באיזו תוכנה מבית משפחת Studio MX

לושיי

New member
באיזו תוכנה מבית משפחת Studio MX

עדיף להשתמש על מנת לבנות LOGO יפה לחברה שלי?! תודה, לושיי

Dawazewa

New member
תלוי איך אתרוצה שהלוגו ייראה.....

אבל בדרך כלל בפריהנד

lululin

New member
../images/Emo5.gif

מה?

preacher

New member
עד שתצטרך להגדיל את הלוגו

לגודל שני מטר, ואז כבר לא
דרך אגב, איך שזה יראה תלוי בכשרון שלך ולא בתוכנה. והכי טוב לעשות לוגואים באילוסטרייטור, שהיא תוכנה ווקטורית לחלוטין אבל עם יכולות הרבה יותר משופרות מפריהנד.

לושיי

New member
מה הכוונה בדיוק?!

אני רוצה לוגו שרובו כיתוב (שם החברה) ועוד איזה שני סימנים נחמדים בצד. לוגו פשוט אבל חד מאוד

elirano

New member
בפוטו שופ אתה יכול לעשות הרבה יותר!

בפוטו שופ אתה יכול לעשות... והרבה יותר...! יש הרבה יותר אפקטים שאתה יכול להוסיף לכיתוב, או לכל הצורות הגרפיות האחרות. כמובן שיש דברים ש fireworks או freehand יותר טובים בהם... אבל אני אישית מעדיף את הפוטו שופ.

elirano

New member
בפוטו שופ אתה יכול לעשות הרבה יותר!

בפוטו שופ אתה יכול לעשות... והרבה יותר...! יש הרבה יותר אפקטים שאתה יכול להוסיף לכיתוב, או לכל הצורות הגרפיות האחרות. כמובן שיש דברים ש fireworks או freehand יותר טובים בהם... אבל אני אישית מעדיף את הפוטו שופ.

yanivfel

New member
פוטושופ היא תוכנה לעיבוד תמונה

אם אתה יוצר לוגו, השלב בו תגיע לפוטושופ הוא (אולי) ליצירת אפקט תמונה מיוחד ומורכב מאוד שהלוגו משתלב לתוכו או מסביבו, אבל ליצירת הלוגו אתה תשתמש בתוכנה וקטורית כמו Freehand, Illustrator או CorelDraw. אני ממליץ לך ללמוד מהפורום, יש פה אנשים שיש להם מושג כיצד עובדים. אחרי שתדע קצת יותר, תוכל לתרום. בהצלחה.

BlueCat

New member
לא עדיף להשקיע קצת יותר?

לוגו זה הרבה מעבר ל"כיתוב (שם החברה) ועוד איזה שני סימנים נחמדים בצד". לוגו זה מה אתה רוצה להגיד ללקוח על העסק שלך.

מה ההבדל בין פריהנד לבין פיירווארקס

כי אני מכיר טוב את פלאש ואני לא יודע למה משמשות שאר התוכנות של macromedia אז מה ההבדל בין פריהנד למפיירווארקס? לאיזו מטרה כל אחת נועדה (עיצוב אתרים, עיצוב,...)

flashdani21

New member
בגדול

פריהנד יותר בנויה לעיצוב של לוגו למרות שגם אם הפיירווארקס ניתן להגיע לתוצאות מעולות הכל תלוי מה יותר נוח לך

למעלה