אתר ישראלי ל tv.com

debojam

New member
אתר ישראלי ל tv.com

שלום לכל מעריצי ג'אג אני כרגע מתכננת לבנות אתר ענק בעברית כמו www.tv.com זה בעצם מדריך לכל הסדרות יהיה שם כל הסדרות האמריקיות משנת 2000 כולל סדרות שהתחילו בשנות ה 90 והסתיימו בשנות ה 2000 ועד היום תכנונים: מה שמשודר בארצות הברית ועדיין לא שודר בישראל חוץ מזה יהיה סדרות ישראליות (כמו בטיפול כוכב נולד ) וסדרות ספרדיות (בובה פראית המורדים פלוריסיינטה וכו....) אני אתחיל לעצב את האתר דבר ראשון רציתי לראות מה אתם חושבים על הרעיון ?? דבר שני אם מישהוא מעוניין לעזור מה זה אומר לעזור? כל מי ששרוף על סדרה יעזור עם תרגומים של תקצירים וכו...

אני אשמח בפועל

לעזור זה נשמע לי מגניב!!!!! (אם זה יהיה לא יותר מדי זמן כמובן(.. היי חבר'ה מה שלום כולם? קיבלתי היום הודעה ממש יפה משתמע שרוצים להכין מהארמי בורד אלבום עם כל דבי הפרידה שהגולשים רשמו לו זה יהיה ממש יפה מצידנו להעניק לדיויד ואז אולי הוא ירגיש משהו וירצה לתת לנו בחזרה ויעשה סרט קטן!!!

אני אשמח לתרום מה שאני יכול... וכבר

תרגמתי חלק מהפרקים, עד שנמאס לי... כלומר תקצירים, יש לי אותם איפושהו אם תרצי, תאמרי

טלמ

New member
מגניב! וכן יכול לעזור

לא רק בג'אג אלא גם בטיפול, מכושפות וכל מיני סדרות אחרות. תצרי איתי קשר במסרים כדי שאפרט יותר שלך טל

debojam

New member
מצויין

קודם כל אני עושה לעצמי רשימה של כל הסדרות באתר יהיה תקצירים תמונות על השחקנים קטעי וידיאו פרומו שאני אכין לכל סדרה ריעיונות ואפשרות להגיב על הסדרה כל מי שרוצה לעזור תיצרו איתי קשר במייל [email protected] בכל מקרה זה לא לפני אמצע שבוע הבא

debojam

New member
לא קראת את הכותרת ??

זה בדיוק מה שאמרתי אני רוצה לעשות אתר ישראלי ל tv.com אני מכירה טוב מאוד את tv.com

Hieros Gamos

New member
תרביצי לי. ואממ לא. לא קראתי את

הכותרת. אני משתדלת לא לקרוא..*מגלגלת עיניים*

סוף כל סוף...

בדיוק אתר כזה רציתי לבנות אבל ממחסור בזמן החלטתי לוותר, אני מכורת טלוויזיה אמיתית ואשמח לתרגם תקצירים או לכתוב ביקורות [אני ממליצה לך להכניס ביקורות לאתר, זה מושך אנשים.]. בקיצור בהצלחה!

למעלה