בא לי לנשנש

צימעס

New member
ואו! יצא מדהים!

אם הלא-אוכלת-פיצות-שלשה-חודשים תרשה לי, אספר איך (כולל כל הפישולם שבדרך
).

צימעס

New member
אי אפשר.

זה אופים במקום, אחרי שהילדים שיחקו עם הבצק ומתחו אותו על התבנית שעה בזמן שאני ניחמתי את הילד השני וקצצתי את הירקות לרוטב
טוב, טוב. אפשר.

De-Panther

New member
אכלתי יותר מידיי להיום... אבל יש...

בזמן האחרון משהו שאני מכין דיי הרבה קחי בצל... חתכי אותו לכמה חתיכות שאת רוצה ואיך שאת רוצה... עדיף קצת גדולות... עכשיו יש 2 אפשרויות 1. קחי טוסטר(טוסטר טוסטר... לא טוסטר-אובן) שימי את חתיכות הבצל בתוך נייר כסף שימי את זה בתוך הטוסטר וחכי עד שחתיכות הבצל כמעט ישחימו זתומרת שהן יהיו חמות אבל לא שרופות... הן אמורות לצאת קצת מתוקות... עד כמה שבצל יכול להיות מתוק... 2. קחי סיר שימי בו קצת מים... לא למלא... מספיק כדי לשים בתוכו את הבצל הכניסי את הבצל למים תחממי עד שזה נראה לך מספיק...(עדיף שתכסי את הסיר עם מכסה רוב הזמן... אלא אם את רוצה להתעסק בזה ואז תערבבי ותערבבי ותערבבי... אבל זה סתם לא עושה שום דבר
) ואממ... וואלה משהו קטן לנשנש

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifתנסי את זה עם מלפפון סתם בשביל..

התעסוקה מעניין אותי מה יצא מכזה דבר
ואממ... משתנה לבצל הטעם כשעושים כאלה דברים... ככה שזה לא יהיה בטעם של בצל או שבזה שאת אומרת שאת לא אוהבת בצל את מתכוונת שבגלל שאת לא אוהבת אז אין לך בצל בבית אמממ... אני אחזור לעניין המלפפון... יש לך מלפפונים חמוצים בבית?? תאכלי אותם ככה... זה מה שאני עושה כשאין מה לאכול... או שאני מוצא ביסלי או במבה או טפוצ'יפס ביסקוויטים זה גם נחמד... או וופלות...

shellyland

New member
גרביים.

כבר חצי שעה אני מקפלת גרביים ופתאום הבנתי שיש לי הרבה יותר מדי גרביים בבית.

De-Panther

New member
תביאי לי קצת... אבל נורמליות ולא...

מקושקשות כאלה משום מה שמו לי בארון גרביים שקטנות עליי... בטח של האח החורג ומהגרביים שלי נשאר לי רק זוג אחד או שניים וכל השאר הן בלי בני זוג

גרבים נורמאליים

גרב הוא זכר. למה ככה זה. גמני עברתי תקופת גמילה בענין, אבל קל לזכור ע"י זה שהוא נכנס לנעל...

אז עכשיו אתה באמת יכול לדבר

בשפה דלה עם שגיעות, כדי שאנשים לא יגיעו בכלל להתענין בתעודת הבגרות שלך... לא חראם?

למעלה