באיזה שבוע אמורים להתחיל לספור

• פותח הנושא shno
  • פורסם בתאריך

shno

New member
באיזה שבוע אמורים להתחיל לספור

את התנועות של הקטנה? אמנם אני יכול לספור עד עכשיו 7 תנועות במהלך 4 הימים האחרונים, אבל זה בטח לא נחשב...

n a t i e l

New member
מודה שמעולם לא ספרתי

ואגב, שי, בעלי מרגיש את התנועות הכי טוב כשאנחנו בכפיות והזאטוט בועט לו ישר בגב
.

אמאאור

New member
ההנחייה הרפואית היא לבצע מעקב

תנועות החל משבוע 28. רצוי להתחיל לשים לב אפילו קודם, שאמא מרגישה תנועות של התינוקת לפחות בשלוש הזדמנויות שונות במשך היום במשך כמה דקות בכל פעם (כלל ה-3*3, מכיר?). וחוצמזה, מה שלומכם ואיך הולך לכם?

n a t i e l

New member
טוב, אז אולי בגלל זה לא בררתי מעולם

על ספירת תנועות- אני מקבלת ממנו המון תזכורות במשך היום

ornak

New member
מה? לא ידעתי שצריך לספור../images/Emo2.gif

אבל עם ה"היפר" הקטנה שלנו והיכולת המתימטית שלי נראה לי שמהר מאוד אני אתבלבל

n a t i e l

New member
נראה לי שבשלב הזה צריך רק לשים../images/Emo23.gif

לירידה בתנועות (תל"מ מרץ נכון?). אבל את יכולה להבין ממה שכתבתי למעלה שאני ממש לא מוסמכת בענייני תנועות

ornak

New member
לא נראה לי מחויב המציאות כל הנושא

אולי רק אם לא מרגישות מספיק תזוזות וכאלה...

אמאאור

New member
החל משבוע 28 (וכאמור רצוי גם קודם)

כדאי לשים לב שאת מקבלת תזכורות טובות לפחות 3 פעמים ביום

shno

New member
תודה על התשובות.

אם זה בשבוע 28, אז יש לנו עוד זמן (שבוע 25+2 היום). natiel - התנועות של הקטנה עוד חלשות יחסית אז אנחנו יושבים בערב, מרוכזים מאוד מאוד, ואני עם יד בתחתית הבטן של הזוגה, קצת לוחץ כדי "להגיע" ואז זה קורה... זה כמו פעימות לב חזקות, או מן גלים קטנים - קשה להסביר בדיוק איך זה מרגיש. בכל אופן - יש עוד זמן עד שלב הכפיות והבעיטות בגב שלי... כשסיפרתי לדנה שיש כאלה שמדווחות שהן מצמידות את הבטן לגב של הבעל הישן ושהפיצי בבטן עם הבעיטות מעיר את הבעל - היא לא האמינה לי! אמאאור - הולך לנו נהדר! מרגישים טוב (חוץ מהצרבות (שלה) והגרעפסים (של שנינו...) בסה"כ, הבטן כבר גדולה, הקטנה בועטת באמא שלה נון-סטופ (מה שכנראה לא יצריך ספירת תנועות מדויקת, כי היא אקטיבית המון שעות ביום...) ובקיצור - נהנים מכל רגע (אני לפחות...). אורנה - נראה לי פדיחה רצינית שלא ספרת תנועות - את מתבקשת לחזור אחורה, להתחיל מהתחלה את ההריון, והפעם לא לפדח!

למעלה