באמת שינו את האזעקה

מאחר ואין לי פרזיטים, אין לי מושג על מה או מי את מדברת (ולא הרגשתי צורך להמשיך לקרוא).
דווקא יש לך ואתה נמנה בקרביהם, אתן לך קישור לשרשור שתראה את רמת המשכל שלכם - :(

Harrington

Well-known member
מנהל
דווקא יש לך ואתה נמנה בקרביהם
נו טוב, אז כנראה שאת מכירה אותי טוב משאני מכיר את עצמי.

אני כאמור, לא מכיר פרזיטים באופן קבוצתי-מיוחד ובוודאי שאינני רואה עצמי נמנה על קבוצה תיאורטית כזאת. הידיעה הזאת הספיקה לי כדי לא להרגיש דרייב מיוחד להמשיך לקרוא את הגיגייך בסוגיה. אשאיר לך את המשחק החביב הזה שלדידי שמור לאנשים חסרי חיים (או אולי, לפרזיטים גמורים ועוד כמה סופרלטיבים שאני יכול לחשוב עליהם, אבל בכל מקרה לא קבוצה שהייתי רוצה להשתייך אליה).

הרבה בריאות.

נו טוב, אז כנראה שאת מכירה אותי טוב משאני מכיר את עצמי.

אני כאמור, לא מכיר פרזיטים באופן קבוצתי-מיוחד ובוודאי שאינני רואה עצמי נמנה על קבוצה תיאורטית כזאת. הידיעה הזאת הספיקה לי כדי לא להרגיש דרייב מיוחד להמשיך לקרוא את הגיגייך בסוגיה. אשאיר לך את המשחק החביב הזה שלדידי שמור לאנשים חסרי חיים (או אולי, לפרזיטים גמורים ועוד כמה סופרלטיבים שאני יכול לחשוב עליהם, אבל בכל מקרה לא קבוצה שהייתי רוצה להשתייך אליה).

הרבה בריאות.
אתה יכול לא לרצות, אולם זה גדול עליך, אתה עמוק בפנים כפרזיט גמור שכל חייו בפורומים, ממוקם בראש המגיבים ב-|תפוז| בפער עצום מסגניתך, חצית כבר את ה-80,000 תגובות בעוד סגניתך "רק" ב-64,500 תגובות.

lemner40

Well-known member
תגובה 56

"כיום אין מספיק זמן מרגע האזעקה לרגע נפילת הטיל. כך זה בכל הארץ. וכל זה הרעה לעומת הסבב הקודם. "

הרעיון שאנשים ילכו יותר לפי הסלולרי לדעתי.

שתהיו רובוטים מטומטמים עם הראש במסך.

אתה יודע מה הפתרון,
בכל מדינה נורמלית בעולם ,
אין צורך באזעקה

הישראלים הם העם הכי מטומטם וקיצוני בעולם
מצד אחד יש יהודים שרוצים לחיות בישראל,מצד שני לחיות ברווחה.

בלתי אפשרי אם רוצים בית פרטי/דירה מרווחת לרוב האנשים במצב הכלכלי הקיים

ולכן נלחמים עם הערבים לקחת להם כמה שיותר שטח.

evglev1

Well-known member
מנהל
הישראלים הם העם הכי מטומטם וקיצוני בעולם,
האירנים , הרוסים לא בחרו את השלטון שלהם,
הישראלים כן
אז הם ימותו לאט עד שימאס לעולם מהם
גם ה"פלסטינים" בחרו את השלטון שלהם, אז העם הכי מטומטם והכי קיצוני זה ה"פלסטינים".

evglev1

Well-known member
מנהל
הישראלים הם העם הכי מטומטם וקיצוני בעולם,
האירנים , הרוסים לא בחרו את השלטון שלהם,
הישראלים כן
אז הם ימותו לאט עד שימאס לעולם מהם
כי הישראלים הם העם היחיד על פני הארץ שלמרות הניצחונות במלחמות נדרש להחזיר שטחים שכבש משכניו. הדה קולוניזציה הייתה מעבר לים, גם לאלז'יר לא היה גבול ייבשתי עם צרפת. עד למלחמת קרים ישראל הייתה היחידה בכל ההיסטוריה שלאחר מלחמת העולם השנייה שהסיפוחים שלה לא הוכרו על ידי העולם.

Harrington

Well-known member
מנהל
הימנים לא רוצים לוותר על השטחים.
ובכך מצילים את ישראל. אשריהם ותודה (בין השאר בשם תושבי עוטף איו"ש) שהזכרת לנו זאת (y).

לא שזה קשור למשהו כמובן, שכן אויבינו מעוניינים בהשמדתנו ללא כל קשר ל"שטחים". אבל לאהבלים שעדיין מאמינים בשטות הזאת.. ;-).

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה יודע מה הפתרון,
בכל מדינה נורמלית בעולם ,
אין צורך באזעקה
זה לא יימשך הרבה זמן המוסלמים ידאגו שיהיה צורך באזעקה בכל המדינות כי אנשים כמוך מעודדים אותם למרר את חיי המערב ועוזרים להם להפיץ את סיפורי הסבתא כאילו אמריקה גרמה להם עוול.

זה לא יימשך הרבה זמן המוסלמים ידאגו שיהיה צורך באזעקה בכל המדינות כי אנשים כמוך מעודדים אותם למרר את חיי המערב ועוזרים להם להפיץ את סיפורי הסבתא כאילו אמריקה גרמה להם עוול.
היא גרמה להם עוול שהשתמשה בהם בתור הננול בסיפור שלה עוד מלפני 11/9/2001.

זה התחיל בצורה בולטת לציבור בסרט שקרים אמיתיים של ארנולד שוורצנגר.

אז הוא נלחם נגד הג'יהאד הארגמני.

כמובן גם לערבים יש את החלק שלהם - התנגדות לקידמה,דיכוי נשים,הפצת דת בכוח ועוד.

למעלה