באגים ב Sansa Express

Yaron Livne

New member
הרבה בעיות.

בהתחלה כשקניתי אותו (1GB) היו מלא באגים כאלה בתפריטים, אם שומעים שיר ואחרי רוצים לחזור החוצה לרשימה אז הוא חוזר בכלל למקום אחר בלי קשר, או שאם לוחצים על לנגן רשימה שלמה (פליי אול), אז לפעמים הוא מראה כאילו ריק ואז צריך לצאת לתפריט ושוב חזרה פנימה כדי שיראה בכלל את השירים ובכלל מלא באגים כאלה בתפרוט, זה עוד הרבה, ואז גם לפעמים את חוזרים לתפריט מהשיר אז המכשיר פשוט נכבה, וזה קורה נניח איזה שלוש פעמים עדי שזה כבר לא קורה, ואז לפעמים פתאום משום מקום כשמפעילים את המכשיר הוא עושה ריסט ומוחק את הכל הפלייליסטים ואת תחנות הרדיו בפריסט, דברים כאלה משוגעים. אז עדכנתי את הפירמווייר וזה לא עזר, ואז פתאום הסוללה נהייתה ממש חלשה עד שזה לא עבד יותר, חזרתי לחנות והחליפו לי לאחד אחר, הוא עבד אבל שוב כל הבאגים בדיוק אותו דבר, כך שהנחתי שכל המכשירים מהדגם הזה ככה, וקיוויתי שאולי יתקנו את זה בקרוב בפירמוייר או משהו... אבל לא נראה שזה קורה.. ועכשיו גם אני לא בטוח שהסוללה מתנהגת כמו שצריך... חבל, המכשיר קומפקטי ויפה, אבל לא יודע אם הייתי צריך להשאיר אותו כי לא נראה שזז משהו, מצד שני, אני לא בטוח.. אולי במקרה בשני המכשירים שאני קניתי? כי אני לא שומע על אנשים אחרים שמאתרים את הבעיות האלה, לכן באתי לפה.

למעלה