באסה...

roboz

New member
באסה...

אני לא מחצלל הרבה פעם בחודש... בכל מקרה אני הולך להתחיל עם כל היומן והבדיקות מפסח... אז בינתים חצללתי היום והכל היה סבבה ניסיתי לירות קור של ספיידרמן ולא הלך... ניסיתי ניסיתי ולא הצליח טוב נמשיך.. (אני נמצא בשכונה שלי) אני מנסה להשתגר לאנשהו ולא מצליח.. אני מנסה ליצור מישהי כוסית וגם לא מצליח... בסוף אני הולך ומשתעמם מסתובב בשכונה ומחפש כוסיות... יש למישהו פיתרון בינתים?

Nisenhouse

New member
פשוט צור דלת:

התקרב לקיר, אל תסתכל, שים את היד על הקיר ודמיין ידית. עכשיו פתח את הדלת! לי זה יצר דלת שחורה שאליה נכנסתי והתחלתי לרחף...

Brusi

New member
ספיידרמן זה רעיון שלי

אף פעם לא הצלחתי לירות קור, אבל הצלחתי לקפוץ בין בניינים בעזרת קורים בלתי נראים... ובשביל ליצור מישהי כוסית זו צריכה להיות או מישהי שאתה ממציא ואתה סגור על איך שהיא נראית, או מישהי שאתה מכיר (או אישית או מהטלויזיה). ואז תיזכר בה, באיך שהיא נראית. עכשיו תסתובב ואולי היא תהיה שם. אתה יכול גם לחפש חדר שבו היא נמצאת (תגיד לעצמך שהיא נמצאת שם, ושאתה צריך להגיע לשם בשביל למצוא אותה) ופשוט תלך אליו והיא תהיה שם... אתה יכול גם, כמו שאני עשיתי, לצעוק את השם שלה ולשאול אנשים איפה היא. במידה ואתה לא בררן, אז אתה תאמין לתשובה של אחד האנשים שיענו לך (אם תצעק מספיק חזק מישהו יענה) ואז תלך ותמצא אותה איפה שאמרו לך... בהצלחה! וכמו ששמתם לב אני אף פעם לא נשאר לבד בחלומות

roboz

New member
אתם לא מבינים

אני לא יכול ליצור אפילו דלת!!!!!!ואני דאממ חייב להיות ספיידרמן זה החלום שלי... אם זה לא יכול להיות במציאות אז לפחות בחלום!

Brusi

New member
אתה לא צריך ליצור דלת!

כשאתה בחיים רוצה להגיע לדלת אתה ממציא אותה? לא! אתה פשוט מסתכל באזור איפה יש דלת, ופשוט הולך אליה! אותלו דבר תעשה בחלום.

אני כבר סיפרתי פה על השיטה שלי

לשליטה מושלמת בחלומות (מוכח). אתה יכול להשתמש בה לעשות מה שאתה רוצה.

למעלה