אתר "בשביל החיים" לא מופיע באתר izb

בידן

New member
אתר "בשביל החיים" לא מופיע באתר izb

אתר "בשביל החיים" לא מופיע באתר izbiz אם אני לא טועה שמתי לב שהאתר של עמותת "בשביל החיים" אשר רוצה לעזור כנגד התאבדויות לא מופיע באתר של חברת בניית האתרים שלהם. באתר שלהם הם מציינים אתרים שונים שהם בנו והם בחרו שלא לשים את האתר הזה. מה דעתכם על כך? האם אולי הם בנו הרבה אתרים ולכן הם לא מצאו לנכון לפרסם דווקא את האתר הזה או שפשוט הם מנסים להימנע מפרסומו? בשביל החיים: path-to-life.org אתר בניית האתרים: http://www.izbiz.org/

אחשל

New member
SO../images/Emo35.gif למה לחפש מניעים ניסתרים../images/Emo35.gif

למיטב ידיעתי, בניית האתר בוצעה בהתנדבות, כתרומה לעמותה, ללא עלות כספית - בניגוד לאתרים המסחריים שמוצגים שם.

בידן

New member
לא מעניין לדעתך אם למשל הם מתביישים

בנושא ואולי לכן הם לא שמו את האתר ברישמת האתרים? פשוט זה יכול להיות מסקרן.

אחשל

New member
אני לא חושב שאת בכיוון...

נקודת המבט שלך משקפת אולי את מה שאתה מרגיש או את מה שאתה חושב שאנשים מרגישים כלפי נושא ההתאבדות. אני יוצא מנקודת מבט אחרת לגמרי - החברה הזו היא עסק מסחרי שמוכר שירות. נראה לי סביר להניח שיש גופים נוספים שהחברה בנתה להם אתר כתרומה, ללא עלות - האם ראית ציון או התייחסות לאתרים כאלה
אני חושב שיש לך שתי אפשרויות -
לפנות ישירות אל החברה ולשאול למה האתר של "בשביל חיים" לא מופיע בין יתר האתרים, ולקוות שהם לא ייפגעו מהשאלה ומכיוון המחשבה שאתה מוביל
לסגור כאן את הדיון הזה, כי לא נראה לי שהוא מוביל אותנו למקום חיובי.

בידן

New member
לא בהכרח מסכים איתך

מה אתה מנסה לעשות? אני חושב שיכול להיות שאולי נצליח למצוא את התשובה בעצמנו בלי לנסות לשאול אותם. אבל גם זאת אפשרות.

אחשל

New member
התכוונתי...

לזה שברור לכל שאנחנו לא מסכימים זה עם זה.

למעלה