

שלומצי

New member
אני חושבת שהייתי מאוהבת.

אני חושבת שמתאהבים יודעים את זה. כלומר - מרגישים משהו מיוחד בלב, התרגשות, שעושה טוב לחשוב ולדמיין את הבנאדם הזה, ויש פרפרים בבטן , והתרגשות, וחייבים כל הזמן לעשות פיפי, ולא ישנים טוב בלילה... זה אני חושבת שהתאהבות. ולי היה העונג פעמיים עד יום זה.....

אממממ

תמיד אומרים שכשמאוהבים אז יודעים את זה בטוח, אז אף פעם לא ידעתי שאני מאוהבת. אבל הייתה פעם אחת עם ילד אחד השנה שהוא היה מיוחד, ולדבר איתו היה שונה משאר הילדים ושהוא היה בא במיוחד אלי בבית-ספר הייתי נורא שמחה. דברים שלא הרגשתי לאף בן (או בת....טוב, יש גבול לפוליטקלי קורקט....) אחר שחשבתי שאהבתי. אז אולי אהבתי אותוף אבל לא חושבת שהייתי מאוהבת... לא בדיוק יכולה להסביר...... נ.ב- בן כמה אתה?

Tangled_Heart

New member
אהבה וחיות אחרות : ) ../images/Emo23.gif ../images/Emo14.gif ../images/Emo23.gif

בגלל הריבון הקטן שהתפתח כאן לא היו תגובות רבות על אהבה עצמה..חחח...אבל לא משנה :) התגובות שלכם היו נורא מעניינות, כאילו...אפשר ממש להבין איך אתם מרגישים... ולגבי? אני תמיד מתכחשת למצב, כלומר...גם אם אני "מאוהבת" (תבינו את המאכאות עוד דקה) אני אף פעם לא אהיה מודעת עד הסוף, כאילו...אני תמיד לא מצליחה להאמין שכאילו, מה? זאת אהבה? אני בוחרת להגיד לעצמי..לא, זה לא! ההרגשה עצמה?... אני רואה אותו (ותניחו את הפוליטקלי קורקט בצד כרגע) ואני ממש צועקת אבל אף אחד לא שומע...הלב שלי דופק פתאום נורא חזק, במיוחד אם אני רואה אותו מעיף מבט לכיוון שלי....או אולי אפילו בוחר לפתוח באיזו שיחה סתמית במסדרון...זה שונה לגמרי מכל דבר שאי פעם עבר עלי...זה כמעט בלתי ניתן להסברה... והוא תמיד בראש שלי, לא מוכן לצאת, לפעמים גם בחלומות...עד שכבר בא לך לצעוק די! עוף מכאן.... אני אישית שונאת את ההרגשה הזאת, תמיד מצאתי את עצמי מאוכזבת...יותר מדי ככה שנמאס לי מזה... ובבקשה (במיוחד עדידוש :) אל תגידו לי על משהו כמו, שלכל אחד יש את האחד שלו (אוי אלוהים, השיר המפגר הזה) וזהו, זו דעתי :) אה..וזה קרה לי פעמיים, ד"א אה ו...ט"ו באב שמח לכולם :) אוהבת כמו תמיד, רוני

למעלה