באסה עם רוזן&מינץ

asberg

New member
באסה עם רוזן&מינץ

באתר שלהם הופיע אופני יד2 Merida 906 2008 ultegra ב1600 בערך (1400 ש"ח לחבר מועדון)
התקשרתי לסניף (רשל"צ) לסגור ואז אמרו שזה טעות וצריך להיות 2900.
בקיצור, אל תמכרו תרנגולות לפני שהאפרוחים בקעו מהביצים.

diegokru

New member
לא פעם ראשונה

לי עשו משהו דומה עם שלדה לפני כשלוש שנים.
התעקשתי ועשיתי להם בלגן עד שקיבלתי את השלדה בחיר שפרסמו.

זה ממש לא משהו יוצא מהכלל. קרה לי גם עם זוג צמיגים בחנות עצמה. שמתי אותם בצד בתחילת הקנייה וכשאני בא לשלם הן עולות 40% יותר, לא שמו לב שכשאמרו את המחיר התכוונו לצמיג אחר שמקרה עכשיו אין להם אבל שזה לא הצמיג במחיר שאמרו.

לא מתקרב אליהם יותר, ביקשתי מהם למחוק את הפרטים שלי אבל עדיין ממשיך לקבל פה ושם על מבצעים.

asberg

New member
אין לי, יצאתי מהמשרד והתקשרתי

עד שחזרתי הם שינו את הדף באתר.
הוכחות - אין.
לדרוש מהם לקיים מה שכתוב - הם יגידו שכתוב למטה "ט.ל.ח" שזה פותר אותם מטעויות שנעשו בתום-לב.
לריב איתם? מרשת בגודל הזה מצפים שהם ילכו לקראת הלקוח בטעות שלהם בלי שהוא יצטרך לצעוק.
(מחנות קטנה אני לא מצפה)

diegokru

New member
זה בדיוק העניין

בשביל חנות שמוכרת אופניים של עשרות אלפים. לספוג טעות של 1000 שח כדי לשמור על תדמית והוגנות זה מכיר אפסי.

במקרה שלי כשהתקשרתי התשובה הייתה: לא יכול להיות שזה במחיר X, אם כן, אני מוכר לך במחיר X. ואז התחילה התבכינות. בסופו של דבר קיבלתי אבל תחלס, לחנות עם מחזור כספים כמו שלה, אני מצפה שיבואו ויגידו טעינו קח בכל זאת. והזוג הבא כנראה גם תקנה אצלם. אבל ככה ממש לא בא לך להתקרב אליהם.

asberg

New member
זה גם יד-שניה יש להם איזשהו אינטרס להעיף אותם

ובכל זאת. יצאו מבאסים.

nintense

New member
קצת קטנוני לא?

אז עשו טעות הקלדה... אמרו סליחה טעינו, זה אומר שלגיטימי לבקש שיפסידו? לא ממש בקיא בחוק, אך אני לא חושב שטעות בתום לב מחייבת את המוכר.
למרות זאת לגיטימי לבקש (לא לדרוש) פצוי מסויים, ואני מאמין שישמחו לתת.

asberg

New member
לא בקשתי פיצוי, רק מוציא קיטור

אין ספק שטעות בהקלדה היא לא סיבה לעריפת ראשים.
אגב, פרסמו בטעות סמסונג גלקסי S3 במקום ב3800 ב3.8 ומי שרכש דרך האינטרנט קבל במחיר זה למרות שברור שזה טעות והוא שחק עם החוק.
אם אכן הייתי מגיע לחנות המדוברת הייתי דורש פיצוי.
בגלל שזה היה טלפוני בלבד - אני מוציא קיטור בלבד.

למעלה