פולגאר
Well-known member
ריחמו על הנזקק,תקנו את זה!
אחרי ששיגעתי אותם עם 4 אימיילים הם תיקנו וגם ב"צפיה הודעה באזורך" הם עושים צפצוף מיוחד.
ריחמו על הנזקק,תקנו את זה!
אחרי ששיגעתי אותם עם 4 אימיילים הם תיקנו וגם ב"צפיה הודעה באזורך" הם עושים צפצוף מיוחד.
סלולרי זה דבר נוראי,לא ברור למה אתה תומך בזה.ריחמו על הנזקק,להם.
רק להזויים כמוך שרוצים לחיות במאה הקודמת ואולי אף לפני.סלולרי זה דבר נוראי,לא ברור למה אתה תומך בזה.
קניתי מחוסר ברירה.לא קנית סלולרי בשביל לחסוך כסף.
תירוצים, ראית זול, קפצת על המציאה, אתה סתם תפרן ומבלבל את המוח שאתה בעל עקרונות.קניתי מחוסר ברירה.
בגלל אנשים כמוך שתומכים בסלולרי כמעט אי אפשר לחיות בלי להשתמש בו.
אם אני לא קניתי טלפון במשך 23 שנים + אז כן הייתי אומר שזה בעל עקרונות נחשב...תירוצים, ראית זול, קפצת על המציאה, אתה סתם תפרן ומבלבל את המוח שאתה בעל עקרונות.
אין דבר כזה אין ברירה, יותר כפיה ממה שהיה בחיסונים אין לך ושם לא נכנעת, סימן שכאן זה רק עניין ה-אם אני לא קניתי טלפון במשך 23 שנים + אז כן הייתי אומר שזה בעל עקרונות נחשב...
זה לא שאני עכשיו אתחיל להסתובב עם טלפון שאקבל אותו - זה יותר למקרים שאין ברירה,
שוב בגלל אנשים כמוך שהפכו את זה לחובה בהרבה מקרים.
היום כבר כמעט בכל שירות צריך טלפון נייד.אין דבר כזה אין ברירה, יותר כפיה ממה שהיה בחיסונים אין לך ושם לא נכנעת, סימן שכאן זה רק עניין ה-שאין לך בשל התנהלות חייך.
לא נכון, אפשר ברוב המקרים להקיש מס' ת.ז. כמו למשל בבנק, בדואר ועוד ...היום כבר כמעט בכל שירות צריך טלפון נייד.
ב 2021 היה פחות.
בבנק אי אפשר לעשות העברות כסף בלי סלולרי מהבית.לא נכון, אפשר ברוב המקרים להקיש מס' ת.ז. כמו למשל בבנק, בדואר ועוד ...
אז אל תעשה מהבית, גם בקורונה לא נתנו לך להיכנס לכל מיני מקומות לרבות מקומות עבודה (לך זה לא רלבנטי) וויתרת על הכניסה, לכן גם כאן אתה יכול לוותר על העברה דרך הבית ולגשת ולעשות זאת בסניף (גם יותר בטוח)בבנק אי אפשר לעשות העברות כסף בלי סלולרי מהבית.
שוב, אתה מדגיש את הזול, תעשה לא דרך האינטרנט ותשלם יותר, לכן אל תגיד שהסיבה שלך היא לא כספית.ביטוח רכב זול(באינטרנט) חייבים סלולרי ועוד...
לא, אני לא, לי יש סלולרי.הרבה עוד.
סתם זרקתי לך מה שאני זוכר כרגע,אתה לא יודע כמה קשיים יש.
את ההתראה הקולית בדפדפן במחשב הוא נותן רק בזמן האזעקה ולא בזמן ההתרעה/צפויה התרעה באזורך.היה בעבר, נדמה לי כשהיו טילים מהחות'ים והגיעו למסקנה שזה לא יעיל והפסיקו עם זה.
תבקש שיוסיפו גם את זה.את ההתראה הקולית בדפדפן במחשב הוא נותן רק בזמן האזעקה ולא בזמן ההתרעה/צפויה התרעה באזורך.
מאוחר מידי...
מי יש לו ממ"ד בדירה מספיק לו את זמן האזעקה, מי שגר בבניין ישן ללא ממ"ד וצריך זמן הגעה למקלט, רצוי שישיג סלולרארי אפילו רק לתקופת המלחמה.התרעה מקדימה זה רק סלולרי,מה למי שרוצה להיות בלי סלולרי?
הרי אין חוק שחייב להיות לך סלולרי.
שיעשו אזעקה יחד עם ההתרעה המקדימה.
אז אתה מסכים שיש קנוניה להכריח אנשים להשתמש בסלולרי.מי יש לו ממ"ד בדירה מספיק לו את זמן האזעקה, מי שגר בבניין ישן ללא ממ"ד וצריך זמן הגעה למקלט, רצוי שישיג סלולרארי אפילו רק לתקופת המלחמה.
זה חלק מהקדמה, אתה מכיר אנשים שמרצונם מעדיפים טלפון קווי על טלפון סלולרי?אז אתה מסכים שיש קנוניה להכריח אנשים להשתמש בסלולרי.
כל פעם עושים את הסלולרי יותר ויותר נחוץ.
ז"א את האנשים יותר ויותר משועבדים.
אני,אבל רק אם לא יעשו דברים עם סלולרי - למשל אימות זהות שמחייבים.זה חלק מהקדמה, אתה מכיר אנשים שמרצונם מעדיפים טלפון קווי על טלפון סלולרי?
נשמע כמו כפיה חילונית למהדריןאז אתה מסכים שיש קנוניה להכריח אנשים להשתמש בסלולרי.
הפרזיטים שלך מצאו פתרון עבורו -נשמע כמו כפיה חילונית למהדרין. אשריך שאתה מתעקש להצביע על כך* על אף שנאתך בדרך כלל לדברים שמריחים יהדות ו/או דתיים.
* למען הסר ספק ועל אף שאני סבור שבהחלט יש כפיה חילונית בישראל, כמובן שכאן, בסיפורי הסבתא המומצאים האלה של ממציא תיאוריות הקנוניות בגרוש, אין לא כפיה ולא מאומה.
מאחר ואין לי פרזיטים, אין לי מושג על מה או מי את מדברת (ולא הרגשתי צורך להמשיך לקרוא).הפרזיטים שלך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.