באיזה עוד קווים עובדים

מצב
הנושא נעול.

hai001

New member
באיזה עוד קווים עובדים

באיזה עוד קווים עובדים
המכונות האדומות של דן חוץ מקו 61, 7 וולפסון אוניברסיטה, ו קו 70?

תוכון1

New member
רק על הקוים האלה כרגע..

באיזה עוד קווים עובדים
המכונות האדומות של דן חוץ מקו 61, 7 וולפסון אוניברסיטה, ו קו 70?
רק על הקוים האלה כרגע..
אבל כל יום כמעט בסביבות אחה"צ אני רואה אדומות על קו 45. ואפילו לא מזמן ראיתי על קו 25. אני מאמין שיש עוד כמה קוים שמדי פעם פועלים עליהם אדומות. אבל מה שמוזר שבקו 45 זה כבר ממש שגרה לראות עליו אדומות הרבה פעמים.

kennedy

New member
גם ב"קו שינקין"--23,רק מיניבוסים

רק על הקוים האלה כרגע..
אבל כל יום כמעט בסביבות אחה"צ אני רואה אדומות על קו 45. ואפילו לא מזמן ראיתי על קו 25. אני מאמין שיש עוד כמה קוים שמדי פעם פועלים עליהם אדומות. אבל מה שמוזר שבקו 45 זה כבר ממש שגרה לראות עליו אדומות הרבה פעמים.
גם ב"קו שינקין"--23,רק מיניבוסים

אוהד11

New member
ראיתי את 7358 בקו 54

רק על הקוים האלה כרגע..
ראיתי את 7358 בקו 54

משהו יודע על 7356 פרטים?

ראיתי את 7358 בקו 54
משהו יודע על 7356 פרטים?
על היום חנה מול הבית שלי הערך כל יום SL עם שילוט ל קו4, וקו 9,בקיצר קווי רידינג. פתאום באותו המקום התחילה לחנות האדומה 7356, משהו יודע על איזה קו היא עובדת? אחי חשבתי בהתחלה קו 61 בגלל שהיא מהראשונות אבל בגלל כל הקט של רידינג החלטתי לשאול אותכם.

תיקונים../images/Emo52.gif

משהו יודע על 7356 פרטים?
על היום חנה מול הבית שלי הערך כל יום SL עם שילוט ל קו4, וקו 9,בקיצר קווי רידינג. פתאום באותו המקום התחילה לחנות האדומה 7356, משהו יודע על איזה קו היא עובדת? אחי חשבתי בהתחלה קו 61 בגלל שהיא מהראשונות אבל בגלל כל הקט של רידינג החלטתי לשאול אותכם.
תיקונים

על=עד הערך=בערך אחי=אני בקט=הקטע

תוכון1

New member
נראה לי קו 7

משהו יודע על 7356 פרטים?
נראה לי קו 7
ושכחתי גם את קו 6ב שעובדות עליו אדומות.... ואפשר גם להחשיב את המידיבוסים החדשים על קו 3ד. ד"א-ביומיים האחרונים שוב קו 7 כמעט ולא אדום..

מצב
הנושא נעול.
למעלה