מניסיוני,באיזו חברת תעופה האוכל טעים יותר?
ומה דעתכם על האוכל במטוסי אל-על? עצה לי אליכם - אל תטוסו עם אל-על בתשעה באב (מניסיון).
הם באמת בסדר יחסית, אבלמניסיוני,
אני יכול להגיד בבירור שבאל-על מגישים דליקטסים לעומת חברות אחרות בעולם, אני הייתי 3 פעמים במחלקת עסקים באל על,ובכולם האוכל היה סביר-זה לא 19 נקודות בגומיו אבל זה בהחלט לא משהו גרוע כמו מה שהולך בחברות האמריקאיות,שמה שהולך שם זה אפוקליפסה. בקיצור,במחלקת עסקים של ג´אל(חברת התעופה היפנית) תצפו לסושי עם שמפניה דום פרינון-בהחלט מהנג
גם אני אומרת אל-עלבאיזו חברת תעופה האוכל טעים יותר?
ומה דעתכם על האוכל במטוסי אל-על? עצה לי אליכם - אל תטוסו עם אל-על בתשעה באב (מניסיון).
בהחלט!! לא לנסוע באל על ב-9 באב !!!באיזו חברת תעופה האוכל טעים יותר?
באייר פראנס אחלה אוכלבהחלט!! לא לנסוע באל על ב-9 באב !!!
כשאני טסתי בתשעה באב (שיצא באותו שנה גם על היומולדת שלי..) לא היו סרטים ורק שמו לנו סרט אחד שקראו לו ´מסע אברהם´ והיה איזה מישהו במטוס שהעביר עצומה בין כל הנוסעים.. זה לא עזר.. ולא יודע מה עם האוכל ולא ממש אכפת לי כי כל עוד אין המבורגר וצ´יפס, אל על מצידי נכשלה בתחום האוכל...
גם בפסח האוכל לא מוצלחבהחלט!! לא לנסוע באל על ב-9 באב !!!
כשאני טסתי בתשעה באב (שיצא באותו שנה גם על היומולדת שלי..) לא היו סרטים ורק שמו לנו סרט אחד שקראו לו ´מסע אברהם´ והיה איזה מישהו במטוס שהעביר עצומה בין כל הנוסעים.. זה לא עזר.. ולא יודע מה עם האוכל ולא ממש אכפת לי כי כל עוד אין המבורגר וצ´יפס, אל על מצידי נכשלה בתחום האוכל...
באל על לא כל כך מגעיל לאחרונהבאיזו חברת תעופה האוכל טעים יותר?
גם אני טסתי עם אל עלבאיזו חברת תעופה האוכל טעים יותר?
טסתי לארה"ב, לפני כשנתייםגם אני טסתי עם אל על
בתשעה באב.... אתה צודק! לאן טסת?? השנה?
צודק..טסתי לארה"ב, לפני כשנתיים
אז עוד הייתי יחסית קטן, היום כבר הייתי מקים צעקה בנושא ועושה צעדים לביטול טיסות בתשעה באב או להפרדה בין טיסות דתיים ובין טיסות חילוניים. הם לא מגבילים אותי מבחינת חופש התנועה, אבל מכריחים אותי לשבת 12 שעות בתוך קופסאת סרדינים בלי טלוויזיה/רדיו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.