באיזה אוכל אתם משתמשים?

באיזה אוכל אתם משתמשים?

ראיתי באשכול סמוך על כך שכולם אומרים שאוכל למכרסמים(לא דווקא לארנבונים) בצבעים או המכיל תירס מיובש לא טוב לחיה. אני משתמש באותו אוכל מהדיון הקודם שנראה בתמונה. אין לי ארנבון דרך אגב, אני מגדל חולדות(קונה את האוכל מטעמי מחיר(40 שקל ל-2 ק"ג)). דווקא את הכופתיות החומות-שחורות האלה שבשקית החולדות לא אוכלות כלל ואת כל שאר הדברים הן אוכלות(מה שבצבעים, פירות, ירקות יבשים שיש בפנים וכולי). אמרו שם לקנות את האוכל הפשוט שהוא בעצם כופתיות בלבד. ראיתי אוכל כזה הבעיה שהוא ללא שום תווית ולכן אני מפחד שאין בו את המזונות החיוניים למכרסמים. בנוסף אני די בטוח שאם החולדות לא אוהבות את הכופתאות באוכל הנ'ל, הן גם לא יאהבו את הכופתאות הזולות.

ד"א בישראל לא מוכרים אוכל לחולדות מלבד אחד ש

עולה תקשיבו טוב 45 שקל ל 750 גרם!!!! לכן אין מה לעשות, צריך למצוא חלופה.

TURKIZZ

New member
שלום רשמח לעזרה גם בנושא הזה

אני קניתי 2 שקיות מכל אחד בידיוק כמו בתמונה ושמתי לב שדווקא בשקית הירוקה שמכילה תירס מיובש חרובים אבל הרוב כופתאות הארנבון שלי לא נוגע הוא אוכל את הכותפתאות אך ללא התוספות וקניתי את זה כי חשבתי שזה יכול רק להועיל אבל הוא לא נוגע גם ניסיתי לתת לו גזר ותפוז וכלוםםםם רק אספסת הוא אוכל ואת הכופתאות הרגילות בצבע טורקיז השקית כמו שהוספתי בתמונה השאלה שלי היא מה עדיף מבין השניים??? והאם כדאיי בכלל לתת אוכל אחר יש משהו משובח יותר? בתמונה יש את שניי הסוגים 1 תערובת 2 כופתאות והוא מעדיף את זה עם הכיתוב בטורקיז

Koala Girl

New member
אתה מדבר על ארנבון,כן?

טוב מאוד,זה מה שהוא צריך - כופתיות רגילות בלי תוספות+אספסת. אל תתן לו תפוז! גם גזר לא רצוי-הרבה סוכר. בן כמה הוא?

TURKIZZ

New member
היי ואני בחורה תודה שענית

אין לי מושג בן כמה הוא אני יעלה בהמשך היום תמונה לפניי שישה שבועות קניתי אותו מאיזו חנות מזעזעת הרגשתי שאני חייבת להציל אותו מסחר הזה ומהתנאים שם ואני ממש אוהבת אותו מעולם לא התחברתי לחיות אפילו פחדתי אבל הוא משהו מיוחד!!!!! אני מנשקת אותו בלי סוף נראה לי שהוא לא מת על זה אבל אין לו ברירה קניתי לו את המצע של הקטס בסט הוא נראה מאוד איכותי לא כמו החול שמתגבש המזעזע קניתי לו גם שירותים לחתולים זה מעיין מלבן גדול פתוח שם אני שמה לו אוכל ומים שוטף ואת המצע בכלוב והכלוב פתוח התקווה שהוא יעשה צרכים בכלוב ששם יש רק נטו מצע וליידו יש את המלבן ההוא עם האוכל והמים שם לא שמתי מצע זה בסדר? יש מצב שהוא יבין את העיניין? ולייד כל זה קניתי לו בית מעץ ממש מקסים פרשתי מתחת מגבת והוא נכנס מידי פעם או קופצ לשבת על גג הבית לאכול אותווווווווווווווו בכל מקרה שלקחתי אותו מהחנות הוא היה ממש קטנטן המוכר אמר לי חודשיים שלוש .. אין לי מושג אבל הוא היה קטנציק ופחדן ומכורבל בעצמו הוא גם אמר לי שזה ננסי מעורב אין לי מושג אני יעלה כמה תמונות בהמשך וזהו לגביי הכופתאות קניתי לו את מה שפירסמתי בתמנוה את הרגילות ולא את העשירות כי שמתי לב לצואה רכה מאז שנתתי לו את העשירות לכן קניתי את הרגילות והוא דיי אוהב אותם לגביי המצע אגב שמתי לו בכלוב ממש המון בשביל לכסות את הכלוב זה נורמלי? זה נראה לי ייגמר לי מהר לא? תוך כמה זמן מחליפים אותו. ? אני פריקית של ניקיון

Koala Girl

New member
כה"כ שלקחת אותו

שמחה לשמוע כמה את אוהבת אותו
בד"כ נקשרים אליהם מהר,קשה שלא
לגבי מצע - לא חייבים לכסות את כל הכלוב,כי כמו שכתבת-זה ייגמר מהר, אפשר לשים ארגז צרכים ורק בתוכו לשים את הקטס בסט. רצוי להחליף פעם ביום רק את מה שרטוב,אחרי כמה ימים (יכול להיות שבוע,פחות או יותר) כשאת רואה שזה כבר מלוכלך להחליף הכל. ככה השקית תחזיק מעמד יותר זמן.

Koala Girl

New member
אם הן אוכלות רק את

החלקים הצבעוניים הן אוכלות ג'אנק פוד,זה לא בריא ואין בזה את הויטמינים הרצויים לתזונה שלהן. אני לא מבינה הרבה בחולדות,ולא יודעת מה התזונה המאוזנת שלהן צריכה להיות, אולי יוכל לפרט לך יותר מי שמבין

Sweet Fantasy

New member
תזונת חולדות שונה משל מכרסמים אחרים וארנבונים

התערובת עם הקטניות היבשות היא פחות בריאה לארנבון למשל, לחולדה פחות אך עדיין, במידה והן לא אוכלת את הכופתיות עצמן נוצר חסך תזונתי. לגבי האהבה שלהן, כל ילד יעדיף ממתק מאשר אוכל בריא - אותו דבר. תזונת חולדות היא הרבה יותר מגוונת מרק תערובת יבשה, אני לא יודעת בדיוק מה היא צריכה להכיל אבל אני יודעת שזה גם כולל בשר, ירק ופרי ועוד. עדיף לקנות להן את התערובת שמכילה רק את הכופתיות ואת השאר להוסיף בנפרד ולא בתערובת עצמה, שיתרגלו לאכול את זה ואת השאר לקבל בנפרד.

למעלה