באתר התמונות הלאומי כתוב

מצב
הנושא נעול.

shapira meir

New member
באתר התמונות הלאומי כתוב

באתר התמונות הלאומי כתוב
שזהו הקטר הראשון בקו רכבת העמק (או בכלל בארץ), מה הנכון?

shapira meir

New member
האם תוכלו לתרום לי עוד מידע

באתר התמונות הלאומי כתוב
האם תוכלו לתרום לי עוד מידע
שאוכל לחבר לנושא רכבת העמק? עוד תמונות מאתר התצלומים הלאומי (חופשי, אלא אם מסומן זכות יוצרים, ובתמונות אלו לא) תמונה ראשונה תחנת רכבת העמק בגשר, לדעתי. באתר כתוב רק שזו גשר.

שוב - בולשיט גרעיני ! זה קטר 163

באתר כתוב שזה קטר בשם חיג'אז 1914
והנה הפרטים עליו: זהו קטר "בורסיג" גרמני:
BORSIG 2-8-0 מס' יצרן: 9012. שנת היצור: 1914 - זה הדבר היחיד הנכון באתר !!!!!! ועוד מידע על האינגל'ה מס' 163: קטר מס' 163 מופיע כקטר פעיל ברשימות נייד הרכבת של המסילה הצרה בידי רכבת המנדאט משנת 1934 (אסמכתא: התוספת לחוקים והוראות רכבת המנדאט משנת 1934, עמ' 123, אר"י). הוכנס למצאי קטרי "רכבת-ישראל" (IR) ביום 15.05.1948. מופיע כקטר מסילה ראשית פעיל הנמצא בידי הרכבת הישראלית ליום 15.05.1948 – ברשימות נייד הרכבת של המסילה התקנית בידי "רכבת-ישראל" בשנת 1951/2 (אסמכתא: דין וחשבון מינהלי מאת המנהל הכללי של רכבת ישראל לשנים 1948/49 – 1951/52, חיפה, טבת תשי"ג (ינואר 1953), עמ' 79, אר"י). ודרך אגב: לקטר מס' 163 הותאם טנדר של קטר HARTMANN. ואל תשכח: לרכבת-ישראל יש קטר עם מס' זהה אך זהו קטר הדיזל הארוך המוצב כיום במוזיאון......... "הדוד" שלך - אביה.

ועוד בולשיט: הקטר מופיע ברשימות

והנה הפרטים עליו: זהו קטר "בורסיג" גרמני:
BORSIG 2-8-0 מס' יצרן: 9012. שנת היצור: 1914 - זה הדבר היחיד הנכון באתר !!!!!! ועוד מידע על האינגל'ה מס' 163: קטר מס' 163 מופיע כקטר פעיל ברשימות נייד הרכבת של המסילה הצרה בידי רכבת המנדאט משנת 1934 (אסמכתא: התוספת לחוקים והוראות רכבת המנדאט משנת 1934, עמ' 123, אר"י). הוכנס למצאי קטרי "רכבת-ישראל" (IR) ביום 15.05.1948. מופיע כקטר מסילה ראשית פעיל הנמצא בידי הרכבת הישראלית ליום 15.05.1948 – ברשימות נייד הרכבת של המסילה התקנית בידי "רכבת-ישראל" בשנת 1951/2 (אסמכתא: דין וחשבון מינהלי מאת המנהל הכללי של רכבת ישראל לשנים 1948/49 – 1951/52, חיפה, טבת תשי"ג (ינואר 1953), עמ' 79, אר"י). ודרך אגב: לקטר מס' 163 הותאם טנדר של קטר HARTMANN. ואל תשכח: לרכבת-ישראל יש קטר עם מס' זהה אך זהו קטר הדיזל הארוך המוצב כיום במוזיאון......... "הדוד" שלך - אביה.

של מסילה תקנית ברכבת-ישראל כמו שראית, אך הוא קטר של מסילה צרה (קו העמק) ורוחב סרניו הוא לכן כמובן: 1050 ס"מ.

shapira meir

New member
אני שמח להיות מועשר במידע

של מסילה תקנית ברכבת-ישראל כמו שראית, אך הוא קטר של מסילה צרה (קו העמק) ורוחב סרניו הוא לכן כמובן: 1050 ס"מ.
אבל רק אם תוכל לאמר לי שזהו עוד קטר של רכבת העמק? אני יכול לצעוק - "יש"?

צעק: "יש" יא ../images/Emo150.gif !!!!!!!

אבל רק אם תוכל לאמר לי שזהו עוד קטר של רכבת העמק? אני יכול לצעוק - "יש"?
צעק: "יש" יא
!!!!!!!

shapira meir

New member
זה לא שייך לרכבת העמק אבל בעיניי

באתר התמונות הלאומי כתוב
זה לא שייך לרכבת העמק אבל בעיניי
זו תמונה יפה רכבת משא עם קטר 6 נוסעים ברחוב יהודה הלוי בתל אביב

shapira meir

New member
אז, רבותיי, אם אפשר לשנס מותניים

באתר התמונות הלאומי כתוב
אז, רבותיי, אם אפשר לשנס מותניים
ולרכז מידע כדי להוסיף דברים מיוחדים אשמח מאוד.

זה בולשיט אטומי. האתר עמוס טעויות

באתר התמונות הלאומי כתוב
זה בולשיט אטומי. האתר עמוס טעויות
קשות. זה אפילו לא מהקטרים הראשונים !!!!!!!!! זה "אורנשטיין וקופל" משנות ה- 20.

מצב
הנושא נעול.
למעלה