באתר פסים

מצב
הנושא נעול.

shapira meir

New member
באתר פסים

באתר פסים
פירסם מישהו תמונה אדומה מאוד של הרכבת החיג'אזית. אז למי שרוצה, הרשיתי לעצמי לשפר את התמונה.

Boeing 777 200

New member
נראה לי שדווקא התמונה המקורית

והתמונה המשופרת
נאמנה יותר למציאות. אינני אומר זאת לגבי צבעה של הרכבת עצמה כי אם לגבי שאר הצבעים ברקע שבתמונה המקורית נראים יותר אמיתיים.

ישראל ב

New member
הנני שותף לדעתו של "בואינג"

נאמנה יותר למציאות. אינני אומר זאת לגבי צבעה של הרכבת עצמה כי אם לגבי שאר הצבעים ברקע שבתמונה המקורית נראים יותר אמיתיים.
הנני שותף לדעתו של "בואינג"
בהחלט התמונה המקורית טובה יותר וכנראה שהרכבת פשוט מלאה בחלודה.

novarex

New member
כדאי להציג בפורום תמונות כחולות../images/Emo6.gif

והתמונה המשופרת
כדאי להציג בפורום תמונות כחולות

ס מ י ש

New member
אוי ואבוי לי

מי ביקש כחול עם 7 ולא קיבל?
וצריך להגיד תודה לנכד שלי רוני שעשה את זה כי אני לא מבין בדברים האלה.
אוי ואבוי לי
הנכד עבד קשה ואני את התמונה לא העליתי. טוב, זה לא התחום שלי. רוני הנכד צוחק מסבא סמי

צחקן

New member
זה בגלל החלודה,

באתר פסים
פירסם מישהו תמונה אדומה מאוד של הרכבת החיג'אזית. אז למי שרוצה, הרשיתי לעצמי לשפר את התמונה.
זה בגלל החלודה,
ב"ה אןם למישהוא יש כסף, שיסים לו מנוע ונסיעאותו!. זה יהיה הקטר משופץ הפרטי הראשון בארץ. ה דעתכם לעשות את זה? להקים עמותה ששתשפץ את הקטר הזה, תמורת תשלום של נניח 10 $ כל אחד, יש קטר!!.

צחקן

New member
איזו טלפתיה!.

זה בגלל החלודה,
ב"ה אןם למישהוא יש כסף, שיסים לו מנוע ונסיעאותו!. זה יהיה הקטר משופץ הפרטי הראשון בארץ. ה דעתכם לעשות את זה? להקים עמותה ששתשפץ את הקטר הזה, תמורת תשלום של נניח 10 $ כל אחד, יש קטר!!.
איזו טלפתיה!.

shapira meir

New member
ולתומי חשבתי שהעיקר הקטר...........

זה בגלל החלודה,

ס מ י ש

New member
מר שפירא, לתומך אתה צודק בהחלט

מר שפירא, לתומך אתה צודק בהחלט
ואכן הרכבת היא מרכז התמונה הנ"ל, אך בתמונה המקורית הצבעים הרבה יותר קרובים לאמת. והאמת היא שכמו שאנחנו מעלים על עצמנו חלודה עם השנים כך גם הרכבת החלידה והצבע שלה הוא צבע חלודה חום-אדמדם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה