את זה אתם חייבים לקרוא אני נשפחתי

שקסי

New member
את זה אתם חייבים לקרוא אני נשפחתי

בחוליה החלשה שאלו: "איזה עיר הכי צפונית בארץ ?" ואז אחותי הקטנה והסטלנית קפצה ואמרה "צפון !! צפון!!! זה צפון!!" אני ואח שלי על הריצפה ואז אמרו את התשובה הנכונה והיא התחילה לצעוק עליהם "מה זה?? זה לא נכון!! התבלבלתם!! אתם שקרנים!!" והנה עוד יציאה חמודה שלה בדיוק אחרי 15 דקות: "תגיד עדי האנשים במחשב שאת מדברת איתם זה אנשים אמיתיים??" - אז אמרתי לה שכן...והלכתי לאכול ואז תפסתי אותה מנסה לפתוח את המחשב להוציא את האנשים המסכנים שנתקעו שם והיא עוד צועקת עליי "הם חברים שלך את צריכה לעזור להם!!!"

קשת..היי

למה לעזעזל?..:) מורוש זאת מור ממעלה יוסף שקוראת לעצמה כאן בפורום "אחות של אורן" למה שאלת? ונעים מאד אני עמית (עמיתי בפורום)

ויצמן j

New member
שקת (קשת)

השנה אנחנו ננצח כי אני אדאג שהשמן שלקח לי 20 דקות מתוך 60 לא יגיע כי אם האיחור הזה לא היה נעשה הייתי מגיע ראשון ולא חמישי

אני.... ../images/Emo9.gif

ולמה את מדברת מגעיל....?
מה עשיתי?... אממ עמיתי תודה... אני אוהבת אותך המון המון!!!

קשתונה

New member
לא מגעיל...פשוט כל הזמן....

"מורוש מורוש..." רציתי לדעת מי זאת... אין לך זהות משלך שאת קוראת לעצמך "אחות של..."

../images/Emo12.gif אוקיי, חשבתי על מה שרשמת ו...

אני מור´וש, ממעלה יוסף, ובקשר ל"אחות של..." אז זה התחיל בתור בדיחה אבל אני לא מצליחה לשנות את זה אז יש לי קצת בעיה.....

kedeman

New member
צריכה עזרה בלשונות ניק?

את מוזמנת ליצור איתי קשר את ידועת איך.. אני אשתדל לעזור לך

חבורה של סתומים! איזה שאלות מפגרות!

ש:"איזה צום חל בפורים?" ת:"כיפור" איזה שמוק המאיר הזה?! בטח ערוץ 10 בחוונה לא רצה שיתרמו הרבה כסף אז הוא שלך חבורה של מפגרים. שאלות כל-כך קלות!!!! חולרות! אוף מפגרים!!!

shirakl

New member
../images/Emo32.gifניצול שרשור../images/Emo124.gif

אני שירה, אחת ממנהלות פורום שמיניסטים (#463) החדש בתפוז. פורום השמיניסטים נפתח כדי להוות מקום מפגש ודיון לכל תלמידי כיתה י"ב, אשר חווים עכשיו את חוויית השנה האחרונה בביה"ס, עם כל מה שכרוך בכך, ורוצים לשוחח עם בני גילם. נשמח לראותכם בפורום... שירה&קרין!

למעלה