באס למתחילים...

adida8

New member
באס למתחילים...

שלום חברים , אני רוצה להתחיל לנגן על באס ( אני מנגן על תופים וגיטרה כבר כמה שנים ) יש המלצות עם מה להתחיל? תודה חברים

Mr MAG

New member
תלוי מה התקציב

עד 2000 ש"ח, יש לך קודם כל איזה 2-3 דגמים של פיוי ושל קורט, יש לך פנדר סקוויר והן לא רעות.. ממליץ להתרחק מהפארקסונס שתמצא בחלק מהחנויות. אם בקטע של להשקיע קצת יותר אני אישית אוהב את הרוקבאס של וורוויק, סדרה זולה יותר של הדגמים שלהם כמו הקורבט שלדעתי היא אחלה לגמרי. יש גם מגוון של יאמאהה אבל אין לי מושג מה טווחי המחירים.

יאסון1234

New member
בהמשך אליך

YAMAHA RBX170 כמו שיש לי עולה משהו בסביבות ב1200 בכלי זמר, שלי יצאה יחסית מוצלחת ביחס לסדרה הזו ואני מכירה ידידה שהבס שלה היא האיבנז הרגילה שהרבה קונים בהתחלה וגם היא יצאה ממש לא רעה סאונד חם ונחמד כזה(עולה 1500-1600 אם אני לא טועה..), שוב זה תלוי מה אתה אוהב אני אישית מעדיף סאונד יותר חם (אם אתה לא מבין על מה אני מקשקש פה אל תדאג כשתצבור ידע וזמן נגינה תבדיל בין סאונד "חם" לסאונד "חד" יותר..)יש הרבה מציאות ויצא לי לשמוע כמה מהדגמים הזולים של SILVERHEAD וממש לא התלהבתי... יש המון מה לחפש רק תחפש ותמצא מהר נסה קודם ברשתות הגדולות ואם המחיר לא קורץ נסה בחנויות אחרות... :) יום טוב

Mr MAG

New member
בכלל שחכתי מאיבנז...

בעיקר כי דווקא על הבאסים שלהם לא יצא לי לנגן. תודה על התוספת

adida8

New member
אז זה די פופולרי פה

אני מבין שהרבה חבר'ה זורמים עם הבאס והתופים . בא טוב לא?

למעלה