את השיר מהבוקר כנראה לא תגלו אבל

את השיר מהבוקר כנראה לא תגלו אבל

אולי בזה תוכלו לעזור לי שיר פופ מפורסם ולא ישן ובקליפ יש 2 מכוניות ספורט שעושות רייסים ומכונית אחת אדומה

לא זה לא זה אבל דומה

זמר עם קול מצחיק נראה לי שהוא שר משהו על 1999 אני בטוח שהוא שר שם ניינטין ניינטי ניין

Lancelot99

New member
אבל.... יש שם 3 מכוניות!! לא 2..

2 פראריות (אדומה ושחורה) ולמבורגיני דיאבלו אחת סגולה
אני מעוניין לדווח על מידע כוזב
ד"א אחלה תמונה בכרטיס שלך... פרינגלס פיצה בעלך יודע?

popgirlie

New member
תודה אופיר ../images/Emo9.gif

פרינגלס יודע גם יודע, למעשה הוא גם שם את התמונה הזו אצלו בבלוג. בקשר לג'מירוקואי, חשדתי שמדובר בשיר הזה מההתחלה, אבל אחרי שנפסלו כל שאר ההצעות הבנתי שזה זה. איך אתה זוכר את הקליפ במדיוק?

Lancelot99

New member
כי זה קליפ נהדר. כל קליפ עם מכוניות

כאלה הוא קליפ נהדר. ההבדל בינו לבין ביי ביי ביי הוא שביי ביי ביי הוא קליפ מושלם, ולא סתם נהדר. כי יש שם מכוניות שאני אוהב (דודג' וייפר אדומה קטלנית ובמווZ3) בניגוד לקוסמיק גירל שיש שם סתם למבורגיני ופרארי
. בנוסף, בביי ביי ביי יש גם בונוס, בחורה קטלנית לא פחות שונסעת באוטו+כמעט תאונה+כמעט נפילה מהצוק
זה ההבדל בין קליפם נהדר למושלם! ב2 מילים

Lancelot99

New member
כי זה קליפ נהדר. כל קליפ עם מכוניות

כאלה הוא קליפ נהדר. ההבדל בינו לבין ביי ביי ביי הוא שביי ביי ביי הוא קליפ מושלם, ולא סתם נהדר. כי יש שם מכוניות שאני אוהב (דודג' וייפר אדומה קטלנית ובמווZ3) בניגוד לקוסמיק גירל שיש שם סתם למבורגיני ופרארי
. בנוסף, בביי ביי ביי יש גם בונוס, בחורה קטלנית לא פחות שונסעת באוטו+כמעט תאונה+כמעט נפילה מהצוק
זה ההבדל בין קליפם נהדר למושלם! ב2 מילים

popgirlie

New member
איזה קטע!

רק עכשיו שמתי
שאתה משתמש באופן קבוע בציטוט מהשיר!

Lost Harpy

New member
תגיד אופיר, אתה זוכר את הקליפ

שיש בו עוד מכוניות מרוץ והשם של השיר הוא כמו של המבצע רק עם 1999 או משהו כזה
כי לזה חשבתי שהוא התכוון ולא לשיר של ג'מירוקוואי

Lancelot99

New member
לא הבנתי את השאלה מאיה..

ואלו לא מכוניות מרוץ. סתם מכוניות ספורט איטלקיות.. מכוניות מירוץ זה כמו בקליפ סופרים

Lost Harpy

New member
לא הנקודה.

מה שכן יש עוד שיר שבקליפ שלו יש מכוניות מרוץ ואני לא זוכרת איך קוראים לו.. וזה עומד לי על קצה הלשון ומשגע אותי

למעלה