אתר חדש לסטודנטים נכים ומוגבלים

selectivit

New member
אתר חדש לסטודנטים נכים ומוגבלים

בימים אלו עולה לאוויר אתר חדש של מרכז מישא"ל - המרכז הישראלי אוניברסיטאי לנכויות. המרכז עוסק במחקר, מפעיל פרוייקטים, סדנאות וימי עיון ופועל לקידום מעמד הנכים בישראל . לאתר מתלווה פורום המיועד לסטודנטים בעלי מוגבליות. מחכים לכם. קישורים מצורפים.

swfm

New member
תיקון הקישור.

גם באתר "מישאל" הקישור לפורום / קומונה לא נכון. אגב, לא ברורה לי מדיניות פרסום הקישורים שנתרמים ע"י הגולשים.

selectivit

New member
הקישורים בסדר

נבדקו מספר פעמים, ובוודאי לפני הפירסום. יתכן שבעת שלחצת השרת של תפוז היה עמוס, או כל סיבה אחרת. ולשאלתך. איני יודעת לגבי גולשים אחרים, אך לגבי, אני בניתי את אתר מישא"ל ואחראית להפצתו.

שת"פ עם ביה"ס לעבודה הסוציאלית

1. נכנסתי ל'פורום'. עבד יופי ! (מקווה גם לקבל תשובה לבקשתי שם). 2. אני מבין האתר וה'פורום' הם פרי שיתוף פעולה בין הפקולטה (ביה"ס) לחינוך באוניברסיטת חיפה ל'פורטל תפוז'. וגם על זה אין לי אלא להגיד (לכתוב): יופי! 3. אמנם 'קנאת סופרים תרבה חכמה', וגם -'יפרחו אלף פרחים', וגם - באקדמיה אין הרבה פירגון הדדי, ובכל זאת: ידוע לי שבאוניברסיטת חיפה ישנו גם בי"ס לעבודה סוציאלית, שבין התמחויותיו ישנו גם תחום הנכויות והשיקום. (פרופסור אריק רימרמן, הוא שם הזכור לי כרגע). האם יש סיכוי שתחברו יחד, ל'אתר משותף', כדי לעסוק בתחומים החופפים והמשיקים משתי נקודות המוצא/המבט הדיסציפלינאריות השונות - חינוך ועבודה סוציאלית ? זה עלול להביא לניגודי השקפות, אבל גם להפרייה הדדית, לתועלת הנכים. לא זאת הכוונה בסופו של כל הדבר ? אשמח לקרוא התייחסות עניינית להצעתי. תום.

השותפות נעשתה עוד לפני זמן רב

ואם היית בודק בפורום שלהם, גם היית רואה. פרופ רימרמן הוא שסייע לנו במאבק מול דו"ח לרון. וישנם עוד פרופסורים ואחרים שהפורום ואחרים עובדים אתם יחד בשיתוף פעולה כבר שנים. אין ניגוד השקפות אלא שיתוף פעולה מצויין.

tali mishal

New member
שת"פ בין מישאל לחוגים אחרים../images/Emo24.gif

היי תום, ראשית, אני מאוד שמחה לקרוא שביקרת בפורום שלנו. מקווה שתבקר אותנו לעתים קרובות ושאכן תקבל תשובה לשאלה שהעלת. וכעת בקשר לשאלתך בפורום זה, באשר לשת"פ בין מישאל ופקולטאות אחרות. מישאל (מרכז ישראלי אוניברסיטאי לנכויות), מעוגן בפקולטה לחינוך של אוניברסיטת חיפה ותומך בשת"פ. בפועל הדבר אף בא לידי ביטוי בתוכניות המשותפות בשטח ובצוות המרכז שמגיע ממגוון התמחויות. בראש המרכז, עומדת פרופ' שונית רייטר, הממלאת את תפקיד ראש הקתדרה לחינוך מיוחד ע"ש קונין לוננפלד, ושימשה במשך שנים רבות כראש המגמה לחינוך באוניברסיטת חיפה. אני עצמי- עם מגבלה, מרכזת בפועל של מישאל, מנהלת פרוייקטים, ומנהלת גם את הפורום/קומונה. אני משפטנית (סיימתי תואר ראשון במשפטים באוניברסיטת חיפה וכעת לומדת לתואר שני במשפטים, גם כן באוניברסיטה). צוות המרכז, מורכב מחברי סגל האוניברסיטה ומסטודנטים לתארים מתקדמים, העוסקים במחקר יישומי ובהענקת חינוך, יעוץ וטיפול לילדים ובוגרים עם מוגבלויות ובני משפחותיהם. המרכז תומך מ-א-ו-ד בשיתוף פעולה עם חוגים אחרים, והפרגון בעניין זה הוא מאוד גדול וכל זאת מתוך תפיסת החינוך כדיסיפלינה, המשיקה לתחומי ידע רבים. כחלק מתפיסת השיתוף אנו פועלים, ( ממש בימים אלו,אגב ) לפיתוח תוכניות משותפות של מישאל עם הקליניקה המשפטית של הפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה, שפועלת בשת"פ גם עם החוג לעבודה סוציאלית. כמו"כ ישנן תוכניות לשת"פ עם החוג לריפוי בעיסוק ועוד. אנו מאמינים שדווקא מתוך ניגוד השקפות (כהגדרתך), נוכל להתקדם טוב יותר לקראת השגת המטרות שהצבנו לעצמנו. התפיסה של מישאל הינה שאיחוד כוחות ומוחות, יאפשר לפעול לקידום הנושא והמטרה, יאפשר השגת תוצאות באופן מהיר יותר ויעיל יותר, תוך ראיה כוללנית ושיתוף מערכתי. אנו מאמינים שאיחוד פירושו כח, וביחד יקל להשיג את המטרות אליהן אנו שואפים ואשר בהן אנו מאמינים. זהו...מקווה שעניתי לשאלתך ותמיד כאן כדי לענות על כל שאלה
אשמח לראותך בפורום של מישאל

selectivit ברוכה הבאה אל הפורום

הפורום פורסם כאן לפני מספר ימים. הוכנס ללוחות בכותרת לימודים. אתם מוזמנים לחבור לפורום זה כדי לשתף פעולה, ליזום שינויים בנושא נגישות ואחרים. בהצלחה.

selectivit

אשמח אם גולשים מקרב הסטודנטים שיש להם זיקה לנושא אנשים עם מוגבלויות, יחברו לפורום זה כדי לקדם את זכויותינו. תודה מראש.

למעלה