אתר לבורסת תורכיה אתר לבורסת תורכיה האם משהו מכיר? חוץ מ"בלומברג? אשמח לקבל קישור. בתודה
Z zemer52 New member 17/4/06 #1 אתר לבורסת תורכיה אתר לבורסת תורכיה האם משהו מכיר? חוץ מ"בלומברג? אשמח לקבל קישור. בתודה
Z zemer52 New member 18/4/06 #2 האם מישהו מכיר? נכתב ע"י zemer52: אתר לבורסת תורכיה האם משהו מכיר? חוץ מ"בלומברג? אשמח לקבל קישור. בתודה לחץ כדי להרחיב... האם מישהו מכיר?
האם מישהו מכיר? נכתב ע"י zemer52: אתר לבורסת תורכיה האם משהו מכיר? חוץ מ"בלומברג? אשמח לקבל קישור. בתודה לחץ כדי להרחיב... האם מישהו מכיר?
Z zemer52 New member 18/4/06 #3 האם מישהו מכיר? נכתב ע"י zemer52: אתר לבורסת תורכיה האם משהו מכיר? חוץ מ"בלומברג? אשמח לקבל קישור. בתודה לחץ כדי להרחיב... האם מישהו מכיר?
האם מישהו מכיר? נכתב ע"י zemer52: אתר לבורסת תורכיה האם משהו מכיר? חוץ מ"בלומברג? אשמח לקבל קישור. בתודה לחץ כדי להרחיב... האם מישהו מכיר?
M mosaicrainbow New member 18/4/06 #4 Istanbul Stock Exchange נכתב ע"י zemer52: האם מישהו מכיר? לחץ כדי להרחיב... Istanbul Stock Exchange שלום זמר52. אני מצרפת לינק לבורסה בתורכיה.
Istanbul Stock Exchange נכתב ע"י zemer52: האם מישהו מכיר? לחץ כדי להרחיב... Istanbul Stock Exchange שלום זמר52. אני מצרפת לינק לבורסה בתורכיה.
Z zemer52 New member 18/4/06 #5 תודה לך וחג שמח נכתב ע"י mosaicrainbow: Istanbul Stock Exchange שלום זמר52. אני מצרפת לינק לבורסה בתורכיה. לחץ כדי להרחיב... תודה לך וחג שמח
תודה לך וחג שמח נכתב ע"י mosaicrainbow: Istanbul Stock Exchange שלום זמר52. אני מצרפת לינק לבורסה בתורכיה. לחץ כדי להרחיב... תודה לך וחג שמח