אתר ג'גלינג חדש

LuLiLoPiLaTo1

New member
אתר ג'גלינג חדש

את האתר אני בניתי מקווה שתהנו. מי שירצה לנהל את האתר יחד איתי מוזמן. למי שיש רעיון לשיפור שיגיד לי. www.juggling.coo.co.il

LuLiLoPiLaTo1

New member
הצ'אט

אני רוצה לארגן מפגש וירטואלי של כל הג'גלינגרים מחר בשלוש בצ'אט. אני מקווה שיהיו הרבה נכנסים. אם לדעתכם יש תאריך ושעה שנוחים יותר בבקשה תגידו לי.

juggling guy

New member
הממ

"של כל הג'גלינגרים " השמטת ג' נדמה לי.. אחלה אתר אבל יש אתרים יותר מושכים ;) אהמ www.juggleroth.com אהמ איי סליחה נפלט לי.. אסף

LuLiLoPiLaTo1

New member
האתר הזה לא כל-כך מושך.

חשבתי כבר לראות אתר ממש טוב האתר הזה סביר. אני לא מנסה להתחרות בו. האתר של איצק אור זה אתר מושך אני חייב להגיד. בכל מקרה אני רוצה לשפר את האתר בקרוב. ככה שהוא יהיה יותר מושך.

juggling guy

New member
צודקת..

אני אגיד לאורי שיוסיף לו קצת אלמנטים חושניים.. הוא באמת לא כזה מושך.. אבל יש לו אישיות טובה! ואין מה לעשות.. איציק מרעיב את האתר שלו אין אפשרות להגיע לגזרה הזו.. אסף

Aiyegbeni

New member
/-:

צפוּ בקרוב מאוד לסרטון חדש ומפתיע... באתר המושך ביותר בארץ!

juggling guy

New member
אבל בדוגרי את צודקת..

אני בטוח שלא היה קל להכין אתר בWORD בטח לא לעשות העתק הדבק מתמונה של קלאבים של בירד או חברה אחרת |ד.א אהבתי את הסקר האינטראקטיבי.. נחמד לשלוח אימיילים..| אבל אני באמת לא מבין מה את מנסה לעשות.. הרי את בעצמך אמרת שהאתר של איציק מלא מידע ומושך |גררר| אז בשביל מה לך לעשות אתר משלך שלגמרי מכפיש את השם של הג'גלנגרים... הרי לא נראה לי שאף אחד מהפורום ירצה שאנשים יכנסו לפורום דרך קישור שכתוב בו "פרום ג'גלינג וחד אופן" בקשר לרעיון של הצ'אט הוירטואלי זה אחלה.. אבל אני כמעט בטוח שאף אחד פה לא מחפש פנויים פנויות אז נראה לי הכנס שעוד כמה שבועות יהיה מקום הרבה יותר אטרקטיבי לפגוש את כולם.. אבל בהצלחה בלהקליט שידורים חוזרים של מכושפות.. ואני בטוח שכמה מפה יעזרו לך לכתוב חתימות.. מקסימום תבקשי משני סורים שיאיימו עלייך ופה יסבירו לך במהרה.. אסף

אכזר, אכזר אתה אסף

ולחשוב שיש כאן בפורום כאלה שטוענים שעוד אני ארסי! בושה. זה נכון עם זאת ש"פרום ג'גלינג וחד אופן" זה מטעה, מאחר ויש בעצם לכתוב "טו פורום ג'גלינג וחד אופן". ואסף, פעם אחרונה שאני מעיר לך על הטעויות כתיב שלך: מעתה אל תגיד "ג'גלנגרים", אמור "ג'גלינגרים", ברור? _______________________________________ איציק

Aiyegbeni

New member
ג'גלינגרים זה בעצם סוג מוזר כזה

של ג'אגלרים שהם גם נגרים... מזכיר לי מישהו.......

שתי שאלות

ל LuLiLoPiLaTo1: מה אם הצ'אט? ומה אם הצ'אט לא? לאורי: אתה אישית לא אוכל מה? והאם אתה אוכל את זה ציבורית?

Aiyegbeni

New member
אני אישית לא אוכל.. בכלליות...

כמו שכתוב... מה, לא ראית כמה אני רזה..? ושאלה בשבילך........: למה התרנגולת לא חצתה את הכביש?, ואיך כל זה קשור לג'אגלינג עם חתוּלים בגוּגל?

juggling guy

New member
שניכם טועים!

ג'גלינגרים זה בכלל במאורית.. שפה עתיקה שמאור כהן המציא.. בעיקרון יש להתייחס לזה ככה.. ביחיד זה ג'גלינגר בזוג זה ג'גלינגרים וביותר מזוג זה פויזנים. אסף

Aiyegbeni

New member
אבל הילידים המאורים הם בכלל צאצאים

לאנשים האלה שיודעים לעשות רק שאוואר עם איזה 10 קוקוסים באי נידח באוקיאנוס השקט....

למעלה