באמריקה אנחנו נראים נורא

תמרה16

New member
באמריקה אנחנו נראים נורא

חזרתי אתמול מלוס אנג'לס היתי בחופש עם ההורים וראיתי כמה העיתונות העולמית נגדינו, יצאנו ממש גרוע, כמחריבי מדינות הלבנונים יצאו מסכנים. מסע ההסברה שלנו פשוט איום ונורא , אנחנו חייבים לשמור על דעה חיובית בעולם

פרנקי 123

New member
שהעולם יקפוץ לנו..

יחד עם הקופיף מהאו"ם שמום. מעולם לא אהבו אותנו,מה יום מיומיים?

d70

Well-known member
אגב או"ם מסתבר שגם ארה"ב לא "מתה" על התמיכה שהיא מקבלת בנושא אירן (מצד רוסיה ), אשר יטילו וטו נגד החלטות קיצוניות נגד אירן. ארה"ב מתחילה להשמיע קולות של פעולה חד-צדדית ,ללא שיתוף פעולה של האו"ם.(מזכיר לי את התקופה לפני עיראק).

פרנקי 123

New member
ארצות הברית בריטניה וישראל..

אולי גם גרמניה. המלחמה הבאה היא רק ענין של זמן,הרבעיה הנ"ל מול סוריה ואיראן...אלא אם כן חולה הנפש מסוריה יוריד אוקטבות ויעשה מה שאומרים לו לעשות,אחרת סופו יהיה כסופו של סאדם. השלטון בסוריה לא נ ראה יציב,האריה מדמשק משמיע קולות של לא יודע מה הוא רוצה מעצמו וכל פעם משנה את דעתו.. יש לנו בהחלט עסק עם חולה נ פש. אני כבר לא מדבר על הליצן התמהוני מטהרן,אני בכל אופן לא מקנא בו ובגורלו...

תמרה16

New member
רק מה האמריקאים מעבירים

לנו כסף והרבה ובזכות זה אנחנו מתקימים כי גם בכלכלה אנחנו בזבל, אפ היה שלום יכול היה להיות כאן גן עדן

פרנקי 123

New member
בת כמה את ילדה?

את נשמעת פסימית<<קחי את החיים בקלות,צאי לבלות עם בניי גילך,תני למבוגרים ממך לדאוג. כי עם כל ה..שיט <<<יש לנו ארץ נהדרת...אל תהיי ע צובה.

פרנקי 123

New member
אני לא מלגלג,להפך..

אני רוצה לתת לילדה הזאת סיבה להיות אופטימית<<<החיים עוד לפניה והיא סך הכל בת 17,יש מקומות בעולם שלא נעים לחיות בהם,משטרים דיקטטורים ומדינות עולם שלישי..יחסית אליהם ישראל היא גן עדן. הפסיקו להיות פסימים ותבוסתנים.

תמרה16

New member
בת 17

בת 17 ובכלל לא פסימית ומי ידאג למדינה שלנו אם לא אנחנו הצעירים, המבוגרים לא ממש מצליחים בכל מקרה, וחוץ מזה מה שחשוב שנחיה בשלום עם השכנים שלנו כי אני והחברים שלי רוצים לחיות בגן עדן שהובטח לנו ושבגללה הקימו את המדינה.

eoli

New member
חבל שאנחנו פועלים תמיד

מתוך ראייה,מה יגיד העולם עלינו? אנחנו תמיד משלמים מחיר יקר, ולו בכדי לזכות בחיוך עלוב מהעולם, ולמרות הכל,גם בחיוך הזה אנחנו לא זוכים. הגיע הזמן להחליף הילוך.

יולי ! יולי ! איאולי !

ואני חשבתי שהתחלת לדבר לעניין, צריך להגביר את המינון, בסוף נאזן אותך אל דאגה אם לא תמיד אפשר לעבור לשוקים חשמליים. או אישפוז במחלקה סגורה חדר לידי.

eoli

New member
הייי הכל טוב איתך?

מטפלים בך טוב? ואיך האוכל? כבר מרשים לבקר אותך?

תמרה16

New member
נכון ולהגיע לשיחה אמיתית שתביא

שתוביל אותנו לשקט אמיתי, ולחיות במדינה הזו על פי ערכי חמלה צמיחה ואהבה

eoli

New member
כל הכבוד תמרה.../images/Emo140.gif

את הבנת מצוין למה כוונו דברי בהודעה. חבל שאחרים לא ירדו לסוף דעתי. אהבתי את דברייך שיש בהם הרבה מאד חוכמה.

poloew

New member
את ההרס היה צריך להסביר לפני

ולא אחרי. הסברים של אחרי נשמעים כמו תרוצים דחוקים ומסכנים. ההסברה שלנו גומרת אותנוץ הגישה שלנו להסברה נוראית.

תמרה16

New member
אין לנו הסברה הולמת

וכמו שהמששלה שלנו נראית כך גם ההסברה שלנו פועלת

poloew

New member
את יכולה אם כך לאמר את

אותם הדברים לגבי כל הממשלות שהיו - ההסברה העלובה שלנו זה כבר עניין של מסורת...

למעלה