את מי יעיפו השבוע....אבל....

את מי יעיפו השבוע....אבל....

אל תסתכלו על מה שהיה בינהם... כי המורים בוחרים את אלה שהכי פחות השקיעו......והם המעומדים.... אז מי יהיה בחמשיה של המודחים?

הלוואי הלוואי הלוואי רוני!!!!!

אני הכי שונאת אותה... גם אלעד מרגיז קצת.. וקאתי??? איכססססססססס חחחחחחחחחח חשבה שהיא זמרת עלק.... איזה צחוקים אאיתה.. אבל היא לא תלך כי הקהל לא יעיף אותה לצערי..!

לא בדיוק השקיעה.. אבל כן, נראה לי

שהם דיי מחבבים אותה המורים..! היא דוחה!

אני גם חושבת....

שחייבים להעיף את רוני היא ממש פילוסופית מרגיזה ולא מפסיקה לחפור!!! אבל דווקא את אלעד אני עדיין לא חושבת שצריך להעיף כאילו ממה שראיתי עדיין לא הספקתי להכיר אותו....ולא יודעת מה איתכם אבל אני גם חושבת שחובה להעיף את אוהד!!! כי הוא ממש חנון מעצבן ונמאס כבר לראות את ההתעמלות בוקר שלו!!!

ו....

אם כבר משאירים את רוני ואוהד הם ממש ממש מתאימים שני חנונים חפרנים.... וכדאי שאוהד יסכים כבר להיות עם רוני ושיפסיק להתכחש לזה שהוא חנון!!

belll181

New member
לזה שיש לו בעיה עים מרוקאים כנס....

קודם כול אתה צודק שרוני זבל ויותר מזה זונה!! אבל אל תלכלך על כול המורוקאים כי רוני בושה למרוקאים!!! ונינט ושירי הם אחלה של מרוקאיות ורוסים מגעילים כול אחת זונה יותר מהשני ורואים את זה טוב על קאטי ! היא זונה!! אז סעע לישון כי אין על המרוקאים

victoria777

New member
שיט ידעתי שזה יקרה

אחד רוסי מקלל על כל המרוקאים והמרוקאים מקללים על כל הרוסים.אז כמו שאתם לא רוצים שיגידו שכל המרוקאים זבל ועצבניים וכל הסטיגמות שיש,גם לא כדאי לקלל ישר על כל הרוסים פשוט כי לא כולם כאלה.

MamoOoshA

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo26.gifאיי טינק../images/Emo70.gif../images/Emo181.gif

שאלעד בגלל איך שהוא הגיב בשיעור נימוסים והליכות. "את יכולה להיות סנובית ולא ענות." זה היה מצחיק אבל ממה חוצפה מצידו. המורה לא אהבה אותו... ואני חושבת שקאטי בגלל מה שהיה בשיעור פיתוח קול. המורה לא נראה לי אוהבת אותה. היא לא נתנה לה לשיר יותר משתי שורות. ולא שהיא זייפה היא פשוט לא ידעה את המנגינה... אני לא אוהבת את קאטי אבל בכל זאת קצת צדק... ואין לי מושג מי עוד...

ולדעתי..אם זה תלוי במורים.......

אז ליבי אף פעם לא ראיתי אותה משחקת או שרה או משהו כזה אולי היא עושה את כל זה ופשוט לא מראים לנו!!

sofy tofy

New member
וואטאואר

גם אני רוצה שרוני תעוף!!!!!!!!!!!! העיקר שאוהד ובל לא יעופו אני חולה עליהם בדם איזה חמודים הםםםםםםםםםםםם ובקשר לכל הריבים שלכם על מרוקאים ורוסים וזה........ תפסיקו!!!! אז יש רוסיה זונה ויש מרוקאית כלבה ואנערף מה עוד... הקיצר אם יש אחד כזה זה מזה לא בסדר שאתם אומרים שכל הרוסיות זונות!!!!!1 וד"א קאתי סתם אהבלה אז תפנימו שלא צריך להכליל את כולם בגלל מישהו אחד בייי חולה על בל ואוהדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

plopl

New member
בטוח המורים יגידו שקאתי

היא לא יודעת לשיר, לא יודעת לשחק ובאופן כללי ממש גרועה. גם את הבחור שהעיפו משיעור בלט בטח ירצו להעיף.

MISISS A

New member
נקווה....את.....רוני......

הלוואי רוני.....היא צריכה לעוף ראשונה להתחףף מהחייםםםם היא לא מתאימה לוילההההה..גם תומר יכול לעוף הוא סתם מעפןןןןןן אדווהההה רפאל החתיך והנשמה ליבי הכוסית ומאמי חולה עליכם...!!!!!!!!!

טוב שניה תקשיבו.....

מה זה הגזענות הזאת?????????? תרגעו כל אחד והעשה שלו... כל אחד והעדה המיוחדת שלו... די עם הגזענות ודי עם ההכללות....

victoria777

New member
אני זוכרת שגם בעונה הקודמת...

הפורום הזה גלש לגזענות בעקבות הסטרפטיז של קמילה...

למעלה