בארכיון אביתר התקבלו למעלה מ-500

מצב
הנושא נעול.
ככל הנראה כן. אני מקדיש לך את

זיהיתי מ.א.ן של יונייטד מצד שמאל?
התמונות בסיני יא רומני !!!!!!!!!! אני מבקש ממך לצלם לי כל אוטובוס דו-מפרקי חדש של מאן, של דן, אחרי שמס' הרישוי הוצמד אליו. שלא תעיז לפספס אף אחד מהם !!! תודה !

ה דרומי

New member
תודה לך ולשותפים לתמונות

התמונות בסיני יא רומני !!!!!!!!!! אני מבקש ממך לצלם לי כל אוטובוס דו-מפרקי חדש של מאן, של דן, אחרי שמס' הרישוי הוצמד אליו. שלא תעיז לפספס אף אחד מהם !!! תודה !
תודה לך ולשותפים לתמונות

אוקיי, בקרוב יהיו לי כמה ימים

אוקיי, בקרוב יהיו לי כמה ימים
פנויים! תודה על התמונות דוק!

אוהד11

New member
אבל אין שם אף אוטובוס בצבע אדום

האוטובוסים של יונייטד היו מאז ומתמיד, הן כחברה פרטית והן במסגרת דן, בצבע אדום

תסתכל על האוטו בצד שמאל

האוטובוסים של יונייטד היו מאז ומתמיד, הן כחברה פרטית והן במסגרת דן, בצבע אדום
תסתכל על האוטו בצד שמאל
זו בדיוק דוגמת הצביעה המשוננת של יונייטד טורס ובנוסף, ניתן לזהות את האותיות M.A.N בחזית.

למעט ארץ היצור, מה ההבדל בין

מאנאש....
כן! זה מאנאש 590 (מאן תורכי) - אחד מ- 30 שנרכשו ע"י יונייטד בשנים 1972-1974. אגב, יונייטד 2133 שצילמתי בחדרה ביוני 2004 - כבר איננו, אז הנה תמונה שלו:
למעט ארץ היצור, מה ההבדל בין
המ.א.ן 750HO Ue לבין המ.א.נאש 590? האם היה הבדל במנוע, בתיבות ההילוכים?

ה דרומי

New member
לאבו על ההסברים

מאנאש....
כן! זה מאנאש 590 (מאן תורכי) - אחד מ- 30 שנרכשו ע"י יונייטד בשנים 1972-1974. אגב, יונייטד 2133 שצילמתי בחדרה ביוני 2004 - כבר איננו, אז הנה תמונה שלו:
לאבו על ההסברים

לינק מצורף עם תמונות

כמה נסיונות לעזור

נהדר, אני ממתין לראות עוד
כמה נסיונות לעזור
המנהרה היא, נדמה לי, של הרכבת לשכם. האוטובוסים הבלתי מזוהים (וזה רק אביתר יוכל לאשר כי אני לא בטוח בכלל) הם פאיא (פרוייקט אוטובוס ישראלי אינטגראלי)

אסף ונועה יכנס לפורום עוד שעה וחצי:

כמה נסיונות לעזור
המנהרה היא, נדמה לי, של הרכבת לשכם. האוטובוסים הבלתי מזוהים (וזה רק אביתר יוכל לאשר כי אני לא בטוח בכלל) הם פאיא (פרוייקט אוטובוס ישראלי אינטגראלי)
אסף ונועה יכנס לפורום עוד שעה וחצי:
דיברתי איתו בטלפון והוא יסייע בזיהוי המוחלט. דני ישן עכשיו ואני לא מתחייב בזיהוי האוטובוס ההוא. אני כותב רק כשאני בטוח. תודה רבה בני על הסיוע. המנהרה היא אכן זו בשכם. זה צולם ב- 1971. ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לשני חובבי האוטובוסים ה"כבדים" ביותר בארצנו: דני גולדשמידט ה-"מורעל", צביקה ווינשטוק ! תודדדדדדההההההההה !!!

אגד ב...ראס-סודר בסיני: תמונה כפולה

בארכיון אביתר התקבלו למעלה מ-500
צילומים נדירים מאוד של אוטובוסי טייגר ואחרים בישראל, רובם משנת 1973. חלק גדול מהתמונות נדירות ביותר. כולן צבעוניות אך חייבות לעבור השבחת פוטושופ. המון תמונות מהמלחמה ! הנה כאן דוגמה ראשונה. לעיתים, אפרסם תמונה פה, תמונה שם. האוטובוס בצילום הוא 89-683 - הכוכב של המלחמה. צילום: דני גולדשמידט.
אכן, לפני מלחמת 1973, אנו רואים פה את האוטובוס של דני גולדשמידט - 89-683, בסיני !!! שימו לב למשאבות הנפט בראס-סודר. אני זוכר את עצי הקינמון שם בילדותי. תודה רבה לדני ולצביקה !!!

והנה הפתעת הערב: פורד F8 של אגד

אכן, לפני מלחמת 1973, אנו רואים פה את האוטובוס של דני גולדשמידט - 89-683, בסיני !!! שימו לב למשאבות הנפט בראס-סודר. אני זוכר את עצי הקינמון שם בילדותי. תודה רבה לדני ולצביקה !!!
בסיני !!! קצת לפני מלחמת יום-הכיפורים ! צילום: דני גולדשמידט ! חברים: יש לי עוד מאות תמונות נדירות חדשות אבל אני עייף מהמוניטור. כואב לי הראש וממתין לי עידכון גדול של לוח 232: לוח כל האוטובוסים של אגד בירושלים מאז 1967 ועד היום. דני מילא לי את הבית במסמכים וברשימות ללא סוף של אוטובוסים ואת הכל צריך למחשב.... ליל מנוחה מעיר הבירה. אביה.

בונוס...בונוס... בכורה בפורום !!!!!

בסיני !!! קצת לפני מלחמת יום-הכיפורים ! צילום: דני גולדשמידט ! חברים: יש לי עוד מאות תמונות נדירות חדשות אבל אני עייף מהמוניטור. כואב לי הראש וממתין לי עידכון גדול של לוח 232: לוח כל האוטובוסים של אגד בירושלים מאז 1967 ועד היום. דני מילא לי את הבית במסמכים וברשימות ללא סוף של אוטובוסים ואת הכל צריך למחשב.... ליל מנוחה מעיר הבירה. אביה.
בונוס...בונוס... בכורה בפורום !!!!!
דבר כזה לא ראיתם כאן מעולם ! שרידי מטוס מיג מצרי בסיני יחד עם האוטובוס של דני: תמונה כפולה !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה