בארה"ב נדרס ע"י רכבת

מצב
הנושא נעול.

omer landau

New member
איזה הודעה?????

הודעה מאתר של נתב"ג.
איזה הודעה?????
הקישור מוביל לעמוד הראשי אני יודע שיש היום תרגיל נחיתת חירום בנתבג ונתתי למישהו את המצלמה שלי אולי יהיו תמונות על איזה הודעה מדובר באתר של נתבג?? טרמינל 3?

ה דרומי

New member
על הסנונית../images/Emo118.gif

בארה"ב נדרס ע"י רכבת
מתוך רוטר
על הסנונית

dIevy

New member
"האקדמאים טכנאים מהנדסים" ועד

מה זה ההט"מ הזה?
יותר מיליטנטי מועד עובדי התעופה, שבדרך כלל שובת בצורה מבוקרת ואחראית! מיותר לציין שרוב עובדי שדה התעופה אינם מסכימים להשבתות התכופות והמיותרות של ועד ההט"ם.

הורסים את המדינה

יותר מיליטנטי מועד עובדי התעופה, שבדרך כלל שובת בצורה מבוקרת ואחראית! מיותר לציין שרוב עובדי שדה התעופה אינם מסכימים להשבתות התכופות והמיותרות של ועד ההט"ם.
הורסים את המדינה
ואם תרשה לי לנחש הם בטוח מקבלים שכר הרבה יותר גבוה! נכון?

dIevy

New member
רק לצורך המחשה:ערך שעת עבודה

אותם אלה
שגורמים לאיחור בסיום נתב"ג 2000 בגלל עיצומייהם.
של אחרון הטכנאים הוא כ 80 שקל!!! בעוד שערך שעה טוב!!, של עובדי התעופה הכללית הוא כ 40 שקלים לשעה!!הודות לטכנולוגיה המתפתחת במהירות כמות הידיים הנחוצות לעבודת הטכנאים יורדת בהתמדה, והצורך לשמור על תעסוקתם של ה"חברה האלה",גורמת לכאבי ראש למנהלי רשות שדות התעופה ואזרחי המדינה הזאת!

ראית מה כתבתי קודם?

של אחרון הטכנאים הוא כ 80 שקל!!! בעוד שערך שעה טוב!!, של עובדי התעופה הכללית הוא כ 40 שקלים לשעה!!הודות לטכנולוגיה המתפתחת במהירות כמות הידיים הנחוצות לעבודת הטכנאים יורדת בהתמדה, והצורך לשמור על תעסוקתם של ה"חברה האלה",גורמת לכאבי ראש למנהלי רשות שדות התעופה ואזרחי המדינה הזאת!
ראית מה כתבתי קודם?
שהם פשוט הורסים את המדינה עם המשכורות המנופחות האלה ואנחנו צריכים להסתדר עם משכורות נמוכות בהרבה ועל זה נאמר יש דרג ויש זרג.

מצב
הנושא נעול.
למעלה