מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
זה אמת - אני בתור אדם בלי סלולרי מרגיש את זה.זה שתחזור על שטות כמה פעמים לא יהפוך אותה לנכונה...
שאני מצליח לתפוס התראות מהאינטרנט
אני מגיע למקלט ויש אזעקה.
זה אמת - אני בתור אדם בלי סלולרי מרגיש את זה.זה שתחזור על שטות כמה פעמים לא יהפוך אותה לנכונה...
החרדים מצאו פתרון עבורך -זה אמת - אני בתור אדם בלי סלולרי מרגיש את זה.
שאני מצליח לתפוס התראות מהאינטרנט
אני מגיע למקלט ויש אזעקה.
חבר מתקשר אלי כל פעם שיש התרעה מקדימה,החרדים מצאו פתרון עבורך -
![]()
בבני ברק מצאו פתרון: מערכת הכריזה מוסרת התראה מקדימה לפני אזעקה
לאחר שחרדים המחזיקים בטלפון כשר התלוננו שלא קיבלו את ההתראות המקדימות של פיקוד העורף לפני האזעקות, עיריית בני ברק החלה להשתמש לצורך הזה במערכת הכריזה המודיעה על כניסת השבת בימים כתיקונם. בשעות היום גם מתנגן השיר "והיא שעמדה" לאחר ההודעה על שחרור מהמרחבים המוגניםwww.ynet.co.il
תנחומיי, שאתה צריך להסתמך עליו במקום על המקור.חבר מתקשר אלי כל פעם שיש התרעה מקדימה,
לא תמיד יש צלצול מהמחשב על זה.
לא מבין איך אפשר לסחוב כל הזמן את המלבן הכבד הזה - זה כמו צלב להיסחב איתו.תנחומיי, שאתה צריך להסתמך עליו במקום על המקור.
לא רואה כל דמיון, אולם אין פלא בהתחשב בזה שאתה מוזר והזוי.לא מבין איך אפשר לסחוב כל הזמן את המלבן הכבד הזה - זה כמו צלב להיסחב איתו.
זה מגביל את הבגדים שאפשר ללכת בהם,במיוחד שאין תיק.לא רואה כל דמיון, אולם אין פלא בהתחשב בזה שאתה מוזר והזוי.
נכנס לכיס ולא מפריע יותר מאשר ארנק.זה מגביל את הבגדים שאפשר ללכת בהם,במיוחד שאין תיק.
יותר מארנק נשים(גדול) אבל ארנק גברים הוא יותר קטןנכנס לכיס ולא מפריע יותר מאשר ארנק.
ישנם גם סלולריים קטנים, אתה לא חייב את הגדולים.יותר מארנק נשים(גדול) אבל ארנק גברים הוא יותר קטן
![]()
ארנק מעור ברידג' חום לגבר MEDIUM
ארנקים אופנתיים לגבר בעל מראה יוקרתי, עשוי מעור ברידג' בצבע חום, מגיע עם קלאפה שנפתחת הצידה כלפי חוץ, מקום למטבעות, לשטרות, לתמונה או רישון ול-6 כרטיסי אשראי בגודל Medium מידות: אורך- 10 ס"מ, רוחב- 8 ס"מ, עובי- 2 ס"מgentleman.co.il
זה גם כבד יותר.
היה בעבר, נדמה לי כשהיו טילים מהחות'ים והגיעו למסקנה שזה לא יעיל והפסיקו עם זה.לא תמיד אבל בדר"כ,
שזה מספיק טוב...
ולכן בפועל התרעה = אזעקה.
אפשר לשנות בחזרה אם עכשיו האיום הוא בעיקר מאיראן.היה בעבר, נדמה לי כשהיו טילים מהחות'ים והגיעו למסקנה שזה לא יעיל והפסיקו עם זה.
למה שייעשו זאת כאשר הגיעו למסקנה שזה יותר מזיק מאשר מועיל?אפשר לשנות בחזרה אם עכשיו האיום הוא בעיקר מאיראן.
הגיעו למסקנה כי רוצים להכריח אנשים להשתמש בסלולרי,למה שייעשו זאת כאשר הגיעו למסקנה שזה יותר מזיק מאשר מועיל?
מה לעשות שאפילו להומלסים יש, רק למוזרים כמוך אין.הגיעו למסקנה כי רוצים להכריח אנשים להשתמש בסלולרי,
במקום שברירת המחדל תהיה מערכת הצופרים.
אתה פשוט עבד אם אתה מוכן להסתובב עם הדבר הזה כל היום.מה לעשות שאפילו להומלסים יש, רק למוזרים כמוך אין.
לא, זה ההבדל בין נורמלי לבינך (תשלים לבד את מה אתה ...)אתה פשוט עבד אם אתה מוכן להסתובב עם הדבר הזה כל היום.
תקנו את זה!לא, זה ההבדל בין נורמלי לבינך (תשלים לבד את מה אתה ...)
ריחמו על הנזקק,תקנו את זה!
אחרי ששיגעתי אותם עם 4 אימיילים הם תיקנו וגם ב"צפיה הודעה באזורך" הם עושים צפצוף מיוחד.
סלולרי זה דבר נוראי,לא ברור למה אתה תומך בזה.ריחמו על הנזקק,להם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.